Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

CS 0:0, 0:1, 1:0

Promowane odpowiedzi

Witam. Od rana myślałem nad jakimś systemem którego mógłbym przetestować i wpadłem na niego dopiero pod prysznicem :-D Już go przedstawiam.

Typujemy dokładne wyniki przed meczem, najlepiej jak najwcześniej bowiem wtedy kursy są największe (jak się mylę to poprawcie).

Zakładamy sobie stawkę powiedzmy 10E dla tych z większym kapitałem.

I stawiamy na każdy z dokładnych wyników podanych w tytule tematu. Ważne by drużyny były w miarę wyrównane uważam, że kursy będą do siebie bardziej zbliżone.

Weźmiemy za przykład mecz dzisiejszy Celtic-Rangers.

Stawiamy BACK na

0:0 (11,5)

0:1 (12,5)

1:0 (8,6)

Wchodzimy in play i czekamy na rozwój wypadku. Jeżeli do przerwy wynik 0:0 się "uchowa" sprzedajemy LAY za niski kurs. Pozostawiamy CS na 0:1 i 1:0 . Z biegiem czasu kontrujemy w razie strzelenia bramki.

Co robimy gdy bramkę któraś z drużyn strzeli jeszcze w I połowie? To samo co z remisem. Po strzeleniu bramki na 1:0 bądź 0:1 kursy powinny pójść ostro w dól, wystarczająco by mieć zysk zakładając stratę depozytu na nietrafione typy. (oczywiście to wszystko teoria, testy zrobię jak wrócę z roboty ;P)

Mile widziane komentarze.

Odnośnik do posta

Wybacz, ale twój pomysł jest całkowicie chybiony i ten "system" był już poruszany na forum.

Jeśli padnie bramka w pierwszej połowie to:

- tracisz całą stawkę z 0-0

- tracisz całą stawkę z 0-1

- tracisz cześć stawki z 1-0, bo rynek będzie się spodziewał drugiego gola i prawdopodobnie pójdzie do góry, wszakże do końca meczu będzie jeszcze dużo czasu.

Sumując, po golu w pierwszej połowie będziesz miał łączną stratę ponad 20e :-/

Zalecałbym ci, zamiast szukac cudownych strategii skupic się na grze "pre play" bo na razie nie masz ani doświadczenia ani umiejętności aby wyszukiwać nowych strategii. Jeśli już koniecznie chcesz grac "in play" to skorzystaj z tych strategii, które są w dziale Strategie i systemy" i są już przetestowane.

Odnośnik do posta

Wpadłem na pomysł, chciałem przetestować i się nim podzielić ;) Sam bym nim nie grał, po ostatniej wpadce na Live, mam dosyć in play. Dzięki za szczerość, w miedzy czasie wymyśliłem kolejną metodę, tym razem pre play. Zobaczymy jak wyjdą testy ;d

Odnośnik do posta
Wybacz, ale twój pomysł jest całkowicie chybiony i ten "system" był już poruszany na forum.

Jeśli padnie bramka w pierwszej połowie to:

- tracisz całą stawkę z 0-0

- tracisz całą stawkę z 0-1

- tracisz cześć stawki z 1-0, bo rynek będzie się spodziewał drugiego gola i prawdopodobnie pójdzie do góry, wszakże do końca meczu będzie jeszcze dużo czasu.

Sumując, po golu w pierwszej połowie będziesz miał łączną stratę ponad 20e :-/

Zalecałbym ci, zamiast szukac cudownych strategii skupic się na grze "pre play" bo na razie nie masz ani doświadczenia ani umiejętności aby wyszukiwać nowych strategii. Jeśli już koniecznie chcesz grac "in play" to skorzystaj z tych strategii, które są w dziale Strategie i systemy" i są już przetestowane.

Nie dziwie sie temu "nowemu" pomyslowi .Peter Webb chyba w przeciagu ostatniego roku prezentowal ta strategie -bylo i byc moze jeszcze jest wideo na betangeltv.

Ale tak jak HoMiK napisal ,dopoki nie ma gola jest cudownie.A jak zaklada sie ,ze nie ma gola jest kilka prostszych sposobow na wiekszy zarobek .

A autorowi tego tematu polecam poczytac troche i poogladac w necie ,zeby nie wywazal otwartych drzwi ,bo i po co ?

Odnośnik do posta