Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

15.12.2010

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: Sevilla vs Dortmund

Dyscyplina: Piłka Nożna

Liga: Europa League

Rynek (typ): MO [back na Borussie]

Uzasadnienie: Jak sobie radzi Sevilla w lidze większość z was zapewne wie [ostatnio 4 przegrane w tym 3 z klubami które nie sa potęgami -Malaga, Almeria,Getafe...choć ta ostatnia drużyna radzi sobie całkiem całkiem w tym sezonie]

W Sevilli brakuje 3 najlepszego strzelca [Luis Fabiano] choć trzeba powiedziec, że Kanoute ostatnio trochę strzelał.

W Dortmundzie nie mogą narzekać na braki kadrowe [z moich źródeł widzę 3 nieznaczące nazwiska]

Co prawda w meczu Dortmund- Sevilla niemcy ulegli hiszpanom 0-1 natomiast od 49 niemcy grali w 10. Dortmund musi wygrać żeby zakończyć na 2 miejscu w grupie.

sevillavsdortmund1day.jpg

Cóż ..., przepraszam że tak późno, ale może ktoś jeszcze coś z tego wyciśnie [z MO, CSów, U/O czy jeszcze czegoś innego]

Odnośnik do posta

Hmmm wygląda na to że spóźniłem się z typem i trend się odwrócił...sam kupiłem backa na Dortmund jeszcze po 2.56 ...jednak trzymam bo sadzę że kurs ponownie spadnie do ok 2.54 choć jak zwykle przy moich typach radze być ostrożny ;-)

Odnośnik do posta

Spotkanie: Club Brugge vs Villareal

Dyscyplina: Piłka Nożna

Liga: Europa League

Rynek (typ): MO [back na Villareal]

Po stronie gości nie za wiele kontuzji....jedyna godna uwagi to Giuseppe Rossi, który nie wiadomo czy zagra ale jeśli kontuzja odniesiona 10.12 nie przeszkodzi mu w tym to może być tylko lepiej dla mojego typu...

Club Brugge bez szans na awans więc pewnie skupi się na lidze, Villareal pomimo 1 miejsca w grupie nadal zagrożone spadkiem na 2 także myślę że powalczą...Jedna rzecz której się obawiam to fakt, że Villareal wygrywa w domu a na wyjazdach sobie nie radzi w EL ...myślę jednak, że zawodnicy z Brugge odpuszczą ten mecz...

clubbruggevsvillareal.jpg

Cóż...typ ponownie troche późno...wynika to jeszcze z braku pewności siebie plus natłokiem obowiązków...no ale do was zależy od teraz ocena czy się zainteresować tym typem czy nie...ja zainwestowałem 1/4 kapitału w to spotkanie [choć w moim przypadku kapitał całkowity to 24 GBP :lol: ]

Odnośnik do posta