Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Dubai, UAE 21-26 February 2011

Promowane odpowiedzi

Zaciekawiło mnie spotkanie rankingowego outsidera Bubki (342) z Ljubiciciem (14)

xiz3b4zbxf2wpg9.jpg

Ljubicic skreczował przy stanie 1:6 i 1:0 z powodu kontuzji kolana. W ten sposób do dalszej fazy awansował Ukrainiec Siergiej Bubka junior, syn mistrza i rekordzisty świata w skoku o tyczce.

Co ciekawe przed meczem poszedł spory Lay właśnie na Ivana co widać na obrazku.

Żałuję, że wcześniej nie zrobiłem screena, tylko w momencie kreczu i nie widać dokładnie wykresu.

Ja natomiast śledziłem mecz od początku i widziałem wyraźnie jak rzucił ktoś sporą kwotę, bo na wykresie pokazuje kwoty przehandlowane.

yc9tw4q8vqnfrh8.jpg

Nasz słupek to około 80k euro. Czyli lay poszedł za 40k.

Jest on 4x większy od normalnych kwot jakie były handlowane dlatego zwróciło to moją uwagę.

Może ktoś także wypowie się na temat tego spotkania.

Odnośnik do posta

Nigdy nie jest tak ,ze druga strona nie jest o tym poinformowana -przeciez moglby ladowac pieniadze w druga strone i skreczowac pierwszy .

Jak ktos oglada i moze zrobic takie screeny jak Ty i cos zauwazy powoli bedziemy tworzyc baze roznych ustawiaczy -i wyjda nam stajnie -wiadomo ,ze ten cyrk tak dziala .Sponsorzy ,promotorzy -czasami zwlaszcza mlodzi zawodnicy maja tych samych coachow a wiadomo dostep do turniejow zalezy od postepow w rankingu .Wiec jak spotykaja sie dwaj zawodnicy z tej samej grupy promujacej kazdy wynik jest mozliwy .Czesto rowniez granie razem w debla kaze podchodzic do meczu z ostroznoscia .

A ze mafia dziala i jest chciwa to potwierdzil nawet McEnroe -bo oferowano mu ustawienie meczu (weteranow!!!).Oczywiscie jak to John zlapal za rakiete i pogonil delikwenta .

Gofer ,kawal dobrej roboty -kase widac jak na dloni .Ljubicic od dawna jest znany z roznych numerkow .

Odnośnik do posta

Dokładnie, ustawki były i będą. Światem rządzi pieniądz niestety a nie gra fair play. Założony jest temat oddzielny na forum i tam będziemy wrzucać takie "rodzynki"

Odnośnik do posta