Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

System Maria

Promowane odpowiedzi

Kiedyś widziałem jej temat w całości ale gdzieś znikł, możliwe że przenieśli go do zamkniętych działów.

http://www.adrianmassey.com/bb/viewtopic.php?f=2&t=6854 - inny temat Marii i inny system

http://www.adrianmassey.com/bb/viewtopic.php?f=2&t=8902 - kolejny system

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 160
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z trzech tysięcy jak już. http://forums.mukamo.com/finance/18528-sportsbetting-maria-laying-system.html

System Maria zostal szczegółowo opisany na naszym portalu >>> KLIK Ktos moze gral tym systemem? jak czytalem zagraniczne fora to bardzo ciekawie on wyglada. Osoba ktora go wymysila

Wczoraj przegladajac ladera na wyscigach znow zauwazylem cos ciekawego..Otoz na drabince byly ustawione bardzo duze kwoty Lay na kazdego konia w zaleznosci od tego jaki mial kurs poczatkowy. I tak na

Może ktoś wyjaśnić to zdanie:

Selections are all top-rated by 40+ points in 4*/5* races, excluding anything which is also a selection of my laying-system, and excluding any going with the word "heavy" in the description ..

Szcególnie chodzi mi o te punkty i 4*/5* wyscigów - co to za gwiazdki?

Czy to chodzi o jakies konie, które zdobyły 40+ punktów w ostatnich 4, 5 wyścigch?

Jestem zielony jezeli chodzi o konie :)

Odnośnik do posta
Może ktoś wyjaśnić to zdanie:

Szcególnie chodzi mi o te punkty i 4*/5* wyscigów - co to za gwiazdki?

Czy to chodzi o jakies konie, które zdobyły 40+ punktów w ostatnich 4, 5 wyścigch?

Jestem zielony jezeli chodzi o konie :)

Strona Maseya jest strona ,ktora zajmuje sie ratingiem koni ,czyli ich ocena w punktach .

To ,ze Maria jest moderatorem na jego forum swiadczy ,ze bardzo dobrze sie na koniach zna i ze wybor koni do gry nie byl przypadkowy .

Zdanie o ktore pytasz ,znaczy ,ze wybrane konie sa oceniane najwyzej przy minimum 40punktow + w gonitwach 4 i 5 klasy wylaczajac selekcje jej systemu i wylaczjac wszystkie gdy tor jest " ciezki".

Co do moich stawek ,napisalem przeciez ,ze eksperyment zaczynam na koncie z bankiem ponizej 200 gbp ,wiec minimum lay jest 2 -stac mnie wiec tylko na kursy ponizej 3,6 .

Obstawilem pare meczow zanim poszedlem spac-wszystko away team , bank w tej chwili =197.17 .wiec niedlugo juz bede mogl grac za stawki 2,01 :-)))))

Odnośnik do posta

dzisiaj troche potestowlem ten system. Gralme budzetem 20e i z tego powodu bralem odpowienio stawki 10 6 i 4%. W 11 gonitwach tylko raz nie wygralem przy kursie 3,85. Konie obstawialem zupelnie na chybil trafil gdyz nie znam si na tej dyscyplinie. Nie gralem tylko kursow powyzej 8 i nie gralem na pewniakow. Moj zysk z dzisiejszego dnia to 6,62e czyli prawie 1/3 konta:)

Odnośnik do posta

Moim zdaniem system, w którym wybieramy tylko jednego konia, który wg nas przegra nie może opierać się na przypadku. Musimy przeprowadzać analizę, ale nie znam się na koniach na tyle, żeby to zrobić.

Takie stawkowanie możemy zastosować na rynkach CS piłki nożnej. No i w tym momencie zastanawiam się czy tego nie zrobić :D. Najlepsze rynki w takich sytuacjach to moim zdaniem mecze towarzyskie i pucharowe. Co myślicie?

Odnośnik do posta

Wczoraj bylo i dzisiaj do wieczora -bank urosl do 201 .

Niestety dzisiajsze gonitwy byly inne -wiec konto zjechalo do 176 .

W zasadzie to co robilem to w wiekszosci prosty lay faworyta ,wiec zadnych rezwelacji spodziewac sie nie mozna .MM tez nie ma ,bo do 200 -1 % to po prostu 2 .

Tak z moich przemyslen -warto grac ,ale trzeba odpowiednio selekcjonowac -szukac jakichs value ,tak jak pisze Maria w koniach nizszych grup ,gdzie gracze i bukmacherzy maja klopoty z ustaleniem wlasciwego kursu .

Podoba mi sie w tym systemie to ,ze laczy on w sobie money i risk management .Ryzyko odpowiada kwocie ktora mozna stracic i ktora jeest mniej wiecej stala -niezaleznie od kursu ,zarzadzanie kapitalem zas desygnuje odpowiednia kwote w zaleznosci od stanu banku .

TAK WIEC NIEZALEZNIE OD TEGO CO KTO GRA POLECAM SKONSTRUOWANIE CZEGOS PODOBNEGO DLA SIEBIE .

To podstawa i na rynku finansowym i sportowym .

Teraz tylko trzeba wybrac odpowiednie rynki ,byc moze CS jest dobra propozycja ,byc moze na koniach nie nalezy grac faworytow (slogan: favorites always come close !).

Trzeba zachowac zelazna dyscypline i system ten czy podobny na pewno bedzie dzialal !

Ja przeanalizowalem wczoraj lay na gosci w 22 kolejkach Premiership -ok.24 jedn.na plusie ,ale jak spojrzalem na lige niemiecka ,nie trzeba nawet liczyc -widac od razu ,ze totalna kleska .

No ale moze wspolnymi silami ,opracujemy tu jakiegos Graala . :-D

Odnośnik do posta

Cos w tym musi byc ,dzis postanowilem grac dokladnie tak jak Maria -kazdego konia i dzokeja sprawdzalem na racingpost zanim postawielem .

Rezultat jest fantastyczny -16 wyscigow ,17 koni typowanych do laya ,wszystko trafione -100% !

Nawet gdyby uwzglednic ,ze dwa konie byly bliskie wygrania i nawet gdyby wygraly skutecznosc wynosi 88.23 %.

A Maria miala skutecznosc 85.88 .

http://www.thestakingmachine.com/maria.php

Oczywiscie ,nie ma to nic wspolnego z tradingiem ,ale powiedzmy ,ze jest to trading os kursu poczatkowego X do koncowego 1000 . :-D

Odnośnik do posta
kapitansb - powiedz gdzie dokladnie na tej stronie sprawdzales ranking dzokeja i konia?Czym sie kierowales dawajac laya?

www.racingpost.com

Wchodzisz na strone -masz nastepne gonitwy -jak klikniesz otwiera sie karta do tej gonitwy ,pod koniem sa znaczki -klikniesz na pierwszy -otworzy sia jak kon biegal ile dlusci przegral ,kiedy ,pod kim ,jaka wage niosl,jak najedziesz myszka na gonitwe w ktorej poprzednio bral udzial wyswietli sie przebieg gonitwy -jak klikniesz na nazwisko jockeya ,otworzy sie info o nim -ot po prostu nie nalezy sie bac i klikac na stronie ,czy najezdzac myszka .

Typowalem w oparciu o te informacje ,czasami az widac ,ze kon raczej nie poszaleje a kurs np.8 jest grubo przesadzony .

Gralem tez dwoch faworytow ,mam notatki -kursy ,w niektorych przypadkach zapisalem dlaczego ,moze pozniej wpisze .

Odnośnik do posta

To może wytypujemy coś na jutro wspólnie? Poprowadzimy forumową statystykę. Każdy dorzuci jakiś typ od siebie. Ja się na koniach kompletnie nie znam, ale już się biorę za dokształcanie :D

Odnośnik do posta