Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Betfair bot

Promowane odpowiedzi

Szukam chetnych do wspolpracy przy tworzeniu oprogramowania do betfair. Sam posiadam w tej dziedzinie spore doswiadczenie - pod betfair programuje w C#. Interesuje mnie wspolpraca z ludzmi majacymi pomysly na oprogramowanie strategii dzialajacych w pelni samodzielnie. Osoby te nie koniecznie musza znac sie na programowaniu.

Odnośnik do posta

Witaj hunter,

Myślę, że wspólnymi siłami możemy stworzyć programy, które przyczynią nam się do sukcesu i systematycznego zwiększania budżetu. Myślę, że mario to już profesjonalista w tej dziedzinie także sporo wniesie. Jednak proponuję abyś nie skupiał się jedynie na osobach znających się na programowaniu gdyż mamy tutaj kilka wspaniałych ludzi, którzy mają bogate doświadczenie na giełdzie więc ich wyobraźnia również przyczyni się do stworzenia ciekawych algorytmów. Mówię tutaj przede wszystkim o kapitaniesb, choć jest więcej takich osób. Ja szczerze mówiąc ostatnio zainteresowałem się poważniej C#, jednak najpierw trzeba w tej dziedzinie trochę poćwiczyć choć myślę, że na razie również mógłbym coś wnieść:) jak i Homik155, zicoo, leno, gofer, którzy nie koniecznie programują. Liczy się umiejętność stworzenia dobrego projektu.

Proponuję również utworzenie jakiegoś specjalnego działu na forum, może być z hasłem jeśli chciałbyś zająć się odpowiednią grupą i całym opisanym tutaj tematem.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Tworzymy grupe ludzi ktorzy albo maja duze doswiadczenie na betfair i dobre wyniki albo sa w stanie programowac. Celem jest stworzenie oprogramowania ktore bedzie ulatwiac gre lub nawet podejmowac decyzje samemu. Interesuja mnie pomysly na wykorzystanie trendow rynku, wykrywanie anomalii itp. Nie interesuje mnie proba lamania statystyki przez obstawianie w ciemno wg okreslonej strategii. Caly kod zrodlowy mozemy trzymac we wspolnym repozytorium SVN tak zeby kazdy byl w stanie go pobrac w najnowszej wersji czy wprowadzic poprawki.

Odnośnik do posta