Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Pomysł na oryginalny wieczór walentynkowy.

fruwak

Promowane odpowiedzi

Kolacja, kino, spacer... Tak większość zakochanych spędzi wieczór 14 lutego. Ja (wy za pewne także) chcę wyjść poza te ramy.

Co wymyślić na Walentynki by było oryginalnie i wyjątkowo?

Odnośnik do posta
zapros partnerke na sesje tradingu

wieczór zmarnowany. teraz wyslu****e, cytuje: "nic tylko traderzy i traderzy", więc ta opcja odpada ;)

Odnośnik do posta
Ja (wy za pewne także) chcę wyjść poza te ramy.

Co wymyślić na Walentynki by było oryginalnie i wyjątkowo?

Ja myślę, że laski to wolą tą tradycyjną kolacje przy świecach. Zrób ją w domu, wystrój pokój a na deser Ty w szlafroku :lol:

Odnośnik do posta
Ja myślę, że laski to wolą tą tradycyjną kolacje przy świecach. Zrób ją w domu, wystrój pokój a na deser Ty w szlafroku :lol:

Też tak myślę. Przygotuj żarcie takie, jakie lubi najbardziej, zrób romantyczną atmosferę na stole(kadzidła, świece, płatki róż), ogólnie zrób porządek w mieszkaniu ;-). Przywitaj ją bukietem w drzwiach i utrzymuj przyjemną atmosferę przez cały wieczór, a jakby jej się zachciało narzekać, to od razu zmieniaj temat, albo powtarzaj, że życie jest piękne i nie ma co narzekać na pierdoły ;-) Ważne, żeby udało ci się ja wprowadzić w pozytywny nastrój, chociaż, kiedy zobaczy jak się postarałeś, to raczej nie będzie z tym problemu. No a po kolacji to już sam wiesz co robić :-D

Ewentualnie, możesz spróbować poszukać jakiegoś świetnego miejsca na walentynkową kolację, miejsca, które będzie jej się kojarzyć z czymś pozytywnym(wasze pierwsze spotkanie) lub zaaranżuj ciekawie sposób, w jaki ją tam zaciągniesz (namów kolegów, żeby upozorowali porwanie ;-) ).

Odnośnik do posta

konsekwentnie bez napinki, pier***imy walentynki:)jak dla mnie to szczyt żenady obchodzić to komercyjne święto, no ale ja się nie znam, nie mam stałej partnerki:)

edit:literówka

Odnośnik do posta

Troche spoznione ale panowie najlepsze co mozecie dac swojej kobiecie to duzy zastrzyk pozytywnych emocji, odrobine zlych (nie nie bijcie ich ani nie obrazajcie ale troche zezloscic zawsze jest na miejscu) wbrew obiegowym opinia one to uwielbiaja i oczywiscie DOBRY SEKS.

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.