Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Jalka pytań

Promowane odpowiedzi

1. Jak przebiega wpłata środków z karty na konto BF? To znaczy czy np. moje 500zł od razu oni na euro mi zamieniają? I tak samo w drugą stronę jak mam np. 200Euro i chce je przelać na kartę (na złotówki) to automatycznie sie zamienia ?

2. Czy jak obstawiłem mecz przed jego rozpoczęciem to czy mogę go anulować kiedy będzie już trwał?

3. Wystarczy mi że mam konto w inteligo czy musze jeszcze jakieś zakładać?

Odnośnik do posta
1. Jak przebiega wpłata środków z karty na konto BF? To znaczy czy np. moje 500zł od razu oni na euro mi zamieniają? I tak samo w drugą stronę jak mam np. 200Euro i chce je przelać na kartę (na złotówki) to automatycznie sie zamienia ?

Wszystko odbywa się "automatycznie"

2. Czy jak obstawiłem mecz przed jego rozpoczęciem to czy mogę go anulować kiedy będzie już trwał?

Jeżeli dane zdarzenie dostępne jest "na żywo" to tak

3. Wystarczy mi że mam konto w inteligo czy musze jeszcze jakieś zakładać?

Wystarczy inteligo

Odnośnik do posta

1. Tak, BF zamienia automatycznie, zleca to jednej ze stron, ktorej adrsu niestety nie pamietam. Napisz do BF to podeslą ci adres tego pośrednika i bedziesz mógł na bieząco sledzic po jakich kursach bedzie wymiana.

2. Jeśli został przyjety to anulowac nie możesz. Możesz zagrać kontre i zaleznie od kursu będziesz miał zysk i starte. Zaklady nieprzyjęte są za to anulowane w momencie rozpoczęcia meczu.

3. BF można zasilać z każdego konta bankowego. Bezpieczniej i wygodniej jest jednak zalożenie konta na moneybookers.

Odnośnik do posta

Dzięki.

Czyli jak mam na BF 200Euro to je mogę od razu w całości na konto przelać (jk mam tylko w inteligo)

O co chodzi w tych dawaniu i sprzedawaniu wyniku , te z tym wygra nie wygra gdzie daje się kurs ktoś go kupuje i od razu masz kase za sprzedaje?

Tutaj widziałem jak to się robi: http://promo.betfair.com/demo/index.asp?locale=pl

ale nie zrozumiałem. Jak by ktoś mógł to by mi to wyjaśnił z screenami?

Odnośnik do posta

Czy jest możliwość odczytania dokładnego czasu w przebiegu gry, w tabelce

"Price/Volume over time"?

Chodzi o moment rozpoczęcia meczu i określenie wysokości kursu np; 5 min, 10 min 15 min itd.

Odnośnik do posta
Czy jest możliwość odczytania dokładnego czasu w przebiegu gry, w tabelce

"Price/Volume over time"?

Chodzi o moment rozpoczęcia meczu i określenie wysokości kursu np; 5 min, 10 min 15 min itd.

mi nic o tym nie wiadomo. raczej nie ma takiej mozliwosci...

Odnośnik do posta

Czy jak np. byłby mecz Barca vs Real i ja bym obstawił 100Euro przy kursie 1.5, że Barca nie wygra i byłby remis lub wygrana Realu to bym zgarnął te 50euro?

Odnośnik do posta
Czy jak np. byłby mecz Barca vs Real i ja bym obstawił 100Euro przy kursie 1.5, że Barca nie wygra i byłby remis lub wygrana Realu to bym zgarnął te 50euro?

Wówczas wygrałbyś 100 E. 50E przegrałbyś jakby wygrala barcelona

Odnośnik do posta

nie rozumiem przy kursie 1.5 jak bym obstawił 100E i bym wygrał to bym po wygranej miał 150E tak(oczywiście nie wliczając procentu dla BF)

Odnośnik do posta

A możesz mi po prostu odpisać tak i nie(jak nie to wytłumaczyć) na moje pytanie?

Real vs Barca , kurs na real 1.5 że wygra (ja obstawiam że wygra) stawiam 100e

Reasumując :

miałem 100e postawiłem na kurs 1.5 wygrałem 50e

100e+50e=150e

Na końcu mam 150e tak (bez pobrania prowizji oczywiście?)

Dobrze napisałem?

Odnośnik do posta

1.Czy kod promocyjny tylko daje mi i posiadaczowi kodu po 20E czy jeszcze coś robi (np. jakiś procent z zakładów idzie dla tego co kod mi dął?)?

2.Kiedy Betfair pobiera prowizje od wygranej :

postawiłem 100 wygrałem 50

Prowizja jest brana od 50 wygranej czy od ogólnej kwoty czyli 150?

Odnośnik do posta

2. Prowizje potrącają od wygranej 50 (czyli od zysku, na początku prowizja wynosi 5% później mniej, zależy ile wygrywasz no chyba że będą to kokosy wtedy jest to 20 czy nawet 25 procent). Na Twoje konto trafia już tylko czysty zysk.

Odnośnik do posta

Czy kod promocyjny tylko daje mi i posiadaczowi kodu po 20E czy jeszcze coś robi (np. jakiś procent z zakładów idzie dla tego co kod mi dał?)?

Znajomy chce mi dać taki kod i nie wiem czy go wziąść

Odnośnik do posta

Czy kod promocyjny tylko daje mi i posiadaczowi kodu po 20E czy jeszcze coś robi (np. jakiś procent z zakładów idzie dla tego co kod mi dał?)?

Znajomy chce mi dać taki kod i nie wiem czy go wziąść

Odnośnik do posta

On dostanie jednorazową "prowizję" - informacja pod linkiem: https://referandearn.betfair.com/pl?CID=&PLA=77784242816596120. Wspomóż lepiej nasze forum i załóż konto z naszego banerka ;-) lub z tego linku załóż konto a jeśli Twój pierwszy zakład przegra, Betfair zwróci Ci stawkę (aż do 20€) i dodatkowo otrzymasz ekstra 10€ na zachętę - w ciągu 48 godzin!

Odnośnik do posta