Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

MŚ - mecze 18 czerwca

Promowane odpowiedzi

ja bym sie wstrzymal chociaz do konca meczu francja meksyk

w tej chwili trend sie troche odwrocil i to moze wplynac na nastepne spotkania

gratulacje za wczorajszy chile- honduras napewno niezle na tym wyszedles

Odnośnik do posta

Wg mnie over 2,5 ma warunki to spadku. Niemcy w ostatnich 4 meczach strzelili 3 lub 4 bramki, do tego Serbia przez niektórych typowana jako czarnego konia turnieju jest drużyną również strzelającą bramki.

Druga runda mistrzostw zaczyna obfitować w bramki. Do tego kurs na Niemcy zaczynają spadać kilka ticków a Serbia idzie w górę. Pojawiają się więc możliwości do spadku overa.

W tym momencie jest możliwość wyjęcia overa po 2,24-2,26.

Odnośnik do posta

Moje prognozy na dziś:

LAY | Anglia | 1,28 | myślę, że urośnie ze 2 ticki ~1,30

LAY | Niemcy | 1,66 | w góre do ~1,70 chociaż nie wierzę w to za bardzo, zobaczymy 8-)

edit:

godz. 11:10 Lay Anglików ani drgnął

Lay Niemców dało się sprzedać po 1,68

edit2:

godz. 13:00 Lay Anglików ani drgnął

Lay Niemców chodził po 1,71 przed momentem

Odnośnik do posta

Dzięki za gratki;) No jako, że to był mój pierwszy meczyk to wydaje mi się, że nieźle wyszedłem;) To forum naprawdę zrzesza konkretnych ludzi;) A wiadomo w grupie się jest o wiele silniejszym;)

Odnośnik do posta

No spada spada, ja w jak zobaczyłem ścianę 18000 funa, to wyszedłem, ale jak zobaczyłem że ta ściana została bardzo szybko przebita to znowu wszedłem;) Lepusti też pisał o tym spadku;)

Odnośnik do posta

Over 2,5 w meczu Niemców zgodnie z przewidywaniami bardzo ładnie poleciał w dół, choć mecz zakończył się niespodzianką z tylką jedną bramką. Teraz na meczu Słowenia - USA widać tendencje underowe. U 1,5 ładnie spadł z 2,8 na 2,7. Teraz już trudno powiedzieć czy jeszcze będzie leciał.

Odnośnik do posta

Anglia - Algieria

Według mnie kurs na over 2.5 osiągnął już minimum i będzie się odwracał. Dlatego proponuję spojrzeć na rynek CS AU - oczywiście gramy lay. Widoczne są silne poziomy wsparcia po stronie back i wydaje mi się, że jeszcze co najmniej 1-2 ticki przed meczem można złapać. A jeżeli ktoś lubi odrobinę emocji to można wejść in-play i poczekać kilka minut na zamknięcie transakcji.

Póki co mieliśmy tylko jeden mecz, gdzie któraś z drużyn strzeliła 4 gole. Anglicy mogą to powtórzyć ale wcale nie muszą.

----------------------------------------

Edit: Mam nadzieję, że ktoś skorzystał. U mnie to wyglądało tak: lay @4.8 i back @5.40 przed samym spotkaniem.

Polecam obserwację tego rynku w innych spotkaniach.

Odnośnik do posta