Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

samuel10veb- trading pre play

Promowane odpowiedzi

Dzisiaj na 8 meczow LM uczestniczylem az w 7, wszystkie zakonczone greenem, jednak zadnego grubszego wejscia nie udalo sie zanotowac. Najwiecej dorobilem sie na 0-0 Interu10,5>9,8 oraz Man Utd gdzie skalpowalem na 3-0, na tym drugim rynku szlo zarobic na prawde dobrze, szkoda ze nie wykorzystalem tego bardziej. Mimo ze MO Man Utd praktycznie stało w miejscu, a over tylko troche poszedl w góre to 3-0 spadalo na prawde pieknie, ogolnie CS 3-0 takich druzyn jak Man Utd czy Chelsea ma czesto tendencje spadkowa co warto wykorzystywac.

Na jutro na razie jestem ustawiony na 0-0 Zenitu i Borussi, oraz 3-0 Milanu reszte rynków póki co obserwuje.

post-592-0-34186500-1317156666_thumb.jpg

post-592-0-79132500-1317156676_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 131
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jak na to, ze na gielde wszedłem dopiero o 17 30 to zarobek dzisiaj calkiem fajny, stówka padła, troche nie dosyt na meczu Wisła-Fulham gdzie zwlekałem za długo z wzięciem 0-0 po 10,5 no i autobus poj

Dzisiaj raczej nie nastawiałem sie na handel, oferta dosc kiepska, wszedłem jednak przed 12 i udało sie zrobic dwa greeny na zapleczu ligi włoskiej i hiszpańskiej. Potem wyłączyłem kompa i wszedłem zn

W tym tygodniu nie miałem zbyt wiele czasu na handel, niestety praca, bywałem w domu dopiero około 20:30, a że nie lubię zostawać zakładów kiedy nie mogę ich kontrolować więc za dużo nie pohandlowałem

Posted Images

dzisiejszy dzien byl dobry do czasu... calkiem fajnie mi sie handlowalo, w pewnym momencie jakos kolo godziny 19 mialem zielono na ponad stówe, akurat nie bylem nigdzie ustawiony i patrze ze cos brakuje mi kasy... sprawdzam aktualne zaklady i nic.. sprawdzam zyski/ straty Zenit - Porto under 1,5 -251 e... zapomnialem sobie ze bylem ustawiony na layu... po prostu zapomnialem o zakladzie, nie wiem jak gracz który siedzi w tym biznesie juz tyle czasu moze popelnic taki blad, totalny kretyn ze mnie, nie wiem jak mozna byc takim debilem, jak to zobaczylem po prostu wylaczylem kompa- handlowac dalej nie bylem juz w stanie.

Najlepsze jest to ze mialem laya ze zobowiazaniem 2000, przyjelo mi tylko 1/3, wiec mam i tak fuksa, no to zem pokazal...

post-592-0-07122100-1317242811_thumb.jpg

Edytowane przez samuel10veb
Odnośnik do posta

no to zes Sam pokazal. Zdarza sie zdarza - przez roztargnienie i zbyt szybkie przelaczanie sie pomiedzy rynkami. Zanim zamkniesz dane okno sprawdz czy cos tam nie siedzi. Kiedys dokladnie w identyczny sposob poplynalem ale duzo mniej bo tylko 30. Fakt faktem - chyba najglupszy blad jaki mogl trafic sie doswiadczonemu Traderowi. Jednak w Twoim przypadku Sam nie mozemy mowic o stracie - 2.5, max 3 dni i strata przejdzie do historii. pzdr

Odnośnik do posta

Takie błędy się zdarzają niestety. Szkoda, bo lepiej przyjąć stratę gdy kurs idzie nie po naszej myśli niż w tak głupi sposób. Całe szczęście, że całej Twojej stawki nie wzięło bo to by dopiero zabolało... Też mi się kiedyś przydarzyła taka wpadka, ale na szczęście w porę się zorientowałem i wyszedłem. Od tej pory czujność jest podwyższona i co jakiś czas sprawdzam stan konta czy wszystko gra. A tak poza tym jeśli można widzieć to handlujesz na stronie betfair czy używasz jakiegoś programu? Pozdro

Odnośnik do posta

Już sporo zostało napisane, to ja dodam od siebie tylko, że szczerze współczuje, takie coś boli najbardziej. Ja też nie mam ostatnio zielono, ale nie ma co się poddawać, szybko się odrobi, pzdr ;)

Odnośnik do posta

To jest niesamowite jak jeden zly dzien moze zepsuc cala chec do handlowania, dzisiejszy dzien to byly absolutne meki, chyba powinienem odpuscic dzis gielde ale zmusilem sie zeby cos zarobic. Za duzo tego jednak nie ugralem, nie czulem dzis rynkow, pare razy oddałem za wczesnie, w mojej grze było zbyt dużo nie pewnosci, to nie był mój dzien.

Jutro na pewno robie przerwe, musze zatesknic troche za gielda, i zmienic nastawienie na weekend. A wiec w dniu dzisiejszym koncze handel we wrzesniu.

Podsumowując miesiąc na plus na pewno ogolny bilans, udało pobić sie minimalnie dotychczasowy rekord co cieszy. Na duzy minus niestety wczorajsza wpadka, która popsuła troche cały obraz wrzesnia. Ogólnie wiem że mam bardzo duze rezerwy, zbyt duzo okazji mi odjezdza, bedzie trzeba nad tym pracowac. Pozwala to jednak optymistycznie patrzec w przyszlosc, moje obecne wyniki to nie jest szczyt mozliwosci i jestem przekonany, że stac mnie na wiecej

Jako że w moim życiu w najblizszym czasie troche bedzie sie działo to pazdziernik mega dochodowym miesiacem na pewno nie bedzie, patrzylem na kalendarz i jezeli dobrze pojdzie to dni, które spedze na gieldzie bedzie tylko 9. Postaram sie mimo to czas handlu wykorzystac jak najlepiej, najwazniejsze zeby zachowac spokoj i miec dobre nastawienie.

post-592-0-50326100-1317332466_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Jest sobota, jest dobre nastawienie, mysle ze bedzie dobrze, na razie siedze na Csach tylko w Anglii, poki co jestem ustawiony na 0-0 w derbach Liverpoolu, wlasnie zaczeli brac mi po 11, jendak ciagle bede bacznie obserwowal ten rynek gdyz mysle ze under moze troche spasc i warto bedzie brac po 10,5, pozatym jestem na 0-0 Newcastle po 11,5 oraz 12, bylem tez usatwiony na 3-0 Man Utd po 8,8 ale kurs od wczoraj mocno poszedl w dół, wiec na razie tylko obserwuje.

Odnośnik do posta

Mimo ze oferta nie byla dzis jakos super bogata,, to udalo ugrac sie naprawde lada sumke. Zarobiłem przede wszystkim na derbach Liverpoolu, handlowałem na 0-0 o kórym pisałem we wcześniejszym poście, kto wziął odpowiednio szybko po 10,5 spokojnie sobie sprzedał po 10. Drugi ładny zarobek udało zrobic sie na meczu Inter - Napoli, tu miałem kupione 0-0 po 12, w pewnym momencie under poleciał z 1,9 do 1,85, niestety troche sie zagapiłem, byłem ustawiony ze sprzedazą po 11,5 i nie zdążyłem wycofać zlecenia, , under dalej leciał do 1,8 ktos wyczyscil 11, wtedy od razu ustawiłem sie i ja na 11, jednak skupili mi tylko pare euro a juz brali po 10, na moje szczescie kurs jednak wrócił do poziomu 10,5/11, i udało się zrobic ticzka. Gdybym nie przyspył pierwszego spadku undera pewnie szłoby zarobic troche więcej ale i tak moge byc bardzo zadowolony z tej transkcji. Pozostało rynki bez historii, szczescie dopisało mi na Bayernie, gdzie zrobiłem greena na 0-0 na całe 1,3 e, postanowiłem jednak cały zysk zostawic na tym wyniku, co okazało sie strzałem w 10;)

Moge byc bardzo zadowolony z tej soboty, tylko 30 e dzieliło mnie od mojego rekordu dnia, niespodziewałem się że dzis może być az tak dobrze, oby jutro było podobnie:)

Na razie jestem ustawiony na

Fulham 0-0 po 11

Real 3-0 po 10,5

Novarra 0-0 po 11

Sociedadad 0-0 po 12

reszte obserwuje

post-592-0-30837900-1317508524_thumb.jpg

post-592-0-54210900-1317508534_thumb.jpg

Edytowane przez samuel10veb
Odnośnik do posta

Dzisiejszy dzien rozczarowujacy, uciekło mi bardzo duzo okazji- za duzo jak na jeden dzien, przegapiłem przedewszystkim spadek Chelsea który zaowocował zrzuceniem 3-0- 12,5>11,5, ladnie tez szło zarobic na 0-0 Barcy, 32>26, oraz rano na 0-0 Arsenalu 19>16,5, w tych przypadkach albo za długo sie zastanawiałem albo nie było mnie chwilowo na gieldzie i tak sobie okazje uciekały. Duzego reda zrobiłem na 3-0 Realu 10,5>11,5, na szczeście potem większosc odrobiłem na 0-0, jedyny większy zarobek dzis na 0-0 Juve- Milan, ticzek za 1k z 11 na 10,5 troche podreperował dzisiejszy bilans.

Niestety zaczyna sie przerwa reprezentacyjna a więc kolejna powazna okazja do handlu dopiero w piątek.

post-592-0-58851200-1317592283_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Bardzo podoba mi się twój blog i styl w jakim go prowadzisz - życze powodzenia, aby wiodło ci sie tak samo dobrze jak dotychczas... czekam na kolejne wpisy, bo dają ładnego kopniaka i sporo się nauczyłem dzięki takim traderom jak ty! Gratuluje rownież awansu do blogów profesjonalnych, należało ci się!

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.