Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: Lech - Braga

Liga Europejska

Rynek: MOD

bragak.jpg

ciekawe kursy na rynku Lech - Braga. Zakupiłem backa na Lecha po 5.2 z zamiarem odsprzedaży go na poziomie 4.7. U bukmacherów stagnacja bo do meczu dużo czasu, dziś może się to zmienić. Lech o 15:30 zagra z Polonią w PP, a wynik tego meczu na pewno przełoży się na kursy. Wieczorem bardzo osłabiona Braga podejmie Pacos Ferreira, a mecz do łatwych na pewno nie będzie. Liczę, na wyniki 1x w meczu Lecha oraz X2 na skraju europy, co wpłynie na ruch na rynku Lech - Braga. Jak będzie zobaczymy!

Odnośnik do posta

Czy to przypadkiem nie podchodzi pod gambling ? Moim zdaniem tym tokiem myślenia to zbyt daleko nie zajedziesz. I nie chodzi tutaj o to ze jestem madry po fakcie. Szukanie rynkow na ktorych moze sie cos zmienic, bo druzyny po drodze rozgrywaja jeszcze jakies spotkanie jest dobre, ale pod warunkiem ze znasz juz ten wynik i wchodzisz po zakonczeniu meczu ( np Chelsea - Everton) i rynek FC Kopenhaga-Chelsea, ale przed to rownie dobrze mozesz zakladac, ze trafisz cos w totka, albo ze zawodnicy ktorzy sa zdrowi nie zagraja z powodu kontuzji.

Odnośnik do posta

zgadzam się z przedmówcą, handlowanie na kilka dni przed meczem jest bardzo bezpiecznym(moim zdaniem) ale pod warunkiem że znamy wyniki meczów obu tych drużyn, wiele razy tak grałem bo rynek reaguje natychmiastowo po meczu nawet jeśli do nastepnego meczu pozostaję kilka dni.

Mam nadzieje że kurs na Lecha trochę spadnie bo mimo wszystko moim zdaniem jest za wysoki.Powodzenia:)

Odnośnik do posta

kursy delikatnie poszły do góry. Mathias masz racje, może nie jest to bezpieczne ale śledząc na bieżąco dany rynek i wchodząc w niego odpowiednio wcześnie można zarobić. Liczyłem, że korzystne wyniki w meczach mogą wpłynąć extra na kursy zrzucając go w dół. Nie udało się w jednym meczu kurs trochę podskoczył, ale trzeba pamiętać o kłopotach kadrowych Bragi, grając u nas musieli ściągać 6 zawodników z 3 ligi, żeby móc przeprowadzić trening. Teraz dochodzą nowe osłabienia... http://sport.wp.pl/kat,1754,title,Problemy-Bragi-przed-meczem-z-Lechem,wid,13154501,wiadomosc.html

liczę, że kurs gruchnie i to porządnie:)

maverick witam na forum:)

Odnośnik do posta

Hm tak sie zastanawiałem, ale jednak skrobne dwa zdania co tam na jutro wymysliłem.

Po pierwsze Benfica po 2.60 - ten rynek najmocniej. jak gra ekipa gosci to chyba wszyscy wiedza. Jezeli w meczu derbowym kurs na Benfice wynosil cos w okolicach 2.2 to ja nie mam pytan. Stuttgart to nie jest druzyna mocniejsza od Sportingu przynajmniej w moim mniemaniu. Jedyna przeszkoda moze byc ładna scianka i chyba tylko to powoduje ze kurs trzyma sie jeszcze tak wysoko, aczkolwiek taka sytuacja nie powinna sie utrzymać zbyt długo.

Po drugie inny wynik w meczu Man City z Arisem po 4.08 (zagrane 4.1 i dolozone po 4.0) Anglicy w meczu pucharowym wygrali 5-0 co powinno miec pozytywny wplyw na ten rynek, graja dobrze u siebie i przede wszystkim swoje powinni zrobić angielscy gracze, ktorzy z reguly faworyzuja swoje druzyny i jak to oni pewnie beda mieli lekcewazace podejscie do takich druzyn jak Aris.

Po trzecie Lech, tutaj lekko po 5.40, w tej chwili chyba nawet jest po 5.50, powody wszysyc znaja wiec nie ma sie co rozpisywac.

To te kursy, ktore sa wg mnie najmocniej przewartosciowane na obecna chwile i powinny jutro cechowac sie tendencja spadkowa.

Odnośnik do posta

Mecz:Villarreal- Napoli

Dyscyplina: PN

Liga: LE

Rynek: CS i MO

Pierwszy mecz tych ekip zakończył się wynikiem 0-0 i był prowadzony w bardzo ślamazarnym tempie. W jutrzejszym meczu u gospodarzy nie zagrają kontuzjowani Senna i Lopez, a także zawieszony Carlos Marchena. To duże osłabienia. Napoli przybywa również bez trójki kontuzjowanych, ale to nie są gracze piewszego planu. W przodzie będzie operował tercet Hamsik-Lavezzi-Cavani.

Ja na ten mecz polecam Lay Villarreal po kursie 1,94 i Back 0-0 @11,5. Do jutra under pewnie też trochę spadnie.

Odnośnik do posta

No Homik dobry typ, także zdaje mi się że kurs pójdzie w górę :) Dokładnie taka sama sytuacja miała miejsce z lyonem i realem. Zaczęło się dwa dni przed LM od 1.9 a przed meczem ~2.0 ;)

Homik155//Czy dobry to się okaże. Ja meczu Realu w ogóle nie brałem pod uwagę i tobie też nie zalecam. To nie ma nic do rzeczy i takie porównywanie może tylko wypaczyć rzeczywisty obraz kursów. Pozdr.

Odnośnik do posta