Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Nie wiem czy zauważyłeś ale to forum o tradingu. Wklejanie screenów z wygranymi w niczym nikomu nie pomoże ani nie naświetli tego jak tradujesz.

Odnośnik do posta

na poczatku mialem plan aby podawac typy w ktore warto wlozysz wieksze kwoty ale z czasem zauawazylem ze na forum panuje chamskosc

sam dobrze powinienes o tym cos wiedziec

pisalem do ciebie na gg aby pomogl mi w ustawieniach programu do gieldy i co ? ostatecznie sie wypioles zignorowales olales mne

to samo jest na shoutboxie pisalem kilka razy i nic widocznie nie mam rangi i wiekszosc fajfusow olewa takich jak ja coz bywa..

Odnośnik do posta

napisz w odpowiednim dziale swoje pytania jak robią to inni a na pewno ktos ci odpowie jak bedzie miał czas, proste

Odnośnik do posta

Ranga nie ma chyba zadnego znaczenia - napisz jakie masz pytania to odpisze jak bede wiedzial.. a czy na forum panuje chamskosc? hmm wydaje mi sie ze nie ale to tylko moj punkt widzenia

Odnośnik do posta
na poczatku mialem plan aby podawac typy w ktore warto wlozysz wieksze kwoty ale z czasem zauawazylem ze na forum panuje chamskosc

pisalem do ciebie na gg aby pomogl mi w ustawieniach programu do gieldy i co ? ostatecznie sie wypioles zignorowales olales mne

to samo jest na shoutboxie pisalem kilka razy i nic widocznie nie mam rangi i wiekszosc fajfusow olewa takich jak ja coz bywa..

Co do chamskości to każdy ma swój punkt widzenia ale co do drugiej części wypowiedzi się zgadzam. Administracja działa tutaj we własnym gronie rzadko udziela pomocy początkującym graczom. Też odnoszę wrażenie że bez rangi nic dla nich nie znaczysz, takie moje subiektywne odczucie. Nie mam do nikogo pretensji jak potrzebuję pomocy to piszę raczej do użytkowników niż adminów:)

A co do bloga to pisz też jak odbywa się Twój handel bo same screeny nie czynią wartości w tym blogu.

Odnośnik do posta
ale z czasem zauawazylem
hmm... Wizyt: 14 Łączny czas wizyt Godzin: 2,2 , rzeczywiście duzo tego czasu potrzebowałeś aby tak stwierdzić.

niestety nie wiem o czym piszesz

Nie jestem helpdeskiem ;) mam swoje sprawy, życie itp itd

na shoutboxie pisalem kilka razy i nic widocznie nie mam rangi i wiekszosc fajfusow olewa takich jak ja

shoutbox służy do zupełnie czegoś innego.

fajfusow

za to poszło ostrzeżenie ;)

Pozdrawiam ;)

Odnośnik do posta
Też odnoszę wrażenie że bez rangi nic dla nich nie znaczysz, takie moje subiektywne odczucie. Nie mam do nikogo pretensji jak potrzebuję pomocy to piszę raczej do użytkowników niż adminów:)

Uwież mi, że jak możemy to pomagamy. Nie każdy z nas siedzi po 24h na forum. Po to są konkretne działy aby w nich zadawać swoje pytania itp. Gdzie zresztą napisane jest, że admini to help desk? Ilekroć ktoś o coś mnie zapytał i moglem pomóc to pomogłem. Rangi - nie są po to by dzielić Was na lepszych i gorszych.

Odnośnik do posta

Zle napisalem - nie chodzilo mi ze administracja olewa tych co nie maja rangi - ja rangi nie mam i nigdy nie mialem a pisalem kilka razy na pw do adminow i zawsze dostawalem odpowiedz wiec nie ranga to idzie.. w kazdym badz razie nie bede zasmiecal Ci tematu - masz jakies pytania to chociaz zadaj je tutaj wtedy ktos Ci odpowie badz jak zicoo napisal w odpowiednim dziale

pozdrawiam

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.