Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Nie liczylem dokladnie, ale idac od dolu:

Postawiles ze wygra po 1,72 i ze nie wygra po 1,59. Tu masz zysk. Kolejne pary tez sa dodatnie, az do ostatniej. Ostatnia transakcja Cie sporo kosztowala, bo:

kupiles ze wygra po 1,6 a sprzedales (nie wygra) po 2,4. To bardzo duzo tickow i pewnie dlatego zysk jest mniejszy niz sie spodziewales.

Odnośnik do posta

Wiem ze ostatnia transakcja sie nie bardzo udala, jeszcze wiele nauki, a co do własnie ostatniej transakcji, to przeciez najpierw postawiłem że wygra poniżej 2.5 potem strzelili drugiego gola i kursy poszybowały, nie chciałem czekac bo mecz był szybki, duzo akcji, wiec lay ze nie wygra po 2.4, wiec nawet gdy strzelili 3 gola nie powinienem byc na plusie? czy wynik nie ma zadnego znaczenia?

Odnośnik do posta

zagrales back 1.6 za 2E i lay 2.4 tez za 2E. mecz zakonczyl sie 2-1 wiec z tych dwoch zakladow trafiles laya. przegrales 2E na backu i wygrales 2E na layu. a zysk wypracowales na wczesniejszych zakladach.

Odnośnik do posta

Witam, wczoraj niestety przegrałem sporo oczywiście wzgledem mojego kapitału, czyli całe 4 euro. Postawilem na back na Atletico i 0-0 tez w tym meczu, niestety chyba w 4 minucie gol dla Getafe i pozmaiatane, no ale teraz o ile 0-0 juz sie nie da nic zrobic, to zastanawiałem się czy dałoby sie uciac stray w back na Atletico? Czekałem az może kursy zejda, a atletico strzeli no i sie doczekałem ale patrząc co oczywiście ryzykowne jest, mogłem zagrać lay z wyzsza stawka i w ten sposób przy wygranej Getafe bym zarobil. Nie mówie o konkretnie tym meczu ale jesli przewaga jest np 2 bramkowa?

Drugie pytanie chodzi o to czym sie kierujecie przy wyborze meczu, kiedy wyjsc, wejsc? Grałem czasami inplay ale rzadko mecze są dostepne w tv a na necie mam spore przestoje, zacinki.

Dzisiaj chciałem zagrać tenis, jednak na tym sie nie znam wogole, tutaj można jednak szybciej zarobic, no i stracic, kursy leca szybciej.

Odnośnik do posta

Z własnego doświadczenia wiem, żeby się nie ładować w tenis bez ogrania :) Mój pierwszy live w tenisie zakończył się stratą +/- 15 euro. Trzeba uważać, ale na wszystkim idzie zarobić. Tylko z głową :)

Odnośnik do posta

Ale dzisiaj widziałem grałes Safinę i ładnie Ci weszło, a ja już myslałem ze znowu 2 euro poleca, ostatecznie mały zysk + 0,19 euro ale tylko dlatego że przegrała. Co bierzecie pod uwagę dobierając spotkania? Potem ogladacie na zywo? i widzac co sie dzieje stawiacie? Dla mnie najłatwiej gra sie (jestem bardzo poczatkujacy) under/over np 2,5, patrze że np mecz jest underowy to kupuję, nawet jak kurs idzie do gory, to czekam az spadnie, bo mam nadzieje ze mecz zakonczy sie wynikiem ponizej 2,5.

Odnośnik do posta

Tak, grałem na tym rynku. Troszkę mi nerwów napsuła Safina bo grała w kratkę, raz ambitnie a końcówkę odpuściła.

W piłce nożnej przesiaduję zazwyczaj na CS,rzadziej MO. U/O chyba raz obstawiałem z lekkim minusem. Teraz gram w tenisa bo jak na razie dobrze mi idzie.

Odnośnik do posta

Dzis znowu przewaliłem na tenisie, ale nie o to chodzi, pytam o mecz wczorajszy realu z malaga, postawilem na dokładny wynik 1-0, udalo mi sie troszke ugrać na początku spotkania, kursy troche polecialy, wszedłem drugi raz zakupiłem back i niestety real strzelił szybciej niz myslałem, i kursy od razu w góre, ale zaciekawilo mnie to że jakbym kontrował np wynik 2-2 odpowiednią stawka oczywiscie sporo by to wyniosło i nie miałem tyle kasy ale green wyskoczył mi oczywiscie oprócz tego wyniku, we wszystkich innych, czy warto się w takie cos bawic jezeli np jest taka sytuacja? czy moze inaczej odrabiac straty?

I jak z tym tenisem? jak tu sie odrabia? I mam pytanie do znawców, czytałem strategie lay na under. Chcialbym postawic na lay w dzisiejszym meczu Reims-Metz poniżej 3,5. Co sądzicie? kursy powinny wzrosnac? Tylko jeszcze nie wiem czy kasy mi starczy na takie granie bo chyba trzeba miec do tego grubsza gotówke?

Odnośnik do posta

mar1712, każdy musi wypracować własny styl gry. Wyznacz sobie cel, rynek, zasady i się tego trzymaj. Zyski same przyjdą. Nie pytaj nas o to jak grać i czy kurs spadnie bo wróżkami nie jesteśmy :)

Odnośnik do posta

Wiem żescie nie wrózki, ale jesteście bardziej doświadczeni, a początkującemu jest ciężko. Przynajmniej mnie. A co z tym cięciem strat? co opisałem to chyba nie najlepszy pomysł?

Odnośnik do posta

Ja także nie jestem jakiś mega doświadczony. Opinie na których można bazować musisz szukać od użytkowników z kolorkiem na forum :) Co do cięcia strat, to zależy od dyscypliny jak i stylu gry. Mi także wpajano by ciąć straty jak najszybciej, robiłem tak na nożnej co jest oczywiste, lecz w tenisie wszystko zależy od sytuacji. Kto wie czy nie zdobędzie punktu dana zawodniczka i kurs nie skoczy o 20 ticków? Wtedy zamiast mieć reda, otrzymujesz pokaźnego greena. Oczywiście to tylko teoria, wszystko rozlicza kort. Jak to gofer dzisiaj na "szocie" napisał : "kazdy sposob dobry byle zyskowny".

Odnośnik do posta