Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

matiaspl episode of "rebirth"

Promowane odpowiedzi

cycu20021, raz się przejechałem właśnie na tenisie in play, ale tylko dlatego, że złamałem swoje zasady. Zwłaszcza teraz gdy jeszcze nie ma streamów i korzystamy wszyscy ze scoreboardów, to są równiejsze szanse, większe swingi zwłaszcza na małych rynkach ;) Zazwyczaj wchodzę w rynek jak widzę okazję, przeważnie nie gram, gdy jest wyrównany mecz bo nigdy nie wiadomo która strona złamie ;p

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 76
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Więcej rynków do grania to i większa dniówka. Minusik na remisie atlanty pre play, ale zrobiłem go jeszcze w czwartek ;p Poza dużym zarobkiem jestem zadowolony przede wszystkim z trzymania się wcześniej ustalonych zasad in play w tenisie ;) Jak widać przynoszą zyski.

post-812-1306395838,89_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Jeszcze wisienka na torcie poniższy green z meczu USA - Argentyna . Szczególne podziękowania dla gofer, luizjana.

Gdyby nie ich info na shoutboxie to bym nie wchodził w rynek. Informacja dotyczyła znacznej przewagi Argentyny i szybkiego spadku kursu na tą drużynę. Udało mi się skupić kursy 1.98 i 2.04 i osiągnąć zysk po 5-ciu minutach : gol dla Argentyny(kurs 1.27). Jeszcze raz wielkie dzięki chłopaki ;)

post-812-1306395838,94_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Nie zawsze jest tak pięknie. Mogłem posłuchać znajomego i odpuścić gdy miałem zielono. No ale Liodra łamał się jak cipa i redowałem. Potem odrobiłem troszeczkę, a kto wie co by było gdybym zostawił laya na queerreya ;)

Rada na przyszłość : Lepszy wróbel w garści...

post-812-1306395840,71_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Kolejny dzień i kolejny na plus ;) Dzisiaj mało odwiedzonych rynków z racji późnego powrotu do domu po pracy. Wczorajsza strata odrobiona + mały dodatek na dzisiaj. Z Nadala wyszedłem na "0", lay 1.02 i ten sam back. Dało się ugrać ticka a nawet dwa, lecz spóźniłem się ze sprzedażą.

post-812-1306395843,09_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień był dla mnie bardzo udany. Po zdaniu egzaminu na prawo jazdy postanowiłem wejść w kilka rynków. Wejście w rynek Yeowil po analizie Benksa za co mu serdecznie dziękuję, wyjście grubo kilka godzin przed rozpoczęciem spotkania było owocne. Uciekło z 6 ticków, ale wczoraj to chyba jakieś fatum. Tenis przewidywalnie, szczególnie jestem zadowolony z postawy Mayera, pięknie walczył z Berdychem i dał zarobić. Szkoda tylko, że umknęło mi mnóstwo ticków i przy większym opanowaniu mógłbym wyciągnąć 10-cio krotność obecnego greena ;p No ale lepszy wróbel w garści. Lay 1.12 - Back 1.2 stawka 450.

Clijsters - Iwanovic - Zakup/Sprzedaż. 1 minuta, kilka ticków i wyjście z rynku. (bez streama)

Janković - Petković - Ładny meczyk, ostatni set obie zawodniczki mocne, trochę Jankovic odstawała lecz z layowałem Petković przy serwisie Serbki. +6.06.

Nadal - Dogopolov. Tutaj troszeczkę zawaliłem ;( Kurs zachaczył o 1.13 a ja nie skupiłem co było moim błędem, po rozpoczęciu kurs poleciał na 1.1 zwłaszcza po szybkim gemie Nadala do 0. Zakupiłem i sprzedałem po 1.07 chodź znowu uciekło mi kilka ticków, bo w następnym gemie Nadal złamał.

Ważne, że jest progres. Jedna z większych dniówek w ostatnim tygodniu marca.

post-812-1306395844,78_thumb.jpg

Odnośnik do posta

wczoraj Matias obserwowalem Twoje zmagania na shoucie i... musze powiedziec, ze jestem pod duzym wrazeniem. Mnie inplay przeraza choc kreci niesamowicie. To wlasnie tu stracilem najwiecej kasy wiec trzymam sie z daleka. Choc nie ukrywam, ze ciezko - szczegolnie jak widzi sie takie ladne greeny jak ten Twoj wczorajszy. Zawsze podziwiam ludzi, ktorzy zarabiaja na tenisie inplay - tego chyba nigdy nie osiagne ale nawet specjalnie do tego nie daze :D Tobie poki co idzie dobrze wiec zycze jak najwiekszego rozwoju w tym kierunku. pzdr

Odnośnik do posta

cycu20021, muszę Ci powiedzieć zresztą co już pewnie wyczytałeś, że ja także przejechalem się na tenisie in play. No ale to były tylko skutki mojej niekonsekwencji i nie trzymania się zasad :) Odrobiłem całą stratę, a nawet powiększyłem swój kapitał o 100% i wszystko idzie w dobrym kierunku. Zachęcam do spróbowania w tenisie in play, nawet za symboliczne euro ;)

Odnośnik do posta

Wyczekałem w nocy jeszcze Djoka, lecz nie dotrwałem do drugiego seta. Stracilem dwa ticki i około 10e, ale wolałem się wyspać ;p Cała wczorajsza dniówka poniżej :)

post-812-1306395846,99_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Podsumowanie miesiąca marzec, co prawda został jeszcze dzisiaj mecz Federera i możliwe, że coś na nim ugram, lecz nie nastawiam się na jakiś mega zysk. 33 e na Petkovic na dzisiaj wystarczy :) A poniżej wykres z całego miesiąca :)

post-812-1306395849,05_thumb.jpg

Odnośnik do posta
W marcu przy depozycie 200 e, osiągnąłem obecny stan konta 410e. Na kwiecień planuję dobić do 800-1000 euro, a czy się uda to zobaczymy :)

teraz pomysl co bedzie jak bedziesz startowal z kapitalem 2000 tysiace czego zycze jak najszybciej :D

Odnośnik do posta

No niestety Simon nie dał zarobić. Wiedział że jest słaby jak barszcz i nie może się równać z ferdkiem. Po 3-0 i serwisie Ferdynanda, skreczował pozbawiając mnie green'a 30 e;/ No cóż, mimo wszystko miesiąc marzec zaczął się bardzo dobrze, w jeden dzień wszystko runęło by w ostatnim tygodniu odrobić straty i pomnożyć swój bank :)

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.