Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Witam po dłuzszej przerwie Chciałbym pierwszo zwrocic uwage administracji ze załozenie konta , odzyskanie hasła itd to nie lada wyczyn, nawet teraz nie moge wstawic obrazka z imageshack-a Mniejsz

Nie wiem, jak wasze odczucia ale po miesiecznym powrocie na rynki widze ze wszytko tak jakby "ewolułowalo" gra sie inaczej : ciezko mi to powiedziec ale wydaje mi sie ze wejscia i wyjscia trzeba robic

Siema! Wlasnie usiadlem na rynki po dluzszej przerwie i powiem ze duzo sie pozmienialo, znow jest bomber albo z kolei ktos spoofuje, rynki z miesiaca na miesiac zmieniaja sie calkowicie, w sumie

Posted Images

2006 rok :P ale chyba w Polsce nie miał premiery http://www.filmweb.p...lia-2006-362598

Z Angielskiego kina polecam Rise of the Footsoldier lekko pochodne kilmaty:D sry za posta o dupie maryny:P

dzieki za info. jak widac z filmami jestem daleko z tylu. pewnie za niedlugo odkryje premiere titanica :D

oki Plomien juz Ci tu nie mieszamy :D

Odnośnik do posta

spoko cycu od tego sa blogi :)

nonda, ogladalem ten film dobry kwal kina angielskiego, angielskie filmy maja fajny specyficzny klimat

Ten nie wiem czy został przez angoli zrobiony ale akcja dzieje sie w Londynie ,ostanio obejrzalem go przez przypadek na HBO i wciągnoł jak ktos lubi gangsterskie klimaty to polecam

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Siema!

Wlasnie usiadlem na rynki po dluzszej przerwie i powiem ze duzo sie pozmienialo, znow jest bomber albo z kolei ktos spoofuje, rynki z miesiaca na miesiac zmieniaja sie calkowicie, w sumie tak bylo zawsze i tak jak powiedzial moj kumpel: :najłatwiej jest stac pod trzepakiem pic piwo i narzekac" ,

ale wracajac do rynkow, wczoraj gralem 2 h i dzis zamocilem caly dzien i powiem szczerze ze jest tragednia, jest jedna osoba ktora rzadzi rynkami, tzn bomber, ja nie wiem co ten gos sobie mysli , ale lepiej zeby jak najszybciejj zbankrutowal, zbija kursy apodytycznie ( dziwne ze punterzy nie reaguja na jego zachownia szybciej) robi to tylko na rynkach ktore plasuje sie jako tzw " spadki( kurs leci to on dorzuci swoje 3 grosze).

Generalnie jest ciezko dla osob ktore graja lay.

A po drugie grajcie konie. warto !

Pozdro plomien

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Witam

Troche ostanio sie obijałem, przez 2 miechy zrobilem kolo 600 rynkow, wszystko na US, troche polizalem forex-a i z dnia na dzien chce mi sie bardziej powrocic na angielskie tory, mysle ze od poniedzialku powinienem zaczac robic "przetarcie" przed 2012 i powstawic sobie jakis konkretny cel do ktorego bede dążył.

Ps. Dobrze jest dłuzszy czas sie poobijac :)

Odnośnik do posta

pytam poniewaz tez tam nieraz handluje i idzie zdecydowanie lepiej in uk. ale fakt, szalu nie ma z tym koszeniem ;) jak stawkowales i na jakie dniowki mozna tam wg ciebie liczyc? posilkowales sie streamem z bwina? bo czesto wczesniej zaczynaja niz pokazuje czas w geeksie.

Odnośnik do posta

Dniówki bez szału, 3-4 razy zdarzylo mi ponad 100 zrobic w ciagu jednego dnia ale w sumie to srednio na spokojnie mozesz na 50 liczyc spokojnie, jak nie bedziesz gral agresywnie i rozsadnie, czekal na okazje i nie wchodził za duze sumy, w ameryknaskich jest pewnien problem: stawka powyzej 100 w wiekszosci rynkow jest trudno przyjomwana i nie ma mowy o wiekszych wejsciach jezli nie ma do tego warunków ( 100 i ponad to juz takie wieksze wejscie) i jezeli wejdziesz w zle w transkacje z wieksza stawka to ciezko z tego wyjsc i wejsc tez jest trudno przy takiej plynnosci.

A wiec zupelnie 100-200 penow banku spokojnie starczy na gre, stawka 50 jest opytmalna na szybkie ruchy , jak czujesz ze cos grubszego sie kroi to mozna wejsc za 150 ale to trzeba miec wtedy pewnosc i wychodzic np po 3x50, druga sprawa, ja osobiscie tak robie ze gram tylko na najnizszych kursach nie bawie sie w konie powyzje 4,0 chyba ze to jest fawory i ruch jest dobry, czasem jest tak ze na wysokim kursie nie ma jak wyjsc i wejdzie przy kursie 6 i nagle wszytko znika i musisz sprzedawac po 12.

Ogladaj video i patrz na kursy bukow ale czesto trzeba sie opierac na tym co gdzie i jak skupili, czasem widac po pacztkowych kursach jak naprawde punterzy wyceniaja tego konia.

Jak grasz za mniejsze stawki to dokladaj co tydz po 5 penow do swojego podstawowego wejscia i raz dwa zobaczysz ze z dnia na dzien dniowki beda coraz lepsze.

Pozdro!

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Elo

beztytuuxvm.png

Uploaded with ImageShack.us

Pierwszy tydzien grudnia, bardzo spokojny, wszystko ugrane na rynkach us, mialem wrocic w grudniu ale mialem mała awarie pradu i poszedl cay budzet w pizdu... a na dodatek sciagneli mi premium charge i mialem ujemny bilans na koncie, wiec musialem jeszcze troche posiedziec na rynkach us.

Dzis troche zaczolem grac ale jak zobaczylem awarie ( 2 min trwala) to dalem sobie spokoj, nie chce znowu wyzerowac sobie konta, jutro pewnie tez bedzie przesilenia serwerow wiec sie wstrzymam do poniedzialku.

Cel na grudzien to od poniedzialku do sylwestra zrobic 500 penow na rynkach uk, przylgadalem sie im dzisiaj i sa calkiem znosne (dzieki Bogu nie ma bombera).

Pozdri

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Podsumowanie roku:

Razem 7311 penow na 4813 rynkow

1,52 pena na rynek

start od 100 penow

Nawet nie wiem co by tu powiedziec, na pewno mogłby by być lepiej, źle też nie jest.

W nowym roku postaram sie wklejac screeny co miesiąc i spedzac wiecej czasu na rynkach.

Cel to 24k penow z poczatkowych 300 ( jezeli uda mi sie uzbierac tyle :P ).

Pozyjemy zobaczymy, wesołych swiat, sylwestra i udanego nowego roku z mega greenami.

Pzdr!

Edytowane przez plomien
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.