Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Australia - Serbia U 2.5 + CS........

Promowane odpowiedzi

Witam. Jestem nowy na forum i od razu się przywitam i chciałbym Wam przedstawić mój sposób grania który od jakiegoś czasu przynosi mi małe profity. Oczywiście sposób jest dobrze znany przez wszystkich ale mam jedno pytanie ale to później a teraz do rzeczy. Australia - Serbia jak dla mnie U 2.5 + CS 1:2, 2:1, 2:2. Więcej bramek niż 3 dla jednej z drużyn chyba nie zobaczymy (oczywiście wszystko jest możliwe) ale ja wykluczam taka możliwość co w perspektywie sukcesu przyniesie zysk 14.69%. I tutaj wracam do mojego pytania i prośbę do tych z Was którzy już tak grali, grają. Co robić gdy np. w 40 min jest 0:0 czyli jest dla nas bardzo dobry wynik jesli chodzi o U/O 2.5, hadg-owac O/U??? czy po prostu oglądać mecz i reagować tylko jeśli zagrożone są tylko wyniki powyżej 2:2. Z góry dzięki za odpowiedź.

PS: Przydałyby się filmiki z Waszego tradingu itp.

Odnośnik do posta

jestem zmeczony i marudze

ale po co sie wogole bawic jak nie masz zabezpieczonych niespodziewanych wysokich wynikow i obstawiac poszczegolne CS

lepiej grasz under 3.5 i 2-2

Odnośnik do posta

Ja również zagrałem Under 2.5 na tym rynku + CS, ale zrobiłem to trochę inaczej, tak jak ty zrobiłeś moim zdaniem jest zbyt ryzykowne. Na każde 100 Euro zrobiłem następujący rozkład:

50 Euro na Under 2,5 - kurs 1,87- ew. zysk 41.32

CS:

0-3 - 3.5 Euro - kurs 21 - ew. zysk 38,76

1-2 - 9.5 Euro - kurs 10 - ew. zysk 59,18

1-3 - 3.7 Euro - kurs 20 - ew. zysk 39,23

2-1 - 5 Euro - kurs 17.5 - ew. zysk 52,06

2-2 - 2.5 Euro - kurs 21 - ew. zysk 18,81

2-3 - 1 Euro - kurs 40 - ew. zysk 5,3

3-0 - 0.5 Euro - kurs 80 - ew.zysk 5,3

Any - 7 Euro - kurs 12.5 - ew. zysk 52,06

Inne - ew. strata 32,7

W zależności od przebiegu meczu zostaje nam 17,3 Euro na dokupowanie odpowiednich rezultatów, ew. sprzedawanie. Oczywiści również w moim przypadku nie wszystko jest zabezpieczone, ale nawet gdy mecz potoczy się w zaskakujący sposób jesteśmy wstanie wyjść na zero, albo z niewielką stratą. Zysk również będzie niewielki, więc jeżeli lubisz i potrafisz ryzykować to tutaj można pobawić się ze stawkami tak by więcej zarobić/stracić :)

Odnośnik do posta