Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Nagrany dzisiaj handel na spotkaniu tylko w przerwach wraz z komentarzem :lol:

File name: Dabul v Falla 08.02.11.rar File size: 241.00 MB

Ściągnąć, obejrzeć, skomentować i wystawić browara :-P za pracę włożoną.

PS. No i sorki za słownictwo ;]

/edit: i mam takie pytanko, czy lepszy taki filmik od czasu do czasu czy live trading ?

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 77
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Świeże http://www51.zippyshare.com/v/O0JJYHtb/file.html http://www12.zippyshare.com/v/B2sUoRJf/file.html http://www6.zippyshare.com/v/PZL9T57p/file.html  

http://www.sendspace.pl/file/f491a09e8cdca8a795765b2

Nagrany dzisiaj handel na spotkaniu tylko w przerwach wraz z komentarzem File name: Dabul v Falla 08.02.11.rar File size: 241.00 MB Ściągnąć, obejrzeć, skomentować i wystawić browara :-P z

Świetne video jak dla mnie. Przede wszystkim wielkie dzięki za komentarz do niego, bo w końcu oglądając zapis wiem co, jak i dlaczego. Zainteresował mnie twój handel, choć sam tenis wydaje mi się być nudny, ale na pewno można na nim zarobić.

PS. No i sorki za słownictwo ;]

Eee tam myślałem, że będziesz bluzgał jak szewc, a ja nawet "kurde" nie słyszałem ;-)

Jeszcze raz dzięki!

Odnośnik do posta

Witam Gofer. Wydaje mi się że taki filmik jest lepszy, przedstawiłeś wszystko naprawdę profesjonalnie chwała Ci za to że wszystko tłumaczysz. Ja wczoraj pierwszy raz na tenisie ugrałem 3€ stawką bazową 5€ i jestem w szoku tenis do gry in play w przerwach tak jak grałeś ty jest metodą 10 x lepszą od piłki a i ogląda się przyjemnie chyba że ktoś całkiem nie lubi to polecam oglądnąć pare spotkań WTA :-D. Pozdro Gofer i jeszcze raz dzięki mam nadzieje że zmontujesz jeszcze coś podobnego

Odnośnik do posta

gofer, film jak dla mnie bezcenny. Wielkie dzięki dla Ciebie za poświęcony czas. Nie chcę krytykować "tradingu live" bo nie brałem jeszcze w nim udziału aczkolwiek sam pomysł też jest super ale ma jedną wadę, małą częstotliwość odświeżeń, jak na takie intensywne ruchy kursów. Twój film za to super, dobra jakość pozwala śledzić wszystkie Twoje poczynania, a komentarz wyjaśnia niejasności.

Takie filmy, ile by nie ważyły, zawsze znajdą u mnie miejsce na dysku. A dla Ciebie za rozjaśnienie tajników tenisa, wielkie zimne Czekam na więcej. :-P

Odnośnik do posta

Nie ukrywam, że to odświeżanie to jedyny minus tradingu live.

Przy nagrywaniu takiego filmiku więcej skupiam się na rynku niż podczas pokazu live (dwa monitory, chat, odpowiadania na pytania).

Muszę podyskutować z "załogą" :-) .

Odnośnik do posta

Po niedzieli, wtedy będą nowe turnieje bo teraz już końcówka, dużo kasy na rynkach i ja raczej staram się nie pchać na siłę w te mecze. Od poniedziałku nowe turnieje a co za tym idzie okazje będą :-)

Odnośnik do posta