Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Kilka pytan dotyczacych Betfair

Promowane odpowiedzi

Witam jestem nowym traderem jeszcze kompletnie zielonym :-D Chciałbym rozpocząć swoja przygode z zarabianiem na stronie Betfair a dokładnie na wyscigach konnych. CHce wyprobować metode Marii, ktora bardzo mnie zainteresowała, jednak jestem troche zielony i chciałbym zebyscie odpowiedzieli na pare moich pytan, niektore moga powodowac u was smiech :)

betx.jpg Uploaded with ImageShack.us

Mamy tu zdjecie jednego z odbytych wyscigów dajmy na to, ze wygrywa kon nr 1 i tu pare moich pytan:

1.Mam grac na Ngin czy Ngin (miejsce) bo tu i tu sie gra na wygra i nie wygra tylko w drugim przypadku gra sie na miejsca 1,2,3 ale nie widze nigdzie wyboru miejsc w obstawianiu na danego konia.

2. Grajac systemem Marii gram na nie wygra i grajac na jakiego kolwiek innego konia obrocz 1 wygrywam ?

3. Co sie stanie jesli klikne na daną stwake i dam swoja nie ta ktora ktos dał to tez wygram czy nie, czy musze czekac az ktos ja wykupi a jeli nie wykupi to pieniadze mi przepadaja czy zostana zwrócone.

4. Jesli dam swoja stawke na nie wygra to ona potem pojawia sie od lewej strony na wygra i co sie stanie jesli sie nie pojawi?

TO narazie tle jelsi bede miał wiecej pytan to napisze. Torche to pogmatwałem ale mam nadzieje ze troche zrozumiecie z tych pytan :P

Dzieki roznież za odpowiedz.

Odnośnik do posta

Witam jestem nowym traderem jeszcze kompletnie zielonym Chciałbym rozpocząć swoja przygode z zarabianiem na stronie Betfair a dokładnie na wyscigach konnych. CHce wyprobować metode Marii, ktora bardzo mnie zainteresowała, jednak jestem troche zielony i chciałbym...

Witaj na forum!

To trochę czy kompletnie? ;)

Odpowiedzi na swoje pytania znajdziesz w zakładce początkujący na portalu.

Odnośnik do posta

Witam mam pewien problem z ustawieniem stawek i chciałbym, zeby mi ktos pomogł a mianowicie:Daje back przy kursie 1.48 za 3E i potem przy mnijeszym kursie sprzedawac po tej samej stawce czy za wiecej np.

Back 1.48 za 3e

Lay 1,13 za tez 3E

A moze za wiecej jak to pownno byc, i odwrotna sytuacja najpierw daje Lay a potem back to tak samo czy inaczej moze kupic za wieksza a sprzedac za mniejsza.

Odnośnik do posta

@hubert01

Nie dam ci ryby, ale dam ci wędkę i powiem jak coś złowić. Możesz sam w kilka chwil zorientować się jaką stawkę dobrać i bez grania bawić się kwotami i kursami.

Zanim jednak przystąpimy do kupowania i sprzedawania zakładów warto wcześniej dokonać jeszcze jednej rzeczy. Zaznaczyć sobie w zakładce „Więcej opcji”, która znajduje się tuż nad kursami, wszystkie „ptaszki” w dziale„Wykaz Zysków i Strat”, a następnie kliknąć „Zachowaj i zamknij”.

skrin

Teraz kliknij na kurs niebieski i wprowadź stawkę w okienku po prawej stronie.Ważne, aby nie potwierdzać zakładu - to ma być test. Twoja stawka i potencjalny zysk pojawi ci się na czerwono i zielono tuż pod nazwami drużyn. W tym momencie możesz kliknąć LAY i też wpisać stawkę. Ta stawka od razu zostanie naniesiona na poprzednie kursy i zobaczysz czy masz greena czy nie. Stawki i kursy możesz w tym samym czasie zmieniać, poprawiać, tak aby zbadać wszystkie możliwe scenariusze... Oczywiscie nic nie stoi na przeszkodzie, abyś zaczął od LAY, a potem back.

Odnośnik do posta

Juz mniej wiecej wiem o co chodzi dzieki za pomoc. Narazie troche wygrywam troche przegrywam na roznych rynkach :)

Tylko cos zaczeło mi sie dziac z greek toyem bo mi wariuje cos i jak zawieram zakład to pisze, ze "bet in progers" niby zawarty a niby nie i raz zamiast 4 E postawiłem 8E bo 2x ale nie straciłem bo zrobiłem greenbooka

Odnośnik do posta