Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Symulator gry na giełdzie betfair- gra za wirtualne stawki.

Promowane odpowiedzi

Tutaj kilka filmików programu jak zainstalować, ogólne rady i funkcjonalność programu.

Tutaj kilka filmików programu jak zainstalować, ogólne rady i funkcjonalność programu.

Zrobiłem program i powiem że naprawdę warto dla początkujących. Ja tradować na koniach dopiero się uczę więc taki programik bardzo się przyda.

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

nie wiem czy mnie pamiec nie myli ale czy uzywajac tego programu po raz pierwszy trzeba go w jakis sposob aktywowac? Tzn nie progs jako taki tylko "zezwolic" mu na dostep do API/swojego konta nie wiem jak to nazwac a nie mam niestety czasu zeby ci to opisac krok po kroku

Odnośnik do posta

Nie wiem dlaczego tyle osób ma problem z instalacją tego symulatora, u mnie wszystko pięknie działa na czystym systemie. Dlatego opiszę co trzeba zrobić i w jakiej kolejności dla Windows 7.

Na początku musimy ściągnąć SQL Server 2005 Express Edition SP3 ze strony Microsoft'u, dostępny pod tym linkiem. Po ściągnięciu instalujemy i niczego nie zmieniając klikamy next. Po zainstalowaniu ściągamy stąd Bet Fair And Square, rozpakowujemy programem do archiwizacji danych (WinRar, WinZip itp.) i uruchamy setup.exe. Nie zmieniając niczego podczas instalacji po jej zakończeniu uruchamiamy program ikonką na pulpicie. Wyświetli się okienko, musimy wpisać login oraz hasło do naszego konta na giełdzie Betfair. Pod spodem pojawi się komunikat w języku angielskim, że nasz program nie jest zarejestrowany, musimy więc kliknąć na link i po otwarciu nowej strony wpisać nasz login oraz email, na który zostanie wysłany link aktywujący program. Teraz tylko pozostaje wejść na skrzynkę emailową, aktywować program i ponownie zalogować się w programie.

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

nie mam zamiaru formatować komputera po kliknięciu ikonki karze mi instalować msql

Proszę tutorial instalacji na xp

Wpisujecie haslo i login na BF ? Nie boicie sie?

Odnośnik do posta

nie mam zamiaru formatować komputera po kliknięciu ikonki karze mi instalować msql

Proszę tutorial instalacji na xp

Wpisujecie haslo i login na BF ? Nie boicie sie?

Spróbuj zainstalować to.

A na Geeku nie wpisujesz hasła? Również to robisz, program jak każdy inny.

Odnośnik do posta