Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

MŚ - mecze 17 czerwca

Promowane odpowiedzi

W grafiku na jutro mamy:

1.Argentyna - Korea

2.Nigeria - Grecja

3.Francja - Meksyk

1. Spadki na rynku under 1,5 i 2,5 - proponuje łapać co jest w tej chwili + CS 1-0 i 2-0, ale tylko jeśli kurs na Argentyne sie ustabilizuje, bo narazie rośnie

2. Rosną kursy na Nigerie co dobrze wróży dla wynkiu 0-0. Można śmiało pobrać 0-0 po 7,4, albo stanąć w kolejce po 7,6 - proponuje to drugie. Dodatkowo warto Grecja CS 1-0

Odnośnik do posta
Mnie przed chwilą udało się zakupić back na CS 2-0 ARG-KOR za 6,6.

Teraz już jest do kupienia za 6,2 ale mam nadzieję, że HoMiK155 ma rację i jeszcze spadnie do rana :-D

Ja uważam, że poniżej 6,2 nie spadnie. Będzie stał gdzieś w granicy 6,6-6,4 ale to moje myśli

Odnośnik do posta

Dzięki gofer. Ja dopiero raczkuję w temacie tradingu i czytam dokładnie wszystkie Wasze posty. Czytam, obserwuję i próbuję małymi stawkami (mój bank 7 euro :mrgreen: ). Zamierzam robić własne notatki ale pisaliście, że te mistrzostwa rządzą się własnymi prawami i kursy często zachowują się inaczej niż na co dzień w meczach ligowych. Mam nadzieję, że po mistrzostwach rozrośnie się dział ze strategiami grania i tam znajdę cenne wskazówki do dalszej nauki. Sorki bo się rozpisałem, a to nie miejsce na to ;-)

Odnośnik do posta

No niestety over w meczu RPA-Urugwaj podzialal w jakis sposob na rynki goli w nastepnym meczu mistrzostw. Ciekawa sprawa jest to jak wynik jednego meczu w kompletnie innej grupie moze wplynac na kursy w innym meczu, co prawda nie byl to az tak duzy wplyw ale jednak, ja ustawilem Lay over 1.5 po 1.46 liczac ze ktos przyjmie bo nie spodziewalem sie ze jeszcze zleci a tu spadl o dwa ticki jednak mysle ze do jutra przed samym meczem zacznie rosnac, jak to bywa w tych mistrzostwach;)

Odnośnik do posta

Mateusz ja myślę że nie tyle co inna grupa a FAKT, że był to pierwszy mecz DRUGIEJ rundy. Tu już nie będzie na "zero" z tyłu. Trzeba się otworzyć jeśli myśli się o awansie do następnej rundy. Ta runda będzie overowa tak myślę i planuję zakupić over 2,5 na ARG i trzymać go do przerwy :) Niby ARG ma już 3 punkty ale liczę, że Korea się otworzy i zostanie skarcona :mrgreen:

Odnośnik do posta

Rzeczywiscie z tej strony na te sytuacje nie spojrzalem, dobre spostrzezenie. Tylko ten mecz bedzie troszke inny od dzisiejszego po pierwsze oba zespoly maja juz 3 pkt na koncie i wzgledna pewnosc, nie wiem dlaczego Korea mialby sie otworzyc, remis z Argentyna na pewno ich zadowoli, inna sprawa ze w pierwszym meczu Argentyna mocna przycisnela na poczatku. No coz, trzeba sie chyba powoli wycofywac z rynku, bo nie spodziewalem sie "latwego" handlu.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Jest tak jak pisze Mateusz, to 3-0 odbiło się też niekorzystnie na rynku niskich wyników CS. Narazie jest to niewielkie odbicie ale dla mnie widoczne. (vide: chociażby 0-0 w meczu USA, albo Nigerii) Wydaje mi się, że jeszcze 3-4 takie spotkania i trend na tych rynkach ulegnie stałemu odwróceniu.

Tak jak przypuszczałem Argentyna CS 1-0 i 2-0 spadły o 1-2 ticki, więc warto pozbyć się tych kursów z zyskiem :mrgreen:

No i ładnie zaczyna spadać kurs na Francuzów, więc można to wykorzystac ustawiając się w CS 1-0 po 6,8 albo 6,6

Odnośnik do posta
Moje prognozy:

ARG - KOR | ARG 1,51 | myślę, że urośnie

ARG - KOR | CS 0-0 | 10,00 | myślę, że spadnie

ARG - KOR | UNDER 2,5 1,70 | myślę, że spadnie

1,51 na 1,54 było nawet 1,60

0-0 bez zmian

under 1,69

Odnośnik do posta