Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

post-741-0-15963100-1353325278_thumb.jpg

Najpierw może wytłumaczę się z tego ładnego reda. Tak to bywa jak płynność w przerwie nie jest najlepsza i do tego ustawimy się po niewłaściwej stronie. Na jakieś 2-3 minuty przed końcem przerwy cała kasa zniknęła z rynku, ale tylko po jednej stronie i to nie tej co trzeba, dobrze, że po chwili coś tam się pojawiło, jednak mega nisko, ale co zrobić, ważne, że było komu oddać.

Greeny na Minnesocie to efekt szpitala w tej drużynie więc udało się połapać kilka ticków, nie za wiele, ale obroty marne więc dobre i to.

Memphis to kurs ładnie chodzący w przedziale 1.45-1.47, co udało się bardzo przyzwoicie wykorzystać raz na tick, to znowu na dwa i tak w kółko :-)

post-741-0-91710100-1353325611_thumb.jpg

Mało piłki w tym tygodniu to i znowu na konie zajrzałem. Efekt zupełnie przyzwoity. Stawka można powiedzieć w dalszym ciągu szkoleniowa od 10-40. Jak widać na screenie, żadnych genialnych ustawień nie stosuję, a wykresem nad ladderem niech nikt się nie sugeruje, jest bo jest i tyle.

post-741-0-85741800-1353325767_thumb.jpg

post-741-0-07721300-1353325754_thumb.jpg

Jak już pisałem piłki za wiele nie było, weekend też ułożony standardowo, czyli wszyscy wielcy upchani praktycznie w jeden dzień, a drugiego powinno być gorzej, ale nie było :-D wręcz przeciwnie, a wszystko to za sprawą meczów derbowych i rynków red card. Dwa rynki jeden po drugim, obroty bardzo podobne, tu i tu minimalnie przekroczone 24k i jakkolwiek dziwnie to zabrzmi to bardzo fajnie się na nich handlowało. O tych rynkach zresztą nie raz już pisałem więc nie będę się powtarzał. W niedzielę dzięki tym rynkom pękła setka. Dwa wykresy z w/w rynków, może komuś kiedyś się przydadzą.

post-741-0-52655600-1353326161_thumb.jpg

post-741-0-50499500-1353326177_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 97
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Niedawno zaczął się sezon piłkarski pełną gębę, więc wyniki będą liczone od początku sezonu, czyli od 18 sierpnia - data umowna, ale można przyjąć, że początek sezonu to start ligi angielskiej, wiadom

Wczoraj chyba najlepsza przerwa jak dla mnie w tym sezonie, oczywiście pod kątem zysku. Na rynek u/o wchodziłem praktycznie od razu po zakończeniu pierwszej połowy, niespecjalnie czekając na ukształto

Ostatnie kilka dni listopada to w sumie dobry wynik, choć mogło i powinno być lepiej. Phila to ugrane jakieś 2 euro przed spotkaniem i reszta w przerwie pomiędzy 2 i 3 kwartą. Najpierw Phila była fawo

Posted Images

post-741-0-57549900-1354030256_thumb.jpg

Nad koszem i wyścigami nie ma się co rozczulać. Kilka rynków na krzyż i to tyle.

Piłka układa się za to bardzo fajnie. Wynik może nie jest mega okazały, ale to dzięki sobocie. O tym jednak później.

W poniedziałek nie wyszło na Romie. Próbowałem coś ugrać przed meczem na overku i wyszedł red na prawie 13 euro. Przerwa jednak była już ok, dwa rynki, spadki overów w sumie +15 i +5.

W środę fajnie ułożył się rynek Szachtara, który grał na wyjeździe z Nords. 2-2 ht, lay na remis 3.5 -> 3.55 i 3.60 i jednocześnie back na Nords 9.20 -> 8.40. Wyszło z tego jakieś 16 euro.

Piątek to z kolei bramka do szatni Fortuny z HSV i szybko połapane 8.80 i 9 na Hamburg. Można było nawet wziąć 9.20. Tutaj oddawałem po 8.60, 8.40 i nawet 8.20. Tym razem coś koło 15 euro dla mnie.

I sobota. Niby normalnie się zaczęło, ale tylko do meczu Arsenalu. Dwa rynki overow, linie 1.5 i 2.5 i w sumie redy na 33 i 11. 0-0 do przerwy kurs 2 na overa zakupiony, wyglądało przyzwoicie i nagle pieprznęło do góry, szybka reakcja, szybkie decyzje, pocięte w większości po 2.08 i część po 2.10, na koniec przerwy musiałbym oddać po 2.16 Potem jeszcze niespecjalnie ułożył się mecz Realu, też kilka euro do tyłu. W sumie cała sobota to jakieś 67 na minusie.

W niedzielę norma. Ładne spadki na Espanyolu, na Newcastle, West Ham łapany po 21 -> 19.50, no i oczywiście overek Atletico. Dzięki temu weekend zamknięty na niecałe 2 euro do tyłu.

Wczoraj liczyłem na spadek Cagliari, które stało jak sądziłem za wysoko i red 2.98 -> 3.05. Na Interze zdecydowałem się nie wchodzić. I został Sporting, tutaj lay 1.86 i 1.87 -> 1.89 i 1.90, już 2-3 minuty przed meczem znowu 1.86 -> 1.87 i już miałem 14 euro przed rozpoczęciem, reszta w przerwie i wyszedł ładny green na 20 euro.

Edytowane przez maverick
Odnośnik do posta

post-741-0-65342900-1354316807_thumb.jpg

Ostatnie kilka dni listopada to w sumie dobry wynik, choć mogło i powinno być lepiej. Phila to ugrane jakieś 2 euro przed spotkaniem i reszta w przerwie pomiędzy 2 i 3 kwartą. Najpierw Phila była faworytem, potem Dallas i ostatecznie jednak Phila. W miarę sensownie udało się to ogarnąć i wyszło +14.

Miami z handi wczoraj to powinien być zdecydowanie lepszy wynik. Po tym jak poszło info o braku czołowych zawodników w San Antonio, kurs niemalże tylko spadał, im bliżej meczu tym mocniej, ale nie ma co narzekać, ważne, że udało się na coś załapać.

post-741-0-21704100-1354317111_thumb.jpg

Niby +13 na Swansea, ale szkoda szansy na więcej. Kiedy WBA strzeliło na 1-3 tuż przed przerwą załapałem się na ładne kursy koło 48 i 50, oddane coś około 42. W sumie niecała stówa przehandlowana, nie wpadłbym na to, że przy tylu innych spotkaniach kurs będzie tutaj tak ładnie chodził.

Dzisiaj w Anglii najpierw +7 na gospodarzach przed meczem, grane na wzrost i w przerwie reszta, spadek drużyny gości, czyli w sumie +12

I jeszcze podsumowanie listopada. Z miesiąca na miesiąc wyniki coraz lepsze, mam nadzieję, że ta tendencja się utrzyma i uda się wyciągać więcej z takich rynków jak choćby te opisane powyżej.

post-741-0-29969400-1354317413_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Być może tak zasugerowałem niechcący opisując mecz WBA, ale nie, zawsze czekam na koniec połówki. Choć faktycznie wiem o czym mówisz, tzw value jak piszesz, ale można tez oberwać kolejna bramką. Ryzyko zawodowe, ale domyślam się, że sugerujesz, że warto, skoro tak dobre wyniki. Stawkę pewnie wrzucasz mniejszą i dużo tego już zagrałeś Liver ?

Edytowane przez maverick
Odnośnik do posta

nic nie sugeruję :) poprostu wyciągnąłem mylne wnioski z Twojego wpisu.. oczywiście czasami zdarza mi się zakupic value po zawieszeniu rynku ale to sa incydentalne sprawy. Powodzenia,

Odnośnik do posta

Cholera chyba już myślałem o przerwie Realu, a piwo w sumie tylko jedno dzisiaj wypiłem :-D

Po kolei, wpis o WBA faktycznie jest mylący, ale chodziło tylko o bramkę tuz przed przerwą, a o in tak swoją droga czasami myślę i może kiedyś wezmę się za to na poważnie tak swoją drogą.

Druga sprawa, zrozumiałem, że sugerujesz łapać takie kursy i masz świetne wyniki, a Tobie chyba chodziło o to, że to moje wyniki mają miażdżyć :-D jeżeli o to chodziło, to dzięki :-)

Chyba już wszystko odkręcone :-)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.