Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Blackpool - Chelsea

Premier League

CS 0-3

Blackpool będzie musiało poradzić sobie w spotkaniu z Chelsea bez dwóch kluczowych zawodników.

Na boisku nie zobaczymy zawieszonych za kartki DJ Campbella i Charliego Adama. Pierwszy pauzuje za czerwoną kartkę, drugi - za nadmiar żółtych.

Z The Blues mogą zagrać kontuzjowani niedawno Elliot Grandin i Stephen Crainey. W składzie Chelsea powinien zagrać David Luiz, który doznał drobnego urazu w spotkaniu z Man Utd. Na pewno nie zoabczymy na boisku Yossiego Benayouna, który co prawda wrócił już do treningów, ale jeszcze nie jest gotowy do gry.

post-84-1306395732,73_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Hmm, no mnie się wydaje, że wobec spadającego overa 0-3 jest najbardziej optymalne. Sam kupiłem wczoraj po 10,5 i właśnie realizuje transakcję po 10,0. Godnym uwagi wydaje się być również AU, ale tam jest ściana na 3,85 i trochę się boję póki co wchodzić.

Leno86, polecał też w LT brać 0-0 Deportivo po 9,4.. Teraz testowana jest granica 9,0 i under na poziomie 1,66. Liczę, że tu też uda sie coś ugrać, bo moim zdaniem do wieczora spadnie do 8,8.

Odnośnik do posta

Dokładnie, ja się w nocy ustawiłem na Deportivo 0:0 po kursie 10, ale nie przyjęło. Szkoda trochę, bo po 9.8 bym kupił. Główne spadki już za nami, może do tych 8.8 zejdzie.

Odnośnik do posta

Ja się dzisiaj ustawiłem na 9,6 ale też mi się nie przyjęło a spokojnie mogłem kupić po 9,4 i tick już byłby złapany. Czasami jak się ma dość dużą pewność ze kurs spadnie nie warto ustawiać się wyżej tylko kupować od ręki to co jest dostępne.

Odnośnik do posta

@leno86 i Grzech

Ja się przyznam, że 0-0 w Deportivo kupiłem już wczoraj po 9,8 :-D Przed chwilą sprzedałem jednak całość, bo ten under tak jakby zaczynał się odbijać... poza tym wieczorem będzie pokerek i niewiele czasu aby śledzić kursy. Z tym, że 1-1 za wysoko też się zgadzam, ale może być problem w płynności, bo na tym wyniku zawsze był problem z odsprzedażą.

Co do Chelsea, to wydaje mi się, że kurs na gości musi jeszcze trochę polecieć. Chelsea w najmocniejszym składzie (prócz Alexa i Benayouna) i zmotywowana wpadką MU. Blackpool nie dość, że osłabiony to jeszcze zbierają cięgi od każdego. Na dodatek w ostatnim meczu obu ekip Chlesea wygrała 4-0. Naprawdę nie widzę przesłanek przeciw Chelsea. Zastanawia mnie tylko kto trzyma tą ścianę na AU...

Odnośnik do posta

Nie chcę się wymądrzać ale jak zobaczyłem wczoraj kursy na AU w stylu 3.75 to zdębiałem. Wg mnie przy takim kursie over i kursie na Chelsea to zdecydowanie za niski kurs. Wg mnie powinien oscylować w granicach 4-4.2

Odnośnik do posta
Blackpool - Chelsea

Premier League

CS 0-3

Zgodnie z przewidywaniami, przed meczem do odsprzedania po 9.6, więc kto kupił po 10.5 to zaliczył ładnego greena!

Odnośnik do posta