Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam,

Kolejny log,

Krótko o mnie: Betfair znam juz od jakiegoś czasu pewnie 2-3 lat. Udało mi się na nim przegrać do tej pory jakieś 500-600 Euro więc nie ma tragedii ale i nie ma czym sie chwalić. W tym roku spróbuje pohandlować i zobaczę co z tego wyniknie.

Zacznę z niewielkim bankiem który jestem w stanie doładować ze dwa razy jak coś pójdzie źle. Ale przy trzecim doładowaniu zacznę się nad tym mocno zastanawiać.

W sumie handlowałem do tej pory jakieś 3-4 mce w sumie, piłka nożna, konie i trochę innych dyscyplin.

Na piłce nożnej aż tak bardzo się nie znam ale patrząc na płynność rynku to czas się jej po prostu nauczyć.

Nie oczekuję kokosów ale jak w ciągu tego roku nie zobaczę wyraźnego postępu i konkretnych wyników to zajmę się czymś innym.

Odnośnik do posta

Dzisiaj nie wchodziłem na konie bo nie miałem czasu. Przejrzałem sobie stare wyniki z koni i jeden wniosek. Nie jest u mnie problemem stosunek gonitw z zyskiem do tych ze stratą be ten jest prawie zawsze pozytywny. Problemem jest wielkość zysków i strat. Zyski są z reguły jedno max kilku tickowe natomiast straty z reguły dużo większe. Czyli dokładnie odwrotnie niż powinno być.

Czyli możemy spokojnie założyć że na razie moje wyniki na koniach są czysto losowe. Albo wchodzę na zbyt mało stabilne rynki jak na moje obecne możliwości.

W normalnym trendzie jestem w stanie trochę zarobić ale to w sumie nic trudnego.

Odnośnik do posta

Dzisiaj dwa wyścigi, potem BF się posypał więc sobie odpuściłem

Wszedłem na kilka gonitwa na betdaq ale to nie to chociaż zacznę tam bywać częściej bo może w końcu się coś ruszy.

Duże dziury ale trochę pieniędzy było.

Odnośnik do posta

nie handluje za duzo po 2-3 rynki dziennie

ostatnie 7 dni wygladalo tak:

7daysv.jpg

jak dojde do 30 dni z pozytywnym wynikiem to zaczne grac na wiekszych stawkach, na razie zostaja minimalne

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

idzie powoli ale jakoś idzie, ciągle lekki minus ale takie kontrolowany

na razie gram na malutkich stawkach więc nic nie wklejam, może z końcem lutego będę bardziej szczegółowo

ale chyba się w końcu w to wciągnąłem bo na początku ciężko mi było wysiedzieć przy kilku końskich rynkach z rzędu

teraz jest spoko

ciągle nie mam cierpliwości do piłki nożnej przedmeczowej, czekać 4 godziny na jeden tick masakra ale może z czasem ;)

Odnośnik do posta

ok, taki log mija się z celem

od poniedziałku zaczynam wklejać codziennie P&L co mnie nieco zmotywuje bo jak na razie to robię po kilka rynków dziennie z czego w sumie nic nie wynika bo za mało danych żeby ocenić czy robię postępy czy nie

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.