Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Acapulco, Mexico 19 - 26 February 2011

Promowane odpowiedzi

Zaczyna roić się to śmieszne. Jak federacja może pozwolić na takie cyrki. Przecież to psuje renomę nie tylko jej (federacji) ale i samej dyscypliny. Zawodnicy czują się bezkarni i robią co chcą i jak chcą. Postronni ludzie widzą co się dzieje, a osoby odpowiedzialne za tenis przymykają oczy... Tragedia.

Odnośnik do posta

Dzisiaj mamy kolejna niejasna sytuacje w meczu Kubot vs bochater ostatniej wczorajszej akcji aka Schwank. O ile spadki na kubocie na poczatku nie koniecznie musza dziwic to obrot pieniedzy na tym rynku + w koncu tak gigantyczny spadek juz tak. Buki masowo wycofaly zaklady na ten mecz, ale niby jeszcze gdzies mozna go zagrac. Schwank inwestuje to co zarobil wczoraj? hehe nie wiem.. w kazdym razie cos tu smierdzi bo na tym meczu spodziewalbym sie o jedno 'zero' mniej pieniedzy przyjetych tuz przed samym meczem a robi sie szlagier... Jak bedzie zobaczymy, z mojej strony radze uwazac z handlem w tym acapulco bo tyle komedii na raz to tenisowy swiat juz dawno nie widzial...

p.s. szkoda ze davidenko tu nie gra :D

Odnośnik do posta

Gofer ,ja mysle ,ze link powinienes umiescic gdzie tylko sie da ,na roznych forach -ewentualnie upowaznic kogo sie da ,zeby poumieszczali link do tego materialu -jak rowniez wyslac go w prezencie do betfair .

Moze lepiej by go moze zaladowac na hotfile,fileserve lub filesonic .

Przy okazji mozna zrobic reklame temu traderzy.pl ,zaznaczajac ,ze material pochodzi od elitarnego czlonka tego forum :-) -mysle ,ze admini nie wyraza sprzeciwu .

Jeszcze nie buszowalem po necie i nie wiem jak bardzo "popularny" stal sie ostatni mecz ,ale Ty zlapales jak to sie mowi zlodziei za reke .Niedlugo chyba nagrywanie bedzie nieodlacznym elementem handlu -rotfl.

Odnośnik do posta

Dzięki kapitan. Trzeba nagłośnić te ustawki... bo zawodnicy GÓWNO za przeproszeniem sobie robią z fair play.

Jadą na turniej, sprzedają mecz i kasa na cały sezon jest (na koszty utrzymania trenera, bilety lotnicze itp.)

Odnośnik do posta

heh panowie jak to zlapani za reke?... przeciez on na biegu zalatwia sobie papierek od lekarza ze faktycznie cos mu dolegalo i tyle... a swoja droga przeciez ilez to sport zna takich przypadkow i nikt nigdy nic z tego nie zrobil. Trzeba sie nauczyc na tym zarabiac razem z nimi chociaz szczerze to rzygac mi sie chce kiedy patrze na takie rzeczy :cry:

Odnośnik do posta