Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Cierpienia nawiedzonego bukmachera .............

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Znalezione w necie ,nowa notka pochodzaca z 12 maja 2012: It has been a while since our last edition of Big Betfair Mysteries but we are back with a bang and a look back at the “Maria La

Cos mi sie skojarzylo -layowanie koni ,jak widac na moim przykladzie z przedostatniego dnia wyglada czesto tak :

Posted Images

Gdzie analizujesz wyscigi z australii ? czy idziesz tylko na czuja ? bo plynnosc finansowa jest niemal zerowa wiec wyciaganie wnioskow z kursow troche ciezkie..

Dzieki

Odnośnik do posta

7 dzien 28 styczen 2011

http://screenshooter.net/7647257/eqpfdhd

11/13 84.62 % zysk 11.34

92/108 85.19 %

KO=KA=534.61 gbp

uff ,nie gram dzisiaj wiecej -trzeba pocieszyc sie nowym max ,jutro mam troche spotkan wiec pewnie bedzie przerwa ,albo tylko pare pierwszych wyscigow .

Odnośnik do posta
Gdzie analizujesz wyscigi z australii ? czy idziesz tylko na czuja ? bo plynnosc finansowa jest niemal zerowa wiec wyciaganie wnioskow z kursow troche ciezkie..

Dzieki

Wlasnie wszedzie na forach pytaja sie o strony australijskie ,ja prawde mowiac szukalem czegos podobnego do racingpost dla UK i znalazlem na wlasna reke :

http://racingguide.centrebet.com/formguide.html

Ot co - jest bardzo dobrze rozpracowane u buka .

Analizuje sie znakomicie-dla mnie lepiej niz na racingpost -przede wszystkim szybko-jak ostatniej nocy wyscigi byly co 10 min -nie bylo problemu .Na BF z galopami pomieszany jest trotting a obrot jest tylko na galopach .Na tej stronce masz tylko galopy -czas jest czasem lokalnym . Z plynnoscia calkiem nie jest tak zle ,czasami dochodzi do 100 tys ,zaskoczony bylem bo przedwczoraj rowniez rynki amerykanskie a w szczegolnosci Tampa Bay tez mialy podobne obroty .

Ciagle szukam czegos takiego do Ameryki-timeform.com zawiera wprawdzie podobne informacje ,ale jest za duzo klikania i traci sie czas .

Wczoraj zdecydowalem sie na podobna sciezke dla wyscigow australijskich(aktualnie pracuje w nocy i nikt mi nie przeszkadza ) -moze ktoras wypali ta lub UK i bedzie sukces .Podam czasami tutaj na jakim jestem aktualnie poziomie ,jednak nie chce mi sie prowadzic statystyk -wystarczy ,ze spojrze na stronke betfair jak wypadl dzien .Korzystam z mobile broad. w pracy i tutaj jest problem ,bede musial zmienic limit na 15GB .

Na razie po dwoch dniach lepiej ni UK ,zysk=29.88

Odnośnik do posta

Dzisiaj powazne ostrzezenie i kop w tylek -moze nie powinienem zaczynac ,troche bylem niewyspany i mialem dosc wazne spotkanie ,typy byly na szybko -ale i tak pewnie bym je wybral normalnie jak teraz patrze .Nie bedzie wiec lekko ,trzeba sie zmobilizowac .

http://screenshooter.net/7647257/ssuyavs

6/11 54.54% strata=-49.84

98/119 82.35

KO=534.61

KA=484.77

Gralem na dwoch rynkach po dwa typy jak widac ,za kazdym razem jeden byl zwyciezca gonitwy ,wiec wynik jest jeszcze gorszy .Teraz tez widac ,ze robie zle bo przy tej skutecznosci powinien byc plus .Gonitwy australijskie gram inaczej -tzn .z grupy scislych faworytow staram sie znalezc przegranego-unikam wysokich kursow i jak na razie okazuje sie to bardziej skuteczne .

To jest wynik po 3 dniach :

http://screenshooter.net/7647257/ftrknag

Tak wiec tu KA=KO=555.36

Uwaga traderzy na niektorych rynkach obroty byly w nocy w okolicach 400 tys . , 3 mityngi mocno grane ,praktycznie wyscigi co 5 min -wiec jak ktos chce pohandlowac radze nastawic sobie alarm na 2 w nocy ,bo wydaje mi sie ,ze rynki sa latwiejsze -chyba z racji tego powodu ,ze brytyjscy traderzy nia maja insidow .

Zobaczymy jak potocza sie losy moich "koszykow" -jak na razie nie brakuje mi dyscypliny ,nie podniecam sie i spokojnie przyjmuje straty ,trzeba tylko troche wiecej szczescia .

Odnośnik do posta

9 dzien 30 styczen 2011

19/26 73.08 % zysk +1.74

117/145 80.68 %

Dzis w pewnym momencie zysk byl ok. 24 ,potem znow zjazd glownie za sprawa jednego zakladu .

Zysk przy tak malej skutecznosci jest mozliwy po zmianie taktyki .Wreszcie troche poczytalem "False Favourite" i w necie ,generalnie chodzi to ,ze kursy na faworytow sa zblizone do value ,natomisat kursy wysokie sa niedowartosciowane ,co wlasnie zaczalem odczuwac .Majac np . trzy konie w okolicach 3.0 i powiedzmy kazdy z nich w statach wyglada mocno balem sie postawic na ktoregos z nich laya .Niestety prawda jest taka ,ze najlepsze wyniki wg.mojej wiedzy na dzien dzisiejszy da sie osiagnac szukajac najslabszego wsrod wlasnie tych koni (nawet jezeli ktorys z nich wygra ,moze to byc tylko jeden :-)),wiec nie ma sie co bac .Za czesto zwlaszcza na przeszkodach trafialo mi sie ,ze przychodzil 4,5 faworyt z kursem 8-11 ,pozornie wygladajacy slabo -ale zaczyna odgrywac role handicup wagi ,ciezki tor i powiedzmy ktorys z faworytow sie wywroci .Warto zwracac uwage kiedy ostatni raz biegal kon a jak wygrywal w jakiej stawce i koni i dzokejow ,czy forma rosnie czy spada -wiadomo kon tez czlowiek :-D .Dzisiaj wlasnie puscilem takie konia Celtic Folclor o 05.20 ,choc faworyt wygladal mi slabiutko i ten kon zepsul mi wyniki -zlayowanie faworyta przyniosloby strate

Co pozytywne ,to to ,ze nie jest to dzien ujemny .

Screen wrzuce wieczorem .

Odnośnik do posta

witam

mozna wiedziec jakie max kursy na lay zdarzaja Tobie sie zagrac?

czy jests w stanie tez postawic kurs 20 na lay?

troche sie intersuje konikami

a ostatnio widzialem niezla niespodzianke z koniem Big Talk

nie dawalbym mu zadnych szans, w sumie tez bym nie zagral na niego bo kurs 7

oplacalne kursy na lay to mysle przedzial 1.7- max4

najlepjej layowac przeciw faworytom, pd warunkiem ze konkurencja mocna

Odnośnik do posta
witam

mozna wiedziec jakie max kursy na lay zdarzaja Tobie sie zagrac?

czy jests w stanie tez postawic kurs 20 na lay?

Moze zanim zadasz takie czy nastepne pytanie przeczytaj prosze czego dotyczy temat .

Odnośnik do posta

ok, czytalem o tym systemie, sorry za zasmiecanie tematu

nie wiem czy ona grala kazdy wycig w dniu czyli ok. 20 wyscigow i z kazdego po jednym typie?

czy moze tylko jeden wyscig z calej oferty?

troche malo by bylo

a moze kilka?

niedoczytalem albo nic nie ma o tym

Odnośnik do posta

10 dzien 31 styczen 2011

2/3 66.67% zysk =+3.15

119/148 80.40%

KO=534.61

KA=489.66

dzien bez historii ,problemy z betfair

Za to doskonale idzie drugi watek -australijski -dzis 15/15 i zysk 52.50 .Faworyci ,a w zasadzie czolowe konie przegrywaly masowo -wielki dzien outsiderow .

Dzieki temu moj aktualny kapital wynosi tutaj KA=607.79

http://screenshooter.net/7647257/nvdhhjk

.Idzie wiec rewelacyjnie -start nastapil 27 stycznia .Moze dlatego ,ze sa to wszystko gonitwy plaskie ?Zobaczymy jak bedzie szlo jak zacznie sie sezon w kwietniu w UK .A na razie trzeba spokojnie odrabiac straty w glownym watku .

Odnośnik do posta

Sorki za zasmiecanie tematu - mozesz pozniej wywalic posta ;-)

Bawilem sie dzisiaj w konie australijskie i cos w tym jest ze przy gorszej skutecznosci niz na wyscigach UK wychodzi sie na plus

66.6 % - a to ciekawe ... trzeba zaczac marie na tych rynkach jednak gorsze jest przynajmniej dla mnie szukanie informacji o wyscigu i koniach.. no i ta plynnosc w wiekszosci przypadkow bardzo slaba

Odnośnik do posta
Sorki za zasmiecanie tematu - mozesz pozniej wywalic posta ;-)

Bawilem sie dzisiaj w konie australijskie i cos w tym jest ze przy gorszej skutecznosci niz na wyscigach UK wychodzi sie na plus

66.6 % - a to ciekawe ... trzeba zaczac marie na tych rynkach jednak gorsze jest przynajmniej dla mnie szukanie informacji o wyscigu i koniach.. no i ta plynnosc w wiekszosci przypadkow bardzo slaba

Profesjonalne uwagi zawsze mile widziane .Wlasnie mnie to dziwi ,choc te wyscigi sa bardzo rozne .Bardzo szybko startujac z 500 dojechalem do 641 i zaraz nastepnego dnia wszystko sie zawalilo -spadlem 45 gbp ,wczoraj polowe odrobilem ,ale dzisiaj znowu nie jest ciekawie ,choc do rana jeszcze kawal czasu .Chyba generalnie trzeba wybierac wyscigi gdzie jest kilka koni -cztery, piec przy malych odstepach miedzy nimi i tam szukac osla .najgorzej chyba jest jak jest dwoch faworytow .

Nie wiem z czego korzystasz ,ja podalem w co patrze pare postow wyzej .

Odnośnik do posta

14 dzien 4.luty 2011

9/12 75% strata =-8.98(zepsul bilans przedostatni wyscig w Wolverh.)

162/199 81.40%

KA=508.65

No i watek australijski -dzisiaj pokazalem ,ze ma sie serce do walki .Bylo na minusie okolo 45 gbp .ok.7proc kapitalu maksymalnego ,dzien udalo sie zakonczyc na plusie 10.48 .Czyli po prostu ,mozna powiedziec ,ze cwiczy sie cierpliwosc -bo dwa razy zjezdzalem w okolice 45 -trzeba postepowac jak maszyna i robic swoje ,w koncu trafi sie fala i wyniesie na plus .Odnosze jednak takie wrazenie jakby te wyscigi byly latwiejsze .

Zysk zostal osiagniety przy skutecznosci 32/42 czyli 76.19 %.

Jakby ktos chcial poogladac jak to wszystko szlo :

http://screenshooter.net/7647257/nsjycxs

http://screenshooter.net/7647257/rqqjdve

http://screenshooter.net/7647257/qveahjr

Aha ,no i tutaj doszedlem do 641.18 ,lecz po dzisiejszych zawodach aktualnie jest 635.12

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.