Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Wolverhampton-Liverpool under/over 2,5

patrząc po statystykach obie drużyny mają ok. 55 % meczy over 2,5

odpowiednio u siebie i na wyjeździe

kurs na giełdzie na under 2,5 wynosi ok. 1,82 -1,83...statystycznie patrząc kurs powinien być ok. 2 na under 2,5 skoro ponad połowa meczy kończy się overem, a jak wiadomo kurs 2 ocenia szanse po połowie...czyli 50 %

mogę się mylić ale powinno rosnąć na under 2,5

Odnośnik do posta

Spotkanie: Portsmouth - Leeds

Piłka nożna

Championship

Rynek:over 2.5 , CS jakikolwiek inny

drużyny w tym sezonie odpowiednio 50% i 70% meczów overowych,ostatnie trzy mecze między tymi druzynami tez wyniki overowe (chociaż ostatni mecz 3 lata temu). Ja kupiłem AU za 9.2 (i jeszcze czekam na przyjęcie reszty) i over za 1.76

Spotkanie: PAOK - Xanthi

Piłka nożna

Grecja

Rynek:under 2.5

obie drużyny underowo w tym sezonie 56% i 78% w poprzednim również. Między tymi druzynami mecz overowy odbył się ostatnio w 1997 roku, a od pięciu lat mecze kończą się wynikiem 1:0 bądź 0:1 także under za 1.54 brać i czekac na spadek, mozna tez pomyśleć o CS 1:0 ale kurs już na poziomie 5.6 i nie wiem czy sie z tego coś wyciśnie (może jakiś znawca Csów się wypowie)

Odnośnik do posta
Wolverhampton-Liverpool under/over 2,5

patrząc po statystykach obie drużyny mają ok. 55 % meczy over 2,5

odpowiednio u siebie i na wyjeździe

kurs na giełdzie na under 2,5 wynosi ok. 1,82 -1,83...statystycznie patrząc kurs powinien być ok. 2 na under 2,5 skoro ponad połowa meczy kończy się overem, a jak wiadomo kurs 2 ocenia szanse po połowie...czyli 50 %

mogę się mylić ale powinno rosnąć na under 2,5

też mi się wydaje że under zaniżony, ale w ostatnich 3 meczach między druzynami padły tylko 3 bramki, a starcie rok temu w Wolves zakończyło się wynikiem 0-0, więc to może mieć jakiś wpływ na kurs, mimo to pare ticków powinien podskoczyć

Odnośnik do posta

Wolves - Reds

W składzie gospodarzy zabraknie: Guerdioura (MF) 4-0; Elokobi (DF) 13-0; Mancienne (DF) 10-0.

Liverpool zagra bez: Carragera (DF) 15-0; Gerrarda (MF) 16-4; Aggera (DF) 10-0.

Reds są głodni wygranej, zrobią all by coś ugrać na terenie Wilków. Boleśniej straty wyglądają u przyjezdnych - brak dwóch regularnych obrońców (Agger może wystąpi, ale czy 100% fit(?)). Prawdopodobnie wystąpią w ustawieniu 4-2-3-1, na Torresa z ofensywnym wsparciem Kuyta, Maxiego i Spearinga. Mi to wygląda na grę z kontry. W obliczu trenera-ratownika i jego fame`u gospodarze pograją 4-4-2, brak Elokobiego to żadna obietnica overu... Wolves też potrzebują punktów, po wygranej 1:0 z Chelsea i pechowym 4:3 z M. City wątpię by się odsłonili...

Normalnie bym polecał remis do przerwy... Mi to wygląda na under, słuszny. Powołujecie się na 97 rok??? To było 14 lat temu i nijak ma się do teraźniejszojści, nawet w stylu gry... Ja póki co inaczej niż Wy myślę, bo grałem klasycznie, nie w oparciu o trade. Oby dziury w obronie obu ekip dały wzrost. ;)

Powodzenia! ;-)

Odnośnik do posta
Wolves - Reds

W składzie gospodarzy zabraknie: Guerdioura (MF) 4-0; Elokobi (DF) 13-0; Mancienne (DF) 10-0.

Liverpool zagra bez: Carragera (DF) 15-0; Gerrarda (MF) 16-4; Aggera (DF) 10-0.

Reds są głodni wygranej, zrobią all by coś ugrać na terenie Wilków. Boleśniej straty wyglądają u przyjezdnych - brak dwóch regularnych obrońców (Agger może wystąpi, ale czy 100% fit(?)). Prawdopodobnie wystąpią w ustawieniu 4-2-3-1, na Torresa z ofensywnym wsparciem Kuyta, Maxiego i Spearinga. Mi to wygląda na grę z kontry. W obliczu trenera-ratownika i jego fame`u gospodarze pograją 4-4-2, brak Elokobiego to żadna obietnica overu... Wolves też potrzebują punktów, po wygranej 1:0 z Chelsea i pechowym 4:3 z M. City wątpię by się odsłonili...

Normalnie bym polecał remis do przerwy... Mi to wygląda na under, słuszny. Powołujecie się na 97 rok??? To było 14 lat temu i nijak ma się do teraźniejszojści, nawet w stylu gry... Ja póki co inaczej niż Wy myślę, bo grałem klasycznie, nie w oparciu o trade. Oby dziury w obronie obu ekip dały wzrost. ;)

Powodzenia! ;-)

chodziło mi o te trzy mecze, na rok 97 się nie powołuje;)

English Premier League 2010/2011

Liverpool Wolves 0:1

English Premier League 2009/2010

Wolves Liverpool 0:0

Liverpool Wolves 2:0

Odnośnik do posta