Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Awaria Betfair.com 12 marzec

Promowane odpowiedzi

Panowie, ja wiem, że ciężko przełknąć straty i wiem doskonale ile ta sytuacja nerwów kosztowała, ale dziwi mnie ten brak odzewu w tym temacie. Wczoraj sypały się gromy, a dzisiaj nikt własnych strat nie chce wklejać. Po części wynika to pewnie z przekonania, że to nic nie da, ale nie do końca tak jest.

Wiem, że administracja w tym momencie walczy,żeby zrekompensować tą stratę w taki sposób, w jaki jest to możliwe. Oczywiście, regulaminu nie zmienią, ale starają się wymóc na Betfair jakieś gratyfikacje. Władze innych for, nie kiwnęły palcem, więc naszym adminom należą się tym większe słowa uznania za chęć pomocy i zaangażowanie.

Zatem, może zamiast biernej obserwacji tematu wkleicie te screeny i dacie im jakiś oręż do ręki. Jeśli uda się coś załatwić, to te informacje będą podstawą do rekompensat.

Real - Hercules. Zakup za 100 e AU po kursi 2,84 - handel pre play. Skontrowane tuż przed końcem z wiadomych przyczyn - strata 95e

skrin

Odnośnik do posta

Tak Homik masz racje, nie bardzo wierze ze cokolwiek to zmieni, ale przez szacunek dla chłopaków, za to ze im zależy i nie maja tego w głebokim powazaniu wrzuce swoj wynik. Dodam tylko ze napisałem juz do tych pajacow, wyjasniajac w sposob jednak mimo wszystko kulturalny. Jednak jak mi beda wrzucac takie idiotyzmy jak dzisiaj, wyskakujace po zalogowaniu na bf, to chyba napisze co faktycznie o tym mysle. Nie wiedza i zastanawiaja sie jak zrekompensowac. Tylko człowieka wyprowadzaja z rownowagi.

Handel preplay, wiadoma sprawa, nie skontrowany ani troche wiec strata maksymalna, w momencie kiedy sie zorientowałem ze ten siajs działa, to kursy były na poziomie 1.01

post-776-1306395763,56_thumb.jpg

post-776-1306395763,64_thumb.jpg

post-776-1306395763,78_thumb.jpg

Odnośnik do posta

ja nie rozumiem dlaczego nie wy kontrujecie na betdaq czy u bukow nie wiem po prostu nie zrozumiem tego chyba nigdy?... sorry za o/t ale na prawde jestem zszokowany tym co czytam...

Odnośnik do posta

Zareczam Ci ze jak czytam wypowiedzi takich asow jak ty to jestem nie mniej zszokowany. Poza tym jezeli nie straciles to ten temat chyba nie jest dla Ciebie, no chyba ze sprawia Ci problemy czytanie ze zrozumieniem.

Odnośnik do posta
Dziękujemy za Twoją cierpliwość i zrozumienie ostatnich problemów jakie dotyczyły witryny betfair.com Serdecznie przepraszamy za awarię, która była powodem Twojej frustracji.

Wysłuchaliśmy Twojej opinii i w dowód wdzięczności za Twoją lojalność, chcielibyśmy zaproponować Ci 100% zwrot prowizji na najważniejszych rynkach tego tygodnia.

Zobacz jak to działa:

Obstaw swoje zakłady, tak jak to robiłeś do tej pory, na wymienionych rynkach

Wszystkie prowizje z tychże rynków będą automatycznie zwrócone na konto w ciągu 24 godzin od zamknięcia rynku

Zapoznaj się ze szczegółami.

Dziękujemy za lojalność i mamy nadzieję, że skorzystasz z naszej oferty.

Powodzenia w obstawianiu w tym tygodniu!

Odnośnik do posta