Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Anglia - Słowenia trading today

Promowane odpowiedzi

Witam,

Anglia - Słowenia

1. Anglia pod ścianą, zwycięstwo gwarantuję im awans..nikt chyba w Anglii nie wyobraża sobie aby chłopcy Albionu pakowali swoje rzeczy wieczorem...pomimo ostatni słabych wystepów Anglików uważam, że są na tyle silni aby wygrać, ze Słowenią....

Proponuję dzisiaj:

Back 0ver 2,5

Back CS 1-0, 2-0, 1-1

...warunek to przynajmniej jedna bramka Anglików....ryzyko to 0-0 0-1 0-2....szczerze watpię aby Anglicy nic nie wrzucili Słowenii...USA ostatnio pokazała, że to nie trudna sztuka....

Odnośnik do posta

Moze komus sie przyda, ja tego nie bede gral.

Nie sprawdzalem nawet czy to ma sens.

Proponawany mecz z TFM.

Ok, trade attached as an idea for England game. Unlikely this will be 0-0 surely!!! So a run down of profit/loss here although as we know we can always adjust positions in play.

0-0, 1-0, 0-1, 2-0, 1-1 = £13 loss

0-2 = £43 profit

1-2, 2-1 = £22 loss

2-2 = £52 profit

1-3 = £48 profit

3-2, 2-3, 3-1 = £117 loss, (slit wrists time, moreso if we go out of WC)

4 goals to either side = £55 profit and a bloody big drink if it's to England!! Lol.

If you want to put small stakes on say 3-3 or 2-3 it will provide cover for 3-2, 2-3 allowing it to be layed off, plus you have profit on auq that can be used to lay off. Dont leave yourself with big exposure. Consider scalping the under 1.5 early on if you have live pictures, that profit can then be used to offset the loss oif it's 0-0, 1-0, 0-1.

This doesnt look bad to me. Good luck, see you later on.

sloveniavenglandidea2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

sloveniavenglandidea1.jpg

sloveniavenglandidea.jpg

Odnośnik do posta
Witam,

Anglia - Słowenia

1. Anglia pod ścianą, zwycięstwo gwarantuję im awans..nikt chyba w Anglii nie wyobraża sobie aby chłopcy Albionu pakowali swoje rzeczy wieczorem...pomimo ostatni słabych wystepów Anglików uważam, że są na tyle silni aby wygrać, ze Słowenią....

Proponuję dzisiaj:

Back 0ver 2,5

Back CS 1-0, 2-0, 1-1

...warunek to przynajmniej jedna bramka Anglików....ryzyko to 0-0 0-1 0-2....szczerze watpię aby Anglicy nic nie wrzucili Słowenii...USA ostatnio pokazała, że to nie trudna sztuka....

ciekaw jestem jak Ci poszlo z tym tradem. gdybys mogl opisac co robiles po kolei. czy po golu dokupiles cos, a moze layowales jakies selekcje?

Odnośnik do posta

W skrócie...wszedłem in-play bo do domu dotarłem parę minut po 16.00...zakupiłem za mniejsze stawki niż zamierzałem bo parę minut już mi uciekło...wykorzystałem przerwę w grze i zakupiłem back over 2,5 za 80e i CS 1-0, 2-0,1-1 już nie pamiętam za ile bo cały czas był ruch i musiałem szybko dostosować stawki do zobowiązania na backu 0ver 2,5....pierwsza bramka Defoe i wyszedłem z obu rynków...aczkolwiek mogłem jeszcze przeciągnąć rynek 2-0...screen:

Przebieg meczu wg. planu....aczkolwiek przy znam się szczerze, że nad wyjściem awaryjnym przy niekorzystnym wyniku pomyślałbym w przerwie :lol:

post-8-1306395684,36_thumb.jpg

Odnośnik do posta

probuje znalezc rozwiazanie na wypadek 0-0 do przerwy, ale ciezko. nie wiem czy wtedy lepiej wszystko hedgowac, czy jednak trzymac sie swoich przewidywan co do wysokiego wyniku???

mysle ze przy 0-0 ht na over 2,5 tracimy jakies 60%, na 0-1 niewielki zysk a 0-2 i 1-1 byc moze na 0. hmmmmm, dobrze mysle? biorac pod uwage ze stawki na CS byly symboliczne a głowna kwota idzie na over 2,5 to sporo tracimy przy 0-0 ht.

zastanawiam sie czy w dlugim okresie ta strategia dalaby zysk. Twoj dzisiejszy dzien pokazuje ze zarobiles ok. 38euro przy stawce na over 80. czyli przyjmijmy ze 50%. calkiem niezle. biorac pod uwage ze przy 0-0 do przerwy tracimy ok. 60% to wystarczy, ze na 10 meczow w 6 bedzie gol do przerwy.

Odnośnik do posta

No cóż nie gram tej startegii hurtowo..zastosowałem ją ponieważ wybrane mecze idealne do nie pasowały..czyli ryzyko nie powodzenia było dosyć niskie chociaż niej da się ukryć, że było:

1. Hiszpania - Honduras

-- po wpadce ze Szwajcarią..kolejna nie wchodziła w grę bo widmo wyjazdu do domu zajrzało im w oczy...brak gola a tym bardziej wygranej w potyczce z Hondurasem..mało prawdopodobne (http://sociostrading.blogspot.com/ post RPA)

2. Anglia - Słowenia

-- tylko zwycięstwo dawało awans Anglikom...czyli gol potrzebny...różnica w umiejętnościach spora..oraz sytuacja musowa....

Takie tylko spotkania skłaniają mnie do grania tego w taki sposób.

A tak na marginesie to w 5 secie Mahut-Isner jest 54-54 :mrgreen:

Odnośnik do posta

rozumiem, ale pilka jest pilka i wszystko moze sie zdarzyc.

czy masz jakis plan na wypadek braku goli do przerwy? ile wtedy sie traci? a co w przypadku kiedy underdog strzeli pierwszy i to np. pod koniec pierwszej polowy?

mnie takie ewentualnosci powstrzymuja przed graniem ta strategia. byc moze nieslusznie, ale ilez to razy bylo ze np. Barcelona grala z jakims sredniakiem z ligi i do przerwy bylo 0-0?

jesli wiedzialbym co zrobic w takim przypadku to bylbym sklonny to grac, ale bez planu awaryjnego to wg mnie predzej czy pozniej skonczy sie duzym minusem, ktory niekoniecznie zostanie pokryty przez dodatnie rynki.

Odnośnik do posta

Szczerze to pierwszy raz zagrałem ten schemat w dwóch powyższych przypadkach i nie zastanawiałem się o planie wyjścia...w przerwie ciał bym over..raczej zostawił CS na początek drugiej połowy i ewentualnie ratował się backiem braku awansu....takie spotkanie musowo musi być śledzone live w przypadku jeśli gra danej ekipy by mi się nie podobała wcześniej bym ciął(1 połowa).....

Odnośnik do posta