Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

wczoraj nie handlowałem bo po pierwsze rynki mi jakoś nie pasowały a po drugie coś mi przyszło do głowy i na razie obserwuje czy to ma sens

[ Komentarz dodany przez: zicoo: 2011-02-24, 07:45 ]

Proszę o upload obrazków poprzez formularz, który znajduje się na samym dole podczas pisania odpowiedzi w temacie.

Odnośnik do posta

Ostatnie 7 dni

mały plus na koniach

0 na tenisie

Piłki nie grałem

Nie wklejam bo jak widać źle to robię więc chwilowo sobie daruje

i tak więcej rynków obserwuje niż na nie wchodzę

Odnośnik do posta

krotka przerwa,

ponieważ trading traktuje ciągle jako niegroźne hobby czasami trzeba zarobić trochę pieniędzy żeby mieć później czas i środki na to i inne hobby ;)

może w weekend siądę

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

nie ma updatów bo było trochę minusów, robię tydzień przerwy

do bloga wróce jak się coś ciągłego wyklaruje bo na razie to wygląda dość losowo

więc zawieszam wpisy

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.