Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

MŚ - mecze 19 czerwca

Promowane odpowiedzi

W planie jazdy mamy:

1.Holandia - Japonia

2.Kamerun - Dania

3.Ghana - Australia

W meczu Holendrów zauważalny trend spadkowy na rynku głównym, a to stwarza dobre warunku dla spdku overu 2,5 i 3,5. Zakupiłem już lay under 2,5 po 1,86 i 1,89. Warto też zastanowić sie nad CS 3-0

Odnośnik do posta

wydaje mi się że trzeba jednak poczekać na wynik meczu Anglia-Algieria, bo jak juz wcześniej ktoś zauważył że wyniki poprzednich spotkań bardzo wpływają na zachowania rynku

Odnośnik do posta
wydaje mi się że trzeba jednak poczekać na wynik meczu Anglia-Algieria, bo jak juz wcześniej ktoś zauważył że wyniki poprzednich spotkań bardzo wpływają na zachowania rynku

No ja o tym pisałem, ale liczyłem, że Anglia coś wkula jednak i wtedy byłbym na korzystniejszej pozycji. No nic, trzeba brać reda i ciąć straty.

Chociaż nie wykluczam, że mimo wszystko kurs sie odbije z tego dołka.

Odnośnik do posta

Ja wczoraj wziąłem lay under 2,5 @1,88 + back over 2,5 @2,14. Kursy po pójściu w drugą stronę teraz odbiły we właściwą. Widzę szanse na podążenie overa w dół, a undera w górę.

Holandia należy do overowych teamów. W towarzystkich spotkaniach Holandii przed mundialem padały wyłącznie overy 2,5. A Japonia nic specjalnego nie gra i traci sporo bramek (oprócz ostatniego spotkania z Kamerunem)

Ciekawa jest też statystyka u2,5/o2,5 tych MŚ/ Otóż w pierwszej rundzie grupowej MŚ było aż 14/2 na korzyść undera, natomiast teraz po 7 spotkaniach 2 rundy jest stosunek 3/4 na korzyść overa. Jeszcze przed nami mecze tak bramkostrzelnych drużyn jak Holandia, Brazylia i Hiszpania.

Ps - Aktualnie under 2,5 jest po 1,90 a over 2,5 po 2,10. Tak trzymać :)

Odnośnik do posta

Widać na rynkach nadal underowe nastroje. Pomimo wielu prób wybicia rynków undera w górę niestety bezowocnie się skończyło. A na sam koniec nawet jeszcze była obniżka undera. Dobrze że wcześniej ciąłem straty ale trzymajmy kciuki za overa w tym meczu.

Odnośnik do posta