Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

MŚ - mecze 23 czerwca

Promowane odpowiedzi

Jutro grają:

1.USA - Algieria

2. Słowenia - Anglia

3. Ghana - Niemcy

4. Australia - Serbia

1. Nie mam pojęcia jak zachowa się u/o 2,5 więc odpuszczam.

2. Chciałem kupić CS 3-0 dla angoli, ale kurs 10,5 jest stanowczo za niski - warto poczekać aż sie odbije i wtedy zaatakować.

3. Kupiłem 3-0 dla Niemców po kursie 13,0 i spadek tego wyniku jest dośc prawdopodobny, ponieważ spada kurs meczowy na szwabów w bukach netowych. Do poziomu 12,0 powinno spokojnie dojść, a pewnie i mniej.

4. Wygrana daje Serbom awans bez względu na inne wyniki - powinien spadać kurs na rynku meczowym.

A co wy znaleźliście w ofercie na jutro?

Odnośnik do posta

Witam,

Nie tyle podpowiedz, co zastanowienie- bo nie mam wielkiego doswiadczenia akurat w graniu tego rynku :

CS HT 1:0 dla Anglikow jet 3.4/3.45 czy ten kurs nie powinien spasc conajmniej o kilka tickow (np. 3.25-3.3), w kontekscie tego ze : HT mamy kursy m/w 2.0 na Anglie, 2.5 na X

No CS HT 0:0 mamy 3.0, a w/w 1:0 na 3.45 a 2:0 jest w granicach 8.8-9.

Ruch na tych rynkach wcale nie jest taki tragiczny, szczegolnie gdy "podstawowe" kursy sa nieskie.

Ktos to widzi inaczej ? Bo złapałem juz troche te 1:0@3.45 i 3.4 bo wydaje mi sie to interesujace, ale moze ktos mnie w pore odwiedzie, albo sam sie zastanowi nad graniem tego ?;-)

Odnośnik do posta
Ja myślę, że jak Anglicy jutro wpadną na giełdę to kurs na awans (1,47-1,44 tak się teraz waha ) spadnie kilka ticków. Teraz akurat nastąpił wzrost do 1,49 i myślę, że to max i teraz kurs poleci tylko w dół :)

Dzisiaj można było sprzedać po 1,44 bo po takim sprzedałem. Kto skorzystał ten skorzystał :)

Odnośnik do posta

Cieszę się, ja niestety kupiłem 1,45 bo myślałem, że spadnie jeszcze niżej. Akurat wtedy korekta poszła w górę i dałem info. Dziś udało mi się odsprzedać po 1,44. Teraz już schodzi powoli 1,43.

Odnośnik do posta

Ja też uważam że Serbia po 1,90-1,89 aktualnie jest zbyt wysoko. W pierwszym meczu z Ghaną pamiętam że na Serbii poleciał ładny swing z ponad 2,20 do poniżej 2. Australia jest słabszym zespołem od Ghany a poza tym to co pisał HoMiK Serbia musi wygrać żeby mieć pewny awans. Liczę na swing w okolice 1,80

Odnośnik do posta