Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Zmiany kursów przed meczem

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

dzięki za miłe słowa, teraz przez parę dni nie grałem.. wczoraj kupiłem kurs na korea za 2,56 płd dziś sprzedałem po 2,44, ostatnio cały czas obserwuje rynki dokładnego wyniku w przerwie. Zagrałem w

nigdy nie graj za 100% graj za 99% albo mniej. Raz zagrałem za 100% kapitału na koncie 0.00 i w tym momencie zmienił się kurs euro, na koncie pojawiło się -0,14 i program nie mógł wystawić kontry. Nie można było nic zrobić było to jak zwykłe obstawienie wyniku. Szybko musiałem wpłacić na konto 10 euro przez moneybookers i dopiero wtedy KIEDY STAN MOJEGO KONTA BYŁ DODATNI program wystawił kontre.

Także więcej już nie stawiam za all in.

Odnośnik do posta

Ciekawe to co piszesz, gofer. Moglbys napisac cos wiecej o tym kursie euro? Jaki to moze miec wplyw? Bo jestem calkowicie zielony (kilka dni na gieldzie) i nie rozumiem tego. Moj stan konta nigdy sie nie zmienia jezeli czegos nie inwestuje

Odnośnik do posta

Przykład:

Mam na kocie 100 euro. Wystawiam kurs 2,00 za całą kwotę. Po kilku minutach ktoś mój zakład kupił a program nie wystawił kontry, tylko wywala bład (INVALID ACCOUNT BALANCE - coś w tym rodzaju czyli niepoprawny stan konta). Co się okazuje. W momencie jak wystawiłem kurs 2,00 za 100 euro on sobie czekał w kolejce aż go ktoś kupi - powiedzmy 10 minut. W międzyczasie tj. w tych 10 minutach kurs euro wzrósł powiedzmy z 4,00 na 4,05. Jeśli ja wpłacałem 100e po kursie 4,00 wpłaciłem 400pln. Po zmianie kursu waluty wychodzi na to, że powinienem był wpłacić 405pln. Sam nie rozumie takiego czegoś bo jeśli wpłaciłem pieniądze i na koncie zamieniły się automatycznie na euro to z jakiej racji betfair to oblicza kolejny raz i odejmuje od stanu konta te 5 pln. Niestety tak jest bo dowiedziałem się to na forum Betfair, gdyż pytałem ludzi bo byłem zdruzgotany tą sytuacją. To dzieje się tylko wtedy jak kurs waluty w jakiej mamy konto wzrasta.

Odnośnik do posta

Zapomniałem dopisać. Na stronie betfair nie widać tego minusa, jak odjęli ci kasę to na stronie widnieje 0.00. Geeks pokazuje natomiast stan minusowy i tak się zorientowałem dlaczego mam minus.

Odnośnik do posta

Miałem podobna sytuacje, ale nie wiedziałem ze to kurs walutowy miał wpływ.

Grałem na kilku rynkach na raz, w pewnym momencie miałem na koncie $0 i nie moglem zrobić laya! Dopiero po doładowaniu konta wszystko działało jak trzeba.

Odnośnik do posta
hmm , jeżeli zostawię sobie przykładowo 0,22 na koncie to grozi mi niebezpieczeństwo ??

to zależy ile masz na koncie ja mam obecnie 386e i zostawiam 10 euro.

Zmieni się kurs o 0,05 to mam 386*0,05 = 19,3 :?: :!:

lol to i tak mi nie wystarczy .... to już teraz sam nie wiem jak oni to liczą

trzeba w regulaminie poszukać

Odnośnik do posta

4,00 * 386€ = 1544PLN

1544 PLN / 4,05 = 381,23€

Brakuje 4,77€ więc spokojnie pokryjesz ;) A dodajmy, że kurs rzadko się tak mocno zmienia w te kilka godzin.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Mój pierwszy pełny dzień handlu, dnia nie wybrałem sobie najlepszego ( bardzo słabę rynki) ale cóż i tak jestem zadowolony szczególnie z gry na rynkach dokładnego wyniku w przerwie meczu gdzie dobrze udawało mi się odczytać trendy, chciałem jeszcze handlować na meczach wieczornych ale tam świeciło już totalnymi pustkami, zagrałem dzisiaj trochę na tenisie dokonałem 2 transakcji w trakcie trwania przerwy i mało się to nie skończyło potężną stratą. Tradycyjnie zagrałem też przed meczem na spadek.

zestawienie.jpg

Odnośnik do posta

tenisw.jpg

handel na rynku in-play na który nie chciałem wchodzić, wszedłem kompletnie bez przygotowania i tak się to skończyło. Skupiam się dalej na grze przed meczami i w trakcie przerw.

Odnośnik do posta

Podsumowanie dnia :

Po klęsce na tenisie postanowiłem wrócić do grania przed i w trakcie przerw. Do końca dnia starałem się ugrać coś żeby zminimalizować stratę. Kupiłem kurs na Richard Bloomfield przed spotkaniem po 1,38 sprzedałem po 1,34, grałem piłkę w trakcie przerw Gnistan (fińska) 1,68-1,66 i PSV .. CS 1-3 8,2 - 7,8 . Grałem jeszcze przed spotkaniem w tenisa ale coś pokręciłem z wystawianiem chciałem wyhedgować automatycznie zysk a przyjeło mi większą kwotę i musiałem później nadrabiać obniżając kurs .. z tego rynku wyszedłem z niewielkim zyskiem.

Nadrobiłem 7 euro i dzień zamykam ze stratą -20.

zyskx.jpg

Odnośnik do posta

Podsumowanie dnia :

Po poprzednim minusowym dniu zacząłem od przehandlowania przed spotkaniem 2x po 98 euro rynku CS 3-1 niemcy- Hiszpania po kursach 30- 29. Zagrałem równiez na rynku ligi norweskiej w czasie przerwy meczu CS , ale widzę że wchodzenie na rynek gdzie kapitał w sumie wynosi 10 tysięcy euro mija się z celem. Miałem problem żeby odsprzedać zakład w końcu udało się tuż przed końcem przerwy z niewielką stratą.

http://img341.imageshack.us/img341/7831/hiszpania.jpg

Odnośnik do posta

betffair.jpg

Parę dni słabo handlowałem, zagrałem na rynkach przed meczem i w trakcie przerw słabo poszło tylko wczoraj udało mi się spokojnie przehandlować na rynku 3-3 hisz-hol 102 euro. Miałem takie intensywne 3 dni i szukałem okazji do grania, ale albo bałem się wejść w rynek albo najczęściej bez przygotowania wchodziłem w zły trend. Spędzam na tym dużo czasu a zysków brak chce coś z tym zrobić.

Odnośnik do posta
  • 2 years later...

Panowie mam pytanko o kursy w rynku pre pilka kopana np. wiekszosc buków spuszcza kursy na jakies tam zdarzenie a na bf kursy leca w druga stone ! JAK TO MOZLIWE ?? czy czesto cos takiego wystepuje ??? czy ktos zaobserwował cos takiego czy to tylko jakies moje halucynacje ? Dodam ze korzystam z 3 róznych zródeł aby welimonowac niepotrzebne smieci.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.