Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

System Maria

Promowane odpowiedzi

Wiem o jaka taktyke Ci chodzi , sadze ze przynosi ona napewno jakis konkretny dochod ,poniewaz tak jak pisales w gonitwach zdarza sie ze kurs brany jest juz po 1.01 , a kon nie wygrywa.

Sam niestety nia nie gralem , ale swego czasu czytalem o niej na forum BF,

Najwiekszym zagrozeniem jest to ze twoje pieniadze nie zostana przyjete bo sa za daleko w kolejce.Powstal nawet soft , ktory jest do kupienia i powoduje ze twoje pieniadze znajda sie pierwsze w kolejce , niewiem na jakiej zasadzie on dziala , czy wystawia pieniadze odrazu po pojawieniu sie rynku w ofercie czywy korzystuje jakies inne dziwne metody do pierszenstwa sprzedazy , niemniej ten prodram podobno dziala niezle.

Jezeli bedziesz stosowal ta taktyke to mam nadzieje ze sie podzielisz jej wynikami za jakis czas.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 160
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z trzech tysięcy jak już. http://forums.mukamo.com/finance/18528-sportsbetting-maria-laying-system.html

System Maria zostal szczegółowo opisany na naszym portalu >>> KLIK Ktos moze gral tym systemem? jak czytalem zagraniczne fora to bardzo ciekawie on wyglada. Osoba ktora go wymysila

Wczoraj przegladajac ladera na wyscigach znow zauwazylem cos ciekawego..Otoz na drabince byly ustawione bardzo duze kwoty Lay na kazdego konia w zaleznosci od tego jaki mial kurs poczatkowy. I tak na

Dzisiaj z powodu awarii laptopa nie bylo gry ,jutro bedzie najprawdopodobniej brak czasu ,ale walczyc trzeba

jedna gonitwa (przez telefon :-D)-prawie bez analizy (tylko z gazety The Sun )

wynik rewelacyjny 1/1 100 % ROTFL

Ale wczoraj i dzis gram gonitwy amer.(nie bede ich uwzglednial w statystykach ) i mam pewne spostrzezenia . Jak otworzymy gonitwe obserwujemy jak plyna pieniadze .Czesto tak jest ,ze nie wykazuja absolutnie zainteresowania jakims koniem a miesci sie on w przedziale do 11 ,i drugi przypadek dwa,trzy konie sa grane mocno a trzeci czesto o kursie miedzy nimi slabiutko .Wlasnie wczoraj i dzis wylawialem takie przypadki i odrobilem juz wczorajsza strate .

Pisze o tym (no tez dlatego ,ze nie jestem chciwy :-D )-ale mam nadzieje ,ze znajdzie sie ktos kto to poobserwuje i opisze czy ma podobne odczucia .W kazdym badz razie nie radze stawiac laya na konia z najwyzszym obrotem .Ciekaw jestem jaki bylby wynik gdyby ciagle stawiac backa na takiego konia ,ale to juz gambling (no bo lay to oczywiscie trading od X do 1000 :-D )

Gonitwy mozna ogladac na betfair ,chyba nawet nie trzeba miec zakladu -czasami jak patrze na przebieg -jak tu nie wierzyc w ustawki . 8-)

Odnośnik do posta
Wiem o jaka taktyke Ci chodzi , sadze ze przynosi ona napewno jakis konkretny dochod ,poniewaz tak jak pisales w gonitwach zdarza sie ze kurs brany jest juz po 1.01 , a kon nie wygrywa.

Sam niestety nia nie gralem , ale swego czasu czytalem o niej na forum BF,

Najwiekszym zagrozeniem jest to ze twoje pieniadze nie zostana przyjete bo sa za daleko w kolejce.Powstal nawet soft , ktory jest do kupienia i powoduje ze twoje pieniadze znajda sie pierwsze w kolejce , niewiem na jakiej zasadzie on dziala , czy wystawia pieniadze odrazu po pojawieniu sie rynku w ofercie czywy korzystuje jakies inne dziwne metody do pierszenstwa sprzedazy , niemniej ten prodram podobno dziala niezle.

Jezeli bedziesz stosowal ta taktyke to mam nadzieje ze sie podzielisz jej wynikami za jakis czas.

Ozon a mozesz mi podac link do tego tematu na BF? Szukalem tam i niestety nie znalazlem:/

Pewnie ze sie podziele wynikami. Dzisiaj zagralem 7 wyscigow ta taktyka. Jednak dalem Laya nie na 1,01 (tam jest strasznie duzo kasy i zeby dokopac sie do mnie to juz praktycznie kon jest na mecie) a na kurs 1,02 i bede przed nimi w kolejce gdzie jest o duzoooo mniej kasy:) Zobaczymy...

Odnośnik do posta

Dokladnego tematu Ci niestety nie podam bo nie pwamietam nazwy i bylo to pewnie grubo z ponad pol roku temu , tam z szukaniem czegos dokladnie to jest ciezka spraw chyba ze sie ma dokladny link ,ja niestety nie zapisuje zaczesto odnosnikow do tematow .

Co do tego ze na 1.01 jest ogromna suma , a na 1.02 juz malo , to chodzi o prawdopodobienstwo jezeli trafisz kurs 1.01 to wystarczy wiecej niz jedno na sto trafienie i jestes na plus , a przy kursie 1.02 musi byc jedno na piecdziesiat , wiec roznica jest bardzo znaczna .Moze wlasnie ta roznica powoduje przewage kto wie , to poprostu trzeba stestowac jak warto grac i czy warto stawiac na 1.02.

Odnośnik do posta

No ladnie Ci idzie kapitan :) Juz dochodzisz do powtarzalnej skutecznosci i progu Mari. powiedz na co teraz najbardziej zwracasz uwage typujac konie? Grasz moz dalej na konikach USA? Ja troche ich probowalem i testowalem Twoje uwagi odnosnie koni ktore mieszcza sie w praogach systemu a nie sa grane za wielie pieniadze. Pierwszy dzien git 100%!!! A drugi porazka 3 konie do tylu i ogolnie juz po dwoch dniach na minusie..

Odnosnie strategi grania Laya 1,02 na 40 wyscigow zaden mi nie wszedl. ogolnie juz tej metody nie testeuje. Chociaz kto wie jak ona wygladalaby przy probie 1000 bo to minimalny test aby sprawdzic dana teorie..

Odnośnik do posta

Dzieki ,berix za slowa otuchy :-) ,nie jest latwo zwlaszcza po sobocie bardzo ujemnej . Typuje na zwykla logike ,czasami trzeba sobie odpuscic ,nie lubie szczegolnie gonitw gdzie jest jeden lub dwoch faworytow .Co do USA ,musisz tez zwrocic uwage ,zeby obrot byl przyzwoity ok .20-30 tys + i zobaczyc poprzednia gonitwe ,na jednym torze sie nie sprawdzalo -ale tam byl maly obrot .

Dzisiaj tylko Kempton ,a jeszcze BF sie wylaczyl i zmniejszyl mozliwosci ,za to lubie takie dni :

4/4 ,100 % +12.35 gbp

od poczatku 150/178 , 84,27 %

Odnośnik do posta

Kapitan mowisz ze przy kasie 20 - 30k na konikach USa teoria sie sprawdza? Ja gralem gdzie bylo w przedziale do 12k. Bede musial to jeszcze sprawdzic:) To kapitan od poczatku testowania tej metody ile juz Ci unijnej waluty przybylo? :-)

Odnośnik do posta
Kapitan mowisz ze przy kasie 20 - 30k na konikach USa teoria sie sprawdza? Ja gralem gdzie bylo w przedziale do 12k. Bede musial to jeszcze sprawdzic:) To kapitan od poczatku testowania tej metody ile juz Ci unijnej waluty przybylo? :-)

USA -poobserwuj i poobstawiaj na papierze zanim zaczniesz grac ,ja na USA mialem 3 dni po okolo 30 gbp ,najlepiej wchodzily mi gonitwy w Tampa Bay .Trzeba uwazac bo ustawicze stosuja dutching ,raczej nie ryzykuja na jednego konia ,no i nie graj na sile .Po prostu patrz na kursy i jak plynie kasa .Czesto jest tak ,ze np.kon z kursem 5 ma wyzszy obrot niz z 4 ,wiec tego z 4 trzeba layowac .

Co do moich "sukcesow" na rachunku do eksperymentow z Maria bylo okolo 170 gbp ,robie wszystko -raczej bezpiecznie ,zeby jak najszybciej dobic do 500 i rozpoczac wlasciwy challenge ,bo widze ,ze jest szansa .Patrzylem na blogi nasladownikow -nikomu nie udalo sie zrobic razy cztery ( z 500 na 2 tys )-jak mnie sie uda ,bede zadowolony .Na razie na rachunku dobilem do 465 .

Odnośnik do posta

20 styczen - czarny dzien

17/23 73.91 % strata 17.81 gbp

strata tak mala ,dlatego ,ze byly dwa laye po 1.38 i 1.18 -zupelnie niepotrzebnie wchodzilem w te wyscigi -w zasadzie dwa konie w przedziale do 11 ,jeden "bity " faworyt .Ale i tak jestem zadowolony ,ze tak sie skonczylo ,zaczelo sie od dwoch wyscigow w plecy i -28.50 ,bylo nawet na minusie 42.70 .Gdyby to byl pierwszy dzien testow rzucil bym to w diably !

Od dzis bede liczyl zysk/strate narastajaco ,tak wiec po dzisiejszym dniu =-17.81

statystyka :167/201 83.08 %

Odnośnik do posta

21 styczen

znakomity dzien 11/11 100% zysk +28.75 ,wiec z dwoch dni=+10.94

od poczatku 178/212 83.96 %

Prawde mowiac ,wczoraj rano zastanawialem sie ,czy zalozyc temat i publicznie pokazywac progres -sam nie wiem ,czy to ma sens -ale zrobie to ,moze wytrzymam :lol: .Przegladalem troche blogow w necie -nasladownikow Marii -starujacych z reguly z 500 gbp ,nikomu nie udalo sie jednak zrobic razy cztery (czyli 2 tys.)-czyzby zakleta suma startowa ?

Nie wiem czy suma gonitw ,ktora przetestowalem jest wystarczajaca -w zasadzie tutaj liczylem tylko UK ,ale bylo jeszcze mnostwo amerykanskich i troche australijskich -generalnie rachunek szedl caly czas do przodu ,przedwczoraj pohandlowalem na tenisie i doszlo do 500 gbp ,w tej chwili jest ok.510 -a start byl ok.170 ,wiec jakby nie bylo wynik jest bardzo zachecajacy .

Wystartuje wiec z nowym tematem ,jak sie uda -to zrobie troche reklamy chlopakom :-D Oby

Odnośnik do posta

Wczoraj przegladajac ladera na wyscigach znow zauwazylem cos ciekawego..Otoz na drabince byly ustawione bardzo duze kwoty Lay na kazdego konia w zaleznosci od tego jaki mial kurs poczatkowy. I tak na kursie 1,45 kwota 5154, 1,68 - 3411, 2,04 - 2232, 2,32 - 1757, 3 - 1231, 5,2 - 556. Po przeanalizowaniu wychodza dokladnie takie same zobowiazania. Sprobowalem zagrac ta metoda, dobralem proporcjonalnie mniejsze stawki. I poziom stawka 1e - zobowiaznie 0,45. Przeliczajac dla kazdego nastepnego poziomu zo owiazanie wychodzilo mnij wiecej tyle samo 0,45. Dawalem Lay tym sposobem na kazdego konia z wyscigu. Zagralem tak w dwoch. W sumie wyszedlem na 0. Ciekawi mnie jak by ta metoda wygladala pzy wiekszej probie.. Moze ktos cos podobnego probowal robic lub wie o czym mowie??

Odnośnik do posta
Wczoraj przegladajac ladera na wyscigach znow zauwazylem cos ciekawego..Otoz na drabince byly ustawione bardzo duze kwoty Lay na kazdego konia w zaleznosci od tego jaki mial kurs poczatkowy. I tak na kursie 1,45 kwota 5154, 1,68 - 3411, 2,04 - 2232, 2,32 - 1757, 3 - 1231, 5,2 - 556. Po przeanalizowaniu wychodza dokladnie takie same zobowiazania. Sprobowalem zagrac ta metoda, dobralem proporcjonalnie mniejsze stawki. I poziom stawka 1e - zobowiaznie 0,45. Przeliczajac dla kazdego nastepnego poziomu zo owiazanie wychodzilo mnij wiecej tyle samo 0,45. Dawalem Lay tym sposobem na kazdego konia z wyscigu. Zagralem tak w dwoch. W sumie wyszedlem na 0. Ciekawi mnie jak by ta metoda wygladala pzy wiekszej probie.. Moze ktos cos podobnego probowal robic lub wie o czym mowie??

Berix ,to co opisales to jest wlasnie marzenie kazdego bukmachera -miec na kazdym koniu takie same zobowiazanie ,w zaleznosci na ile procent zbudowal sobie ksiazke -tyle ma zysku .

Przeciwienstwem jest dutching -tak gral wlasnie Al Capone .

Pewnie sie strasznie nameczyles przy liczeniu -a kalkulatory zarowno do jednego jak i drugiego sa w necie ,b.dobry arkusz do jednego i drugiego jest na Bet Angel .

A tak a propos wyscigow amerykanskich :

godz .23.38 GMT ,Penn 22.01

obrot:16578

kon:

1. 554,ost.kurs 5,0

2. 1670,ost. 4.0

3. 2580,ost. 3.9

4. 302,ost. 5.5

9.10.815,ost. 3.8

Widac dysproporcje w obrocie ?

K

Konie 2,3 i 9 ida w czolowce ,po wyjsciu z prostej 2 i 9 zdecydowanie przyspieszaja ,po czym 2 wypuszcza 9 na pierwsze miejsce .

Przy odpowiednim dutchingu caly zysk mozna umiescic w 9 ,ale na wypadek jakby cos zle poszlo (wszak to zwierzaki)wyjscie na zero moze zagwarantowac walka 2 z 3 w celowniku .

Polecam obserwacje ,ja moge tylko w sobote i niedziele .

Odnośnik do posta