Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

09.01.2011

Promowane odpowiedzi

spotkanie: Napoli - Juventus

dyscyplina: PN

Serie A

rynek: MO

Proponuje zakupić back na Napoli lub lay na Juve, dlaczego? Oba zespoły przegrały swoje ostatnie spotkania i to w bardzo kiepskim stylu. Inter bez problemu rozprawił się z Napoli, natomiast mecz Juve z Parmą, to dla Starej Damy blamaż + bardzo dużo kłopotów (kontuzja Quagliareli 4-6mc przerwy [najskuteczniejszy napastnik 9 bramek w sezonie], kretyńskie zachowanie Melo i jego czerwona kartka, w konsekwencji zawieszenie na trzy kolejki) plus lekki pech (nie uznana bramka, słupek itd). To wszystko doprowadziło do tego, że na szybko Bianconeri kontraktują napastnika Genoa - Lukę Toniego - co nie oszukujmy się nie jest jakimś wzmocnieniem i tak już bardzo osłabionego ataku Juve (zdolni do gry są jedynie Del Piero, Amauri, który co dopiero wyleczył kontuzje i jest kompletnie bez formy oraz młodziutki napastnik z primavery Gianetti, który dotychczas rozegrał jeden mecz z Manchesterem City (zdobył gola). Podsumowując szpital w Juve + fatalna postawa w ostatnim meczu + brak znacznych osłabień w drużynie Napoli, pomimo przegranej z Interem powinno spowodować spadki na gospodarzy.

napolijuventus.png

Uploaded with ImageShack.us

spotkanie: Parma - Cagliari

dyscyplina: PN

Serie A

rynek: MO

Parma wysoko wygrała w dobrym stylu, nie łapiąc osłabień, Cagliari przegrało swój mecz, co prawda z Milanem, więc mogło się to zdarzyć, mimo wszystko wydaje mi się, że parę ticków poleci na Parmę, więc proponuje tutaj zakupić back Parma.

parmacagliari.png

Uploaded with ImageShack.us

edit: jakby ktoś chciał się przyczepić, że podaje typy a sam nie zakupiłem to dodam, że wyjeżdżam na wesele i raczej nie zdążę wrócić do niedzieli popołudnia, czego z jednej strony żałuje, bo wydaje mi się, ze parę centów można by było zarobić.

Odnośnik do posta
edit: jakby ktoś chciał się przyczepić, że podaje typy a sam nie zakupiłem to dodam, że wyjeżdżam na wesele i raczej nie zdążę wrócić do niedzieli popołudnia, czego z jednej strony żałuje, bo wydaje mi się, ze parę centów można by było zarobić.

Nie ma wymogu abyś musial zakupić proponowane rynki.

PS. Miłej zabawy!

Odnośnik do posta