Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Wiek trader'ow i trading jako praca.

zicoo

Promowane odpowiedzi

Witam.

Zastanawiam się właśnie o ten wiek jak to jest, ile macie lat i czy trzeba do tego dojrzeć czy to też nie ma znaczenia.

Zastanawia mnie tez sprawa czy trading jest u Was jako dorywcza praca czy stałe źródło dochodu?

Wiec ja zacznę pierwszy: mam 20 lat :D i trading jest moim jedynym źródłem utrzymania.

Czekam na Wasze odpowiedzi.

Pozdrawiam.

Łukasz.

Odnośnik do posta

Witam.

Marcin, 24 lata.

Obecnie nie pracuję bo studiuję. Chciałbym aby trading był moim jedynym źródłem dochodu. Chyba każdy by tak chciał. Nic tylko budować kapitał a później 2-3 ticki dziennie będą wystarczały żeby po miesiącu znalazła się ładna suma na koncie. To jest moim celem ale czy ten sen stanie się rzeczywistością zależy tylko i wyłącznie ode mnie.

Bez napalania się spokojnie krok po kroku a rezultaty powinny przyjść same.

Pozdrawiam handlujących.

Odnośnik do posta

Cze

Piotr 32 lata, zabawa i dodatek do zarobkow , poki co zyski na wysokim poziomie a traduje od 1 miesiaca U/O 2,5 oraz CS , przy odpowiednio wysokim kapitale, analiza rynku + praca nad kontrola emocji mozna smialo utrzymac spora rodzinke :)

zycze wysokich zyskow !

Odnośnik do posta

22 lata, student. Tradingiem zainteresowałem się mniej niż miesiąc temu. Wcześniej przez ponad rok zajmowałem się tylko gamblingiem, który pozwolił mi zbudować budżet na ponad 10k e. Niestety panowanie nad swoimi emocjami nie jest moją mocną stroną przez co straciłem to co budowałem tyle czasu. Mam nadzieję, że trading połączony z elementami gamblingu pozwoli mi odbudować stracony kapitał i osiągnę poziom 1 tick = 100e :)

Odnośnik do posta

Witam duzo sledze to sie przedstawie Damian 22 lata student pracujacy na betfair gram od roku bukmacherka znacznie znacznie dluzej. teraz jestem na etapie zbierania budżetu żeby zaatakowac poczatek sezonu pilki noznej. pozdrawiam.

Odnośnik do posta

Manuel, 22 lata. Student. Jestem typerem na for.. bukm... .pl wybierany jako jeden z najlepszych w zeszłym roku, jednak wyniki mnie nie zadowalały. Obecnie zostawiam tamte forum, porzucam gambling i przechodzę w trading. Dążę do tego co napisał wyżej qwery 1 tick - 100e :)

Powodzenia przyjaciele, budujmy zyski, pomagajmy sobie, razem damy radę !

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Przemek 20 lat, mieszkam w Wołominie. Studiuje Zarządzanie w Szkole Głównej Handlowej w Warszawie. Tradingiem interesuje się od kilku miesięcy, niestety nie mam jeszcze odpowiedniego kapitału potrzebnego do zarobienia sensownych pieniędzy, gram na na razie na małej kwocie, ale systematycznie powiększam budżet o 1-3% dziennie, mój cel tak jak koledzy wyżej 1tick=100e. Pozdrawiam serdecznie;)

Odnośnik do posta

off topic

22 lata, student. Tradingiem zainteresowałem się mniej niż miesiąc temu. Wcześniej przez ponad rok zajmowałem się tylko gamblingiem, który pozwolił mi zbudować budżet na ponad 10k e. Niestety panowanie nad swoimi emocjami nie jest moją mocną stroną przez co straciłem to co budowałem tyle czasu. Mam nadzieję, że trading połączony z elementami gamblingu pozwoli mi odbudować stracony kapitał i osiągnę poziom 1 tick = 100e :)

Ja liczę, że jednak nad emocjami popracujesz bo w tradingu trzeba je trzymać z daleka znacznie dalej niż w typowym jak wy to mówicie gamblingu...

1 tick = 100 euro - ładne cele macie ;-) no ale trzeba mierzyć wysoko

Odnośnik do posta

podobno najlepszym wiekiem dla traderow jest wiek od 25 lat w gore wtedy mniej zaczyna sie ulegac emocja

jeszcze jedna sprawa to juz jest zaczerpniete z tradingu finansowego

gdzie osoby operuja wiekszymi sumami , ale jezeli ma sie wiekszy budzet u nas emocje sa te same

okres wypalenia zawodowego nastepuje u najlepszych do 5 lat

jest to na dluzsza mete wyczerpujace psychiczne zajecie

jezeli jest sie fulltimerem

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Witam, Marcin lat 27. Jak ktoś wcześniej wspomniał trading jest dla mnie zabawą i dodatkiem do pensji. Cały czas zdobywam jednak cenne doświadczenie, które na pewno z biegiem czasu przełoży się na jeszcze lepsze wyniki.

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.