Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

System Maria

Promowane odpowiedzi

System Maria zostal szczegółowo opisany na naszym portalu >>> KLIK

Ktos moze gral tym systemem? jak czytalem zagraniczne fora to bardzo ciekawie on wyglada. Osoba ktora go wymysila w ciagu kilku miesiecy dorobila sie 100 tys funow z poczatkowego tysiaca. Glowne zalozenia to takie ze gramy ley za 1% banku kurs ponizej 3,6. Za 0,6% kurs miedzy 3,6 a 7,4 i za 0,4% kurs pomiedzy 7,5 a 11 nigdy wiekszy. Co myslicie o nim? Gral tak ktos moze? Znalazlem angielskojezyczne forum gdzie tam jeden gosc to spradzal i niezle mu wychodzilo. Tutaj link do strony opisujacej system http://www.premiershiptips.com/betting-systems/maria-laying-system

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 160
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z trzech tysięcy jak już. http://forums.mukamo.com/finance/18528-sportsbetting-maria-laying-system.html

System Maria zostal szczegółowo opisany na naszym portalu >>> KLIK Ktos moze gral tym systemem? jak czytalem zagraniczne fora to bardzo ciekawie on wyglada. Osoba ktora go wymysila

Wczoraj przegladajac ladera na wyscigach znow zauwazylem cos ciekawego..Otoz na drabince byly ustawione bardzo duze kwoty Lay na kazdego konia w zaleznosci od tego jaki mial kurs poczatkowy. I tak na

Wierze ,ze to mozliwe .

Larry Williams ,legenda rynkow finansowych przyciaga wielu na swoje seminaria .Przychodzacy oczekuja jakiegos cudownego systemu ,wszak Larry stworzyl kilka oscylatorow ,przetestowal chyba wszystkie ,jak rowniez wiele ,wiele systemow .

Co jest zaskakujace ,a moze nie zaskakujace -Larry twierdzi ,ze to money management i risk management czynie Cie bogatym ,a nie system .W tej metodzie sykces wlasnie zostal osiagniety zelaznym MM i RM ,bo jak czytalem autorka zamieszczala swoje typy przed gonitwami .

Wydaje mi sie ,ze mozna dolaczyc jeszcze psy oprocz koni .

Odnośnik do posta

Zreszta ,co tu duzo gadac ,pomyslalem sobie ,ze nudzi mi sie teraz -a pracuje cala noc ,w dodatku na jednym z moich kont w Betfair jest wlasnie 174 gbp ,wiec zaczynamy test ,konie "lataja" cala noc -bede sie staral na poczatek wybierac tylko kursy ponizej 3.60 .Jak wyniki beda zachecajace ,zaloze temat i bedziemy sie bawic .

Odnośnik do posta

Przerwa w pilnowaniu funta dobrze Ci zrobi! Coraz więcej złotych historii o ludziach sukcesu/szybkiego dorobku. Jestem ciekaw o kim pierwszym z forum będą tworzyć legendy!?

Odnośnik do posta
kapitansb - daj znac jak poszly testy;)

kucyki USA - +8.04

kucyki Australia - +6.04

tenis - -1.14

-------------------------------

suma=+12.94

grane kursy mniejsze od 3,6 jak Maria przykazala .Gdyby ktos chcial poczytac jej aktualne pomysly -jest ona moderatorem na forum Adriana Masseya .

Zastanawialem sie czy ta metoda nadaje sie do innych sportow -tenisa ,pilki itd .-chyba raczej i moze nawet nie warto probowac -skoro ona odniosla sukces grajac wyscigi najlepiej ja zduplikowac i majac juz 100 kawalkow w kieszeni wtedy dopiero rozpoczac eksperymenty ,czego oczywiscie kazdemu czytajacemu te slowa zycze .:D

Odnośnik do posta
Gość Anonymous

Czyli widze ze bardzo fajnie to na konikach wyszlo:) Grlales wyszystkie kursy ponizej 3,6 nawet te po 1,2? Jakim budzetem grales?wydaje mi si ze nie ma co narazi ryzykowac na innch dyscyplinach chociaz wydaje mi si eze na pieskach moze byc podobnie..

Odnośnik do posta

Ja to kiedyś testowałem na CS'ach w piłce nożnej. Lay'owałem najniższy kurs oprócz AU. Na 14 spotkań wszystkie weszły później jakoś to zaniechałem.

Odnośnik do posta

Czyli w skrócie - gramy LAY za odpowiednią stawkę w zależności od kursu.

Rozumiem, że gramy jednego konia na gonitwę, czy wybieramy wtedy tego z najniższym kursem?

Czy dobieramy koniki wg jakiegoś klucza?

Jak widać na przykładzie piłki nożnej nie były grane najniższe kursy:

Arsenal 1.60 – potential winnings: £10 – lost

Aston Villa 1.68 – potential winnings: £10 – won

Bolton Wanderers 10.00 – potential winnings: £4 – won

Everton 3.50 – potential winnings: £10 – won

Fulham 7.00 – potential winnings: £6 – won

Wigan Athletic 9.50 – potential winnings: £4 – won

Today’s strike-rate: 5 wins from 6 selections = 83%

Profit today (after 5% deduction): £22.80

Bank increase: 2.2%

Bank: £1,022.80

Odnośnik do posta

Wlasnie trohe o tym systemie czytalem i ktos testowal pilke nozna i rowniez mu dobre wyniki wychodzily. Na wyscigach mysle ze mozna grac na jednej gonitwie tyle koni ile to mozliwe przy zalozeniach gry (nigdy powyzej 11 i z odpowiednim stawkowaniem). Ja osobiscie odpuscilbym kursy do 1,5. Co myslicie?

Odnośnik do posta
Czyli w skrócie - gramy LAY za odpowiednią stawkę w zależności od kursu.

Rozumiem, że gramy jednego konia na gonitwę, czy wybieramy wtedy tego z najniższym kursem?

Czy dobieramy koniki wg jakiegoś klucza?

Jak widać na przykładzie piłki nożnej nie były grane najniższe kursy:

witajcie !

Ja również jestem ciekaw , jak dobierałeś zdarzenia .

Jeśli dobrze rozumiem założenie jest takie , że gramy na lay zysk 1% budżetu w przypadku

A ilość zdarzeń ? Czemu grasz tylko kursy

pozdrawiam serdecznie :-)

Odnośnik do posta

Mysle ze istota tego systemu jest to ze te wyzsze kursy sa mniej doszacowane. Czyli kurs jest inny niz prawdopodobienstwo zajscia danego zdazenia. I to wlasnie na takich zdazeniach zarabiamy. Czy to podchodzi pod Value Bet?

Odnośnik do posta