Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

MŚ - mecze 22 czerwca

Promowane odpowiedzi

Jutro w planie:

1. RPA- Francja

2. Meksyk - Urugwaj

3. Grecja - Argentyna

4. Korea Płd - Nigeria

4. Nigeria rozgrywa mecz o pietruszke - czyli po naszemu o honor :-P Korea będzie wyjątkowo zdeterminowana, aby wygrać ten mecz, bo zwycięstwo daje im awans bez względu na wynik Argentyna - Grecja. U buków netowych, kurs już leci w dół, a na BF można łapać jeszcze po 2,58. Moim zdaniem do jutra spadnie dość znacznie.

Co sądzicie o backowaniu RPA i lay remisu w Urugwaju? Ja póki co jeszcze sie waham... :roll:

Odnośnik do posta

Koreańce zrobią wszystko aby awansować to prawda. Prawdopodobnie Azjaci w nocy zaczną stawiać na "swoich" więc kurs poleci ładnie. Lay Meksyku sam nie wiem ewentualnie in-play bo muszę widzieć jak zagrają czy biernie czy pasywnie :)

Odnośnik do posta

malo prawdopodobne aby obie druzyny graly asekuracyjnie na remis / w randze takiego turnieju trudno o az taka ustawke - obie strony beda chcialy miec przewage i komfort psychiczny / bw. fifa wyraznie dala znak monitujac zastanawiajacy poziom kursow na remis iz bacznie bedzie przygladac sie pozcynaniom obu jedenstkom . bramka wpadnie pytanie tylko w ktorej minucie to wazne na zdecydowany ruch rynku i ewentualne zyski bez zbednego gamblingu / dla mnie nadal jest to wielka niewiadoma - mysle jednak ze zainwestuje symboliczna kwote w lay-remis dla samego chcecia udzialu w tej intrygujacej niespodziance.

Odnośnik do posta

To ja także screena dam. Faktycznie z minuty na minutę u różnych bukmacherów kurs leci.

qm14xpp3gg.jpg

edit: ma ktoś spis azjatyckich bukmacherów?

znam:

Pinnacle

118bet

ibcbet

Odnośnik do posta

ten Urugwaj śmierdzi.. tylko nie wiadomo czy na tyle mocno... sam nie wiem co zrobić z tym lay draw. szczerze to jeszcze nie widziałem tak niskiego kursu na remis. Możliwe że zagrają na remis, ale nie 0-0 ? wydaje mi się że lepiej nie ruszać... można handlować gdzie indziej, albo grać u 2,5? bo mogą sprezentować remis ale np 1-1 ? ehh sam nie wiem..

Odnośnik do posta
To ja także screena dam. Faktycznie z minuty na minutę u różnych bukmacherów kurs leci.

Obrazek

edit: ma ktoś spis azjatyckich bukmacherów?

znam:

Pinnacle

118bet

ibcbet

pinnacle nie jest azjatyckim bukiem

a inne azjatyckie to:

188bet

12bet

sbobet

Odnośnik do posta

Wedle Waszych przewidywań kurs na Koreę spadł już do 2,44-2,46 i po kwotach po obu stronach, można wnioskować ze jeszcze trochę spadnie, dziękuje za dobry typ, Panowie.

A remis w meczu Meksyk - Urugwaj idzie do góry, również wedle Waszych założeń! Myślicie ze ten trend się utrzyma czy lepiej już zamykać ten rynek?

Odnośnik do posta