Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Czarny dzień TFM

Promowane odpowiedzi

Ciężkie chwile w obozie TFM. Wszystko za sprawą strategii obranej przez Bingo na 2 ostatnie mecze. Był to Multibet na niektóre selekcje rynku CS w obu meczach. Spora suma ewentualnej wygranej miała posłużyć do obstawiania pozostałych selekcji na CS na każdym meczu z osobna. Dość zagmatwana sprawa. Autor jak sam później przyznał zagubił się w tym wszystkim rynek wymknął mu się spod kontroli, nie wziął pod uwagę niektórych rozwiązań. Wynikiem tego były bardzo duże straty. POniżej kilka kwot z czatu po meczu....

http://www.yousendit.com/download/YWhNYUo4NnkwMEZjR0E9PQ

Po meczu na czacie była dość długa i ostra wymiana zdań.

Myślę że ta obiektywna informacja przyda się gdyż ktoś może mieć w planach przyłączenie sie do servisu. Tym bardziej że tego typu scany nie pojawią się na stronie TFM.

Bynajmniej nie jestem sfrustrowany po dzisiejszym dniu gdyż nie zdecydowałem się na proponowaną strategię. Dla mnie dzień zakończył się zyskiem.

Strategia Bingo zakładała że w obu meczach(Ghana-Australia i Kamerun-Dania) będą gole. Dlatego nie mogłem zrozumieć dlaczego tak utrudnia sobie życie ( ale on lubi gimnastykować mózg i bawić się kalkulatorem) i wybiera Multibet na CS na oba mecze. Najprostsze rozwiązania są najlepsze ( i najmniej czasochłonne w porównaniu do MULTI).

Jego strategia tylko utwierdziła mnie w przekonaniu że warto skupić się na rynkach over 1,5 , over 2,5, czysty CS i match odds lay draw.

Jakie wnioski? Gole padały w obu meczach a pomimo tego servis zaliczył ogromną wtopę, a na rynkach o których wspominałem można było wszystko odsprzedawać z zyskiem po golach.

MOim zdaniem TFM niepotrzebnie idzie w kierunku tworzenia coraz to nowych strategii. Niektóre są kompletnie bezużyteczne.

Ani nie namawiam do ani nie odradzam ze skorzystania z oferty servisu. Na pewno można się sporo nauczyć, bez wątpienia, ale przestrzegałbym przed ślepym podążaniem w kierunku obranym przez autorów.

Co mi daje ten servis? Jedną rzecz, mianowicie bardzo przydatny okazuje się dla mnie analiza potencjalnego meczu i przewidywania obu panów, a nie strategia którą oni wybierają. Strategię wybieram sam, często zupełnie inną od nich ale opierającą się na tej samej analizie i przewidywaniach co to rozwoju meczu.

to tyle ode mnie

Odnośnik do posta

Zgadzam sie w 100%. Bingo kombinuje z MM, nie biorac pod uwage ze kursy ktore tam dostaje sa nizsze od tych na normalnych rynkach. Mnie sie udalo wczoraj wyjsc z mala strata 4% stawki, ale tylko dlatego ze nie podazalem ich droga. Bylo to ostatni raz gdy zastosowalem strategie oparta na MM.

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.