Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

19.11.2010

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: Real Madryt - Sevilla

Dyscyplina: Piłka nożna / Hiszpania

Rynek: MO

betfaircomzakadysportow.jpg

Trener José Mourinho jedenastkę na niedzielny mecz z Sevillą wybierze z szesnastu piłkarzy. Sześciu graczy jest kontuzjowanych, dwóch zawieszonych za kartki

Nieszczęście wicelidera ligi hiszpańskiej zaczęło się kilka dni temu. Sergio Ramos, który może grać jako stoper i prawy obrońca, uszkodził kolano i będzie pauzował przynajmniej dwa tygodnie. 24-letni Hiszpan dołączył do leczących urazy Gonzalo Higuaina, Sergio Canalesa, Jerzego Dudka, Fernando Gago i Kaki.

W niedzielnym spotkaniu z Saragossą (3:1) piąte żółte kartki, eliminujące ich z meczu z Sevillą, dostali lewy defensor Marcelo i pomocnik Xabi Alonso. - Sędziowie bardzo łatwo rozdają kartki moim piłkarzom. Trudniej przychodzi im karanie rywali. Problemy z kontuzjami są normą, bo mamy grudzień - mówił Portugalczyk.

W niedzielę na prawej obronie Realu zagra najprawdopodobniej Lass Diarra. Francuski defensywny pomocnik był już próbowany na tej pozycji, gdy grał w Chelsea rządzonej przez... Mourinho.

Na drugiej stronie defensywy wystąpi Álvaro Arbeloa, w środku pola rządzić mają Sami Khedira i Mahamadou Diarra, któremu jeszcze kilka tygodni temu nikt nie dawał wielkich szans na grę.

Na szczęście dla "Królewskich" niedzielny mecz jest ich ostatnim w tym roku, następny zagrają 2 stycznia z Getafe.

Nie najlepiej dzieje się też w Sevilli. Drużyna mierząca w podium przegrała cztery mecze z rzędu i spadła na jedenaste miejsce.

źródło: sport.pl

Odnośnik do posta

Spotkanie Bundesligi: Lewerkusen - Freiburg

Rynek powyżej 2,5 gola Back jest luka pomiędzy 1,82 a 1,87 można się wcisnąć. W Bet 365 aktualny kurs 1,7. Drużyny overowe, myślę że do 1,78 spokojnie spadnie.

Odnośnik do posta

Ja (jak duża część forum) korzystam z oddsportal.com :-)

Pisząc Azja miałem na myśli nie handicapy azjatyckie a bukmacherów azjatyckich, np. 12BET, 188Bet, SBOBET. Oni mają najniższą marżę a więc kursy najbardziej zbliżone do giełdy. Bardzo często ich kursy wyznaczają trend na giełdzie.

Odnośnik do posta

spotkanie: Sampdoria - Genua

dyscyplina: PN

liga: włoska

rynek:CS

Under na poziomie 1,63 a wynik 0-0 na 9,4? Zdecydowanie za wysoko. Dodatkowo spadają wszystkie undery, więc do meczu na 0-0 powinnismy zobaczyć nawet poniżej 9,0..

Odnośnik do posta

Bardzo dobry typ widziałem to ale jakoś inne rynki przykuły moją uwagę co ciekawe pomimo że mecz jest z tych odbywających się puzno to płynność całkiem niezła,obecnie już jest po 8.8 co na ten moment wydaje się ceną optymalną.

Odnośnik do posta
Spotkanie: Marsylia - Lyon

Dyscyplina: Piłka nożna / Francja

Rynek: Under 2,5

Kurs 1,84 wydaje mi się zawyżony i do meczu powinien spaść o kilka ticków.

Dobry typ gofer. Spokojnie mozna bylo kupic po 1,85 a teraz juz 1,80. Jak napisales o tym undrerze to od razu pomyslalem o 0-0 i mialem ochote kupic po 10,5 ale ostatecznie zrezygnowalem a szkoda bo 1 ticka spokojnie mozna bylo zlapac. Oby wiecej takich typow, gratki :)

Odnośnik do posta
Spotkanie: Real Madryt - Sevilla

Dyscyplina: Piłka nożna / Hiszpania

Rynek: MO

jak wyglądały kursy przed spotkaniem? Nie mogłem niestety śledzić tego rynku. Z góry dzięki za odpowiedź.

Odnośnik do posta