Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Wysokie laye + Maria

Promowane odpowiedzi

Zysk z dnia dzisiejszego + 9.50

Właśnie zico miałem to zrobić.

Początek testu 13.01 Koniec testu 23.01

Ilość typów: 20

Trafionych: 16

Strikerate: 80%

Bank początkowy: 100€

Bank Końcowy: 139.65€

A więc test tylko 10 dni ale i tak i tak 20 typów co jak na piłkę jest wynikiem nie złym.

W jednym z tematów Kapitan napisał że Maria potrzebowała średnio 62 dni na podwojenie banku. Mi w 10 dni udało się zrobić 39% i pokazałem że się da ale na CS na pewno bym nie grał przez zobowiązania jak widać starałem się grać dość niskie laye

cały czas płaską stawką jeden raz wczoraj na barce za 10€ bo byłem pewny że nie zrobi manity :-D Takie przeczucie a zobowiązanie i tak było bardzo niskie dziś real przed meczem lay był 3.15 a w przerwie zarobek już był ponad 70% więc się da. Miałem oczywiście parę razy trochę szczęścia ale red z BVB to Alkohol i moje nie trzeźwe myślenie.

Jak Bank wynosiłby 1000 to myślę że zysk do dnia dzisiejszego wynosiłby ok 25 może 30 % bo po prostu wychodziłbym w niektórych przypadkach wcześniej co nie zmienia faktu że byłby zysk ponad 20% od banku w 10 dni.

Myślę że budżet + subiektywny dobór spotkań + brak ustawy hazardowej :-/ i zakładam bloga i tak jak kapitan będę próbował coś osiągnąć i pokazać że in play nie jest takie be ;-). Tak więc pozdrawiam wszystkich i powodzenia życzę i tak na koniec jeszcze cały czas myślę jak udoskonalić tą metodę nie tylko stawkowanie ale ogólnie. I jeszcze jedno na konikach jest łatwiej bo codziennie jest masa gonitw a meczów no sami wiecie.

Odnośnik do posta
  • 4 months later...

Dlaczego wszystkie ciekawe tematy tak szybko cichną ?

Sam grałem na lay ale w moim przypadku były to CS'y (oczywiście jak był sezon bo teraz wiadomo...).

Nie chwaląc się całkiem nieźle mi to szło. Bodajże w niecały miesiąc podwoiłem swój kapitał ale to był zwykły gambling. Teraz jak zaczną się wszystkie ligi, puchary, itp.. Wpłacę trochę grosza i na poważnie myślę aby zacząć trading in-play coś a'la system Maria. Z tego co widzę jest tutaj na forum kilka ciekawych propozycji, a jedną z nich jest niewątpliwie ten temat. Mam nadzieję, że mietek90 go reaktywuje ;)

Odnośnik do posta

Witam bartek na razie testuje chyba z 8 strategi z tych 8 zostaną 4 a z tych zostaną 2 którymi będę handlował. Wtedy chyba bloga będę zakładał . Tylko ta ustawa pi...... no ale to nie w tym temacie do rozmowy.

Odnośnik do posta

Ja na razie testuję tą strategię. Tylko jak wiadomo, póki co jest naprawdę garstka meczy ale idzie coś wybrać. Myślę, że zacznę grac nic ma poważnie jeśli się sprawdzi. Jak coś wybierzesz to bd z chęcią na bloga zaglądał ;)

Odnośnik do posta