Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Nie wiem gdzie jest Cash out. Nie wiem czy dobrze rozumiem, mam wystawionego back na lecha przy nim kwota na zielono 8,55, na remis lub zwyciestwo Bragi -2euro na czerwono, wystawiam lay, pojawiają się obok tych kwot nastepne i to one mnie interesują? musze tak dobrac kurs i stawke zeby rozlozyc równo zysk i ma byc na zielono?

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Dokładnie tak. Obok tego zielonego 8.55 oraz -2E przy remisie i zwycięstwie Bragi pojawia się taki znaczek podobny do >>. Przy kontrze (gdy zakupujesz LAY'a) interesują Cie tylko pieniążki te po prawej. Poniżej screeny które Ci rozjaśnią sytuację:

20390415980419835809.jpg

A Cash Out - nie wiem czemu nie zawsze mi wyświetla, może ma to związek z tym, że ja postawiłem LAYA najpierw a Cash Out pojawia się gdy stawiasz BACKA i kontrujesz LAY'em. Powinien być w tym miejscu (oczywiście w moim przypadku, gdybyś stawiał BACK)

84325534778639163605.jpg

Odnośnik do posta

Witam, juz wiem o co chodzi z tym stawkowaniem i dobieraniem kursów, wczoraj troche pograłem i niestety przegralem, postawilem back na Lecha po 5.5, niestety kurs zamiast spadac poszedł do góry, czekałem i sie nie doczekalem, gol i -2 euro. drugie powiniecie to lay na Villareal, tutaj zamknąlem z małym zyskiem, a sekunde jakbym poczekał to miałbym ładnie bo Napoli strzeliło gola, potem gralem in play na under, postawilem po golu villareal na under 2.5 i znowu zaraz trzecia bramka i -2 euro. Odrobilem straty i prawie wyszedłem na zero, przeważnie grając mecz z Lechem na undery. Mam jeszcze pytanie, gram oczywiście po 2 euro. Stawiając lay za 2 euro, cięzko przy małej zmianie kursów dobrać stawkę na back bo ponizej 2 euro nie mozna stawiac. I proszę o porady, mam wrażenie że wczorajsza gra to prawie to samo jakbym grał live na zwykłym bukmacherstwie.

Odnośnik do posta

Jeśli masz mały kapitał albo grasz małymi stawkami, nie graj LAY'a z wygraną : "2". Jeżeli nawet kurs wzrośnie i postawisz BACKA za 2E, to zyskasz tylko na zdarzeniu w którym kupiłeś LAY i BACK. Reszta wyjdzie na "0" - nie będziesz miał możliwości rozdzielenia zysku, bo jak już zauważyłeś niżej niż 2E nie da się zejść.

Ja jeśli gram LAY, to miminalna stawka to 4E by móc rozdzielić zyski, ale muszę być pewny co do typu który obstawiam, bo red tylko czeka na zmianę kursów na naszą niekorzyść.

Odnośnik do posta

Matiaspl a dlaczego sądzisz że nie da się zejść poniżej 2e,da się tylko że wymaga to kilku zakładów napewno gdzieś był temat jak stawiać mniej niż 2 e chyba że chodzi o szybkość zawarcia zakładu wtedy faktycznie warto zagrać za stawkę nieco wyzszą.

Odnośnik do posta

Ok, co do stawek juz wiem, teraz pewnie głupie pytanie, ale co robię źle, np w ostatnich meczach, kupiłem back na lecha, kurs nie spadl a wzrósł. Mecz Villareal, zakonczylem z małym zyskiem, ale jakbym poczekał sekunde dłużej byloby już ładnie.

Odnośnik do posta

Kursy zaczęły rosnąć ponieważ Portugalczycy lay'owali Lecha, co w konsekwencji sprawiło, że rósł LAY. Niektórzy, w tym także ja - sądzili, że problemy kadrowe Bragi sprawią iż kurs spadnie. Większość tak myślała, więc LAY'owała i to także miało wpływ na podwyższenie kursu. A porażka w Pucharze Polski tylko utwierdziła ich w przekonaniu, że kurs pójdzie w górę. Ja straciłem na tym spotkaniu niecałe 0,10E.

Odnośnik do posta

Witam, wczoraj znowu nie rozumiem co się stało, kupilem backa na mecz chelsea i manchester na under 2.5 przed meczem, potem lay z niższym kursem, wchodzilem tak kilka razy, ładnie wyskakiwaly oprócz jednego razu greeny, teraz jak patrzę to mam tylko 0,37 euro zysku, a gdzie reszta? whistorii jako uregulowane mam wszystkie. Nie umiem wklejac screenow z explorera. Zrobiłem screena przez print screen i wkleilem do worda, a co dalej?

Odnośnik do posta