Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Playlista tradera

komzi

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...

tak u mnie teraz leci to wkleje ;)

Led Zeppelin w najwyższej formie:

A pamiętecie soundtrack z filmu Godzilla (1998) i piosenke Puff Daddyego "Come With Me "? To tu jest tego pierwowzór, bez porównania o conajmniej niebo lepszy od tego co powstało na ptrzeby kinowej produkcji.

Odnośnik do posta

ale mi się utwór nagle cisnął, znalazłem gdzieś w szafie kupioną przez ojca dawno temu płytę i przypomniało mi się te mocne otwarcie tegoż albumu. Co prawda za oknem już wiosna pogrywa, ale ekspresja w tym tracku jest ponad takie podziały.

http://www.youtube.com/watch?v=3kuShgcCAsI

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Nowość na mojej liście:

i trochę nieśmiertelnej klasyki:

Ogólnie zauważyłem że przy moim sposobie gry, który nie wymaga 100% koncentracji, nie sprawdza się jednostajna muzyka typu "umcia-umcia", czyli wszelkie techno i muzyka elektroniczna. Ona zapewne podchodzi osobom handlującym na koniach. Swego czasu u czyżyka na pokazie słyszałem takową. Nie pasują mi też dzwięki a'la Flysky :lol: - chyba najlepiej handel wychodzi przy nutach, których słucha sie na codzień.

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.