Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Badger / Centaur Academy

Promowane odpowiedzi

Witam,

od 25.02 będę wykupować abonament w Centaur Academy, handluje tam m.in. powszechnie znany Badger, chętnych zapraszam na priv.

Odnośnik do posta
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Stoyan, a możesz nam przytoczyć ostatnie wyniki Badgera? Ja pamiętam, że miewał miesiące kapitalne, a potem niestety była równia pochyła. Chętnie bym zobaczył jak u niego wygladał rok 2011.

Odnośnik do posta

Właśnie chodzi o to, że nie mam dostępu do żadnych jego wyników, chyba nie archiwizują już swoich porad.

Skończyłem jakoś zaraz po tobie, bodajże tylko miesiąc czy dwa miałem jeszcze z Centaura

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

No i zalozyl. 10.09 startuje. Czy ktos jest zainteresowany? Ceny jeszcze nie podal, ale jesli mnie pamiec nie myli ostatnio bylo to okolo 30gbp miesiecznie. Fajnie byloby zebrac 10 osob i zobaczyc czy warto. Jedbo wiem na pewno- kiedys to byl super serwis.

Zainteresowanych prosze o kontakt przez PW, a najlepiej mail ( damianns@gmail.com) , wtedy szybciej odpowiem.

Odnośnik do posta

Ups, pisalem przez telefon, przepraszam

Stoyan ,daj sobie spokoj z tym osobnikiem -to jest po prostu duren .

Teraz wrocil do Australii szukac frajerow na swoje szkolenia .

Geek rzucil mu wyzwanie ,zeby przez 30 dni logowal sie na swoje konto i pokazal jak bardzo jest dobrym traderem -bez odpowiedzi .

Durniowi trzeba pozwolic sie wypowiedziec a upust swoim myslom dal na forum Racingtraders -potem wkleje jego wypowiedz .

Odnośnik do posta

Wyniki mimo wszystko mial, takze nie wiem co o tym myslec... najpewniej na miesiac w to wejde zeby przekonac sie na wlasne oczy, jezeli zbiore jeszcze kilkoro chetnych (na razie zglosila sie 1 osoba). Pisal, ze wraca do UK w listopadzie (kurcze, albo w pazdzierniku, zawsze mialem problem z odroznieniem octobera od novembera :) )

Odnośnik do posta

Tutaj jest link do tematu ,watek co sie dzieje z Adamem Heathcote'm :

http://racingtraders.co.uk/forum/showthread.php?5964-Whatever-happened-to-this-guy

Badger:

"Never heard from again after that blog post. The consensus was that he was the real deal but when you trade like him and Mike Baker, it was only a matter of time until they either burn out or went bankrupt.

I would say (but am nowhere near certain) that the former burnt out and the latter went t*ts up.

I know Adam started an advice service that went belly up very quickly. Not heard of since than though but to be honest, with zero interest in the guy I have not looked very hard.

He said he had a new business venture but have not heard anything. Good luck to the guy, he did well, realised that the markets had peaked on liquidity and not wanting to accept less moved on.

There comes a time when making money on the markets is not enough and you need more of a challenge. I can relate to that as I am far happier doing a load of new things at Centaur rather than sitting in the Isle day after day alone just trading horses and football! "

Mial chlop to nieszczescie ,ze temat przeczytal Mikey B. ,oto jego replika :

"Tony, my dear friend.... First of all and my main point, you are and will always be a loser. Remember that, write it down on a post it note and slap it on your head..

Second, they either burn out or go bankrupt? You're very optimistic on your loyal customer’s careers... Not only do they pay an overpriced subscription fee the guy who runs it thinks they are going no where... I don’t actually belong to either one of your options, after discovering trading via Betfair I decided to pursue it further by embarking in a career trading the financial futures market. 3 years later I am a senior trader and small shareholder of a hedge fund. What you didn’t get and what me and Adam got was that although Betfair is a very lucrative and easy way to make money, these things unfortunately don’t last forever. Although I am very sorry and feel sad for the guys who are about to get knocked by the premium charge, it could not happen to a nicer guy then you. I do doubt that you actually make a penny on Betfair so the premium charge will not be a bother to you.

Thirdly, I am more than happy to meet up with you. If you take a little stroll down London Wall on to Old Broad Street then you can find me in Tower 42. You can even check out my Hedge Fund which I imagine is slightly more appealing to the investor then that tin pot you are involved in.

Kisses

Mike "

(Pogrubienia moje .)Tower 42 -dosyc ladny budynek w City (------>google)

Edytowane przez kapitansb
Odnośnik do posta

No ale jeśli chodzi o krykieta i piłkę angielską to wyniki miał bardzo dobre, chociaż pamiętam że zdarzył się miesiąc w którym zanotowałem stratę grając jego typy. Było to po najlepszym miesiącu jaki u niego widziałem więc można było to przełknąć.

Do każdego wydarzenia dostarczał też ciekawą analizę, zawsze można było się czegoś od niego nauczyć.

Odnośnik do posta

Jak będziecie potrzebowali pomocy to chętnie jej Wam udzielę. Mogę stworzyć Wam specjalną grupę oraz specjalny dział, do którego dostęp będa miały tylko osoby przynależące do tej grupy. Jak coś to piszcie

Odnośnik do posta

jak mozesz byc abonamentem?

pewnie abonentem, chociaz to tez g. prawda, bo wystartowal dopiero w ta sobote.

Zadaje to pytanie ostatecznie: czy ktos jest sklonny kupic ten serwis razem ze mna od jutra? Cena to 30gbp do podzialu na wszystkich chetnych.

P.S. dzieki, zicoo.

Odnośnik do posta