Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

wyscigi konne by sadeness

Promowane odpowiedzi

Na tym blogu postaram sie pokazac w jaki sposob udaje mi sie uzyskiwac pieniadze dzieki mozliwosciom, jakie daja wyscigi konne. Bede zamieszczal codziennie kilka propozycji koni ktore zidentyfikuje jako typy do wykupienia stawki lay przed wyscigiem aby w jego trakcie wyjsc z rynku po wyzszej stawce back. Bede podawal wyjasnienia decyzji i analizy. Poniewaz mam przerwe do konca miesiaca z racji tego, iz wypracowalem juz miesieczne zalozenie, na poczatek moge zamiescic kilka archiwalnych zakladow. Zaznaczam ze nie korzysam z zadnych programow i gram na Betdaq.

Odnośnik do posta

Juz teraz mozemy zaczac jutrzejsze wyscigi.

Moje typy:

11:50 Fairyhouse

Days ahead - stawka bedzie w granicach 2.5 - 2.8. Lay to lose za 18 euro, wyjscie z rynku po stawce 3.5 in-play

Forma tego konia wskazuje, ze bedzie dobrze przygotowany do biegu. Dokladnie miesiac temu byl trzeci na tym samym dystansie pobity jedna dlugoscia. Mimo ze w tym wyscigu niesie mniejsza mase, bedzie typowany jako drugi favoryt. Ponadto to bedzie 7 wyscig tego konia w tym roku. Tor w Fairyhouse moze sie okazac za trudny.

Dlatego wybralem ta selekcje gdyz w wyscigu biora udzial bardziej pewne konie, typuje, ze ten nie wygra. Czy mam racje, zobaczymy justro:)

Odnośnik do posta

12.05 Lingfield

Dream of fortune

jest to wyscig "all weather", czyli kazdy punters wie ze wskaznik wygrywalnosci favoryta jest ponizej 25 %. Dwa miesiace temu ten kon wygral ta tym torze, ale jest to forma przedawniona. Typuje ze bedzie favorytem, stawka w granicach 3-4, wiec jest za wczesnie by kupowac lay, ale bede szukal wyjscia in- play po stawce 4. nie wiem jak zareaguje rynek, ale dla mnie to nie jest mocny fav. Ten kon trzy razy przegrywal na krutszych dystansach na podobnych torach. Bieg jest na 10 furlongow, pobiegnie dobrze ale nie wygra.

Odnośnik do posta

drugi koń praktycznie wygrał , można było layować po kursie 1,01 ale nie wiem co się stało że w samej końcówce został wyprzedzony , muszę obejrzeć ten wyścig ...

kursy przed startem na pierwszego były okolo 7 na drugiego ok 3,5 ...

obejrzałem i został wyprzedzony praktycznie na linii mety ...

Odnośnik do posta

Typy na dzisiaj:

18:00 Kempton

Having a ball

werdykt nie jest po stronie tego konia i jego forma tez jest zmienna. Na przestrzeni roku i szesciu wyscigow w ktorych bral udzial zaskakiwal zarowno wygrana jak i drugim miejscem w ostatnim wyscigu na tym samym torze. Dzisiaj niesie wieksza mase i dwa furlongi wiecej powinny spowodowac, ze pod koniec zaslabnie. W tej chwili stawka lay jest 5, boarding price powinna wzrosnac do 6.

Odnośnik do posta

19:00 Kempton

Sacrosanctus - Ten wyscig powinien sie rozegrac pomiedzy dwoma konmi: Schostakovic i Jack Smudge. Oba konie na tych samych dystansach i torach udowodnily swoja wartosc. Dlatego decyduje sie na lay sacrosanktus po stawce 6.2 gdyz ten kon nie wniesie wiele do wyscigu niezaleznie od tego, jak zareaguje rynek. Wydaje sie ze ten kon nie jest sprinterem i dystans jest dla niego za krotki

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.