Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Historia konta

Promowane odpowiedzi

Witam,

orientujecie się może, czy bf jest w stanie udostępnić mi historię konta od początku jego istnienia ? Nie chodzi mi o konkretne zakłady, a bardziej o sumę depozytów i wypłat.

Da się od nic coś takiego dostać ?

Odnośnik do posta

Tak informuje betfair:

"Zestawienia z zakładów z ostatnich 3 miesięcy są dostępne online. Skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta, jeżeli potrzebne jest zestawienie zysków i strat zakładów spoza tego okresu. "

"Proszę wysyłać wiadomości e-mail pod właściwy adres:

Pytania dotyczące zakładów i konta: polska@betfair.com

Informacje dotyczące zakładów i kont na terenie Australii i Nowej Zelandii: ausinfo@betfair.com

Pytania dotyczące marketingu: Polish.Marketing@betfair.com

Pytania dotyczące zatrudnienia: jobs@betfair.com

Wszelkie inne pytania dotyczące interesów: communications@betfair.com"

Odnośnik do posta

To mnie zaskoczyliście. Jeśli rzeczywiście da się pobrać bilans z dłuższego okresu to sam na pewno skorzystam z ich pomocy robiąc bilans roczny.

Fajnie będzie też zobaczyć jak to wyglądało od momentu otworzenia konta :-D

Odnośnik do posta

Dziś wysłałem zapytanie o obydwa wspomniane wczesniej bilanse i po kilku godzinach miałem już na poczcie dwa dokumenty w excelu od nich. Obydwa z wyszczególnieniem dyscyplin, zaanażowanej gotówki i właściwym bilansem. Na pewno przydatna funkcja.

Kurcze, w życiu bym nie pomyślał, że mam już u nich konto 4 lata prawie - jak ten czas leci.

Odnośnik do posta
  • 1 year later...

Poprosiłem ich o historię z ostatniego roku, ale nie mogę rozkminić co znaczą wszystkie nazwy. Zobaczcie:

post-579-0-48816600-1325596095_thumb.jpg

Volume local to jak rozumiem suma stawek jaką w danym miesiącu zagrałem/obróciłem na giełdzie.

Comm Local??

Gross P&L Local: Czy są to zyski bez odjęcia prowizji (5%)?

Net P&L Local: Tu pewnie po potrąceniu tej prowizji, ale jak widzicie na screenie potrąciło aż 11 euro, czyli więcej niż 5%.

Nie mam pojęcia o co w tym chodzi, może ktoś rozjaśnić sprawę?

Odnośnik do posta