Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

matiaspl episode of "rebirth"

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

wiem cycu20021, z tym że Simon poddał w pierwszym secie ;p

wiem wiem, tak pisalem na przyszlosc. Tez nie raz sie wk... - uhandlowalem sie caly dzien i krecz zabral wszystko...

Odnośnik do posta

Ma to swoje plusy i minusy :) W przypadku reda można się cieszyć w przypadku znacznego greena rozpaczać. No cóż, niestety to nie nasza wina. Ale tak obiektywnie, ten cały Simon słaba cipka i tyle.

Odnośnik do posta
Początek kwietnia identyczny jak początek marca ;o Duży redzik i czas na odpoczynek ;p Wracam za jakiś czas ze świeżym podejściem.

Matia nie zawieszaj watku. Raczej wyciagnij wnioski i rob dalej swoje greeny. Podsumuj co robiles dobrze a co zle. Na gieldzie jak to na gieldzie. Kazdy popelnia bledy - kluczem jest uczyc sie na nich. Widzisz, wlasnie dlatego nie wchodze live. To bylo moje zrodlo najwiekszych dochodow ale i najwiekszych strat. Oczywiscie nie mowie, ze jest to zle bo przeciez sa Traderzy, ktorzy zarabiaja krocie wlasnie na live. Dla mnie to juz bukmacherka a z tym postanowilem skonczyc raz na zawsze. Gra pre play tez da sie najesc - tylko malymi lyzeczkami. Odpocznij chwile, wyciagnij wnioski i wio do roboty - codziennie nowe rynki czekaja zeby je oskubac. pzdr

Odnośnik do posta

cycu20021, kto powiedział, że zawieszę wątek ? :) Po prostu czuję że potrzebuję trochę wolnego ;p Zauważyłem u siebie pewną zależność, że gdy popełnię błąd kolejne to kwestia czasu jeśli nie odpocznę. Wrócę niedługo jeszcze silniejszy :) Poza tym muszę opracować biznes plan, bez tego ani rusz.

Odnośnik do posta
cycu20021, kto powiedział, że zawieszę wątek ? :) Po prostu czuję że potrzebuję trochę wolnego ;p Zauważyłem u siebie pewną zależność, że gdy popełnię błąd kolejne to kwestia czasu jeśli nie odpocznę. Wrócę niedługo jeszcze silniejszy :) Poza tym muszę opracować biznes plan, bez tego ani rusz.

dokladnie - wez oddech i wracaj ze zdwojona sila. Pamietaj - wyciagnij wnioski. pzdr

Odnośnik do posta

cycu20021, wrócę i na pewno odbiję :) Co raz poważniej zastanawiam się nad pre play, powoli się do tego przygotowywałem ale na to trzeba mieć niezłą kasę której aktualnie mi brakuje :)

Odnośnik do posta

ale lepeij sie uczyc na malej - uwierz na slowo ;D mimo, ze minelo juz kilka miesiecy na gieldzie wciaz nie wchodze za astronomiczne kwoty. A zaczynalem jak kazdy - za 2 funie. powodzonka

Odnośnik do posta
ale lepeij sie uczyc na malej - uwierz na slowo ;D mimo, ze minelo juz kilka miesiecy na gieldzie wciaz nie wchodze za astronomiczne kwoty. A zaczynalem jak kazdy - za 2 funie. powodzonka

Heh, no tak, ale żeby wyciągać wymierne zyski rzędu minimum 10e dziennie bank 100 e to podstawa :)

Odnośnik do posta

zle podchodzisz do tematu - nie mysl ile zarobisz jeszcze nie majac kasy. pre play naprawde nie jest takie proste jak niektorzy mysla. W sumie tez tak kiedys myslalem. Poprobuj na najmniejszych stawkach - jesli przez dluzszy czas bedziesz CIAGLE zarabial zwiekszaj stawki. Ale nie na hurra bo latwo sie sparzyc.

Kiedys cieszylem sie jak dziecko kiedy zrobilem greena na 0,02funta :D

Odnośnik do posta

Widać cycu, że drzemie we mnie jakaś nutka adrenaliny i chęć grania in play tenisa. To coś co mi dobrze wychodzi :)

Dzisiaj od samego początku dnia grałem pre play i miałem prawie 10e minusa, siedziałem na jednym pieprzonym mikro rynku by ciułać drobne a i tak wyszedłem z -0,8e by zarobić 15e na tenisie i tym samym odrobić z nawiązką dniówkę ;)

Nie wiem cycek jak to będzie z tym pre play, muszę zbudować kapitał na nowo, ale myślę że ta forma nie będzie mi obca.

post-812-1306395860,32_thumb.jpg

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.