Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Nie wiem jak tam kursy, a co powiecie na back over 1,5 . lay 1 gol ? Posprzedawać w połowie i zobaczyć jaki bilans ;)

Nie ma szans na zysk w przerwie,lub po golu,trzebaby wejśc w 2 połowę,jakby nie rozłożył zyski/stawki to nic z tego.

mocko3321,wszystko ok przy wczesnym golu,pózniejszy to już chyba nie będzie tak kolorowo.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 152
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja mysle ze bardzo ciekawie wyglada strategia u,25 do 20 min i green jesli pada gol redujemy pozycje ze stratow ok 40% i wchodzimy z dwa razy wieksza stawka na u3,5 - wystarczy ok 5-10 min do odrobienia strat. Gramy mecze overowe (TAK) zabezpieczeniem bedzie lay u4,5 na poziomie ok 1,1. Gdy w ciagu tych kliku minut pada gol bedziemy rowniez miec ok 40% straty z u3,5 czyli przy stawkowaniu 10j i 20 j jestesmy juz 12j w plecy. Ale mamy zabezpieczenie lay u4,5 przy stawce 30j ryzykujemy 3j, mysle ze przy szybkim strzeleniu 2 goli i stracie na rynkach u2,5 i u3,5 ok 12j na lay u4,5 bedzie juz green ok 7-12j. Teraz pytanie - czy zamykac pozycje u3,5 po golu czy trymac ja dalej. Przy 3 golu w pierwszej polowie lay u4,5 bedzie juz green ok 16-21j z tym ze strata na u3,5 ok 80%...Wiec moze czekac np jeszcze do 60 min na 4 gol i green rzedu 25j na lay u4,5. Co o tym myslicie?

Odnośnik do posta

Od jakiej stawki wycodzimy na rynku under 2,5 i ile daje ona nam zysku w momencie 20 minuty i rownego zgreenowania , zeby pokryc zabezpieczenie z over 4,5.

ok , juz doczytalem ze stawka to 10j czyli po 20 min da to nam w najlepszym wypadku , zwrot zabezpieczenia z over 4,5 ,ile lacznie zarobimy po zmaknieciu redowej pozycji na rynku over 4,5 do jakiego stopnia kursy beda sie rownowazyc.

Z kursu na gol do 20 min. wynika ze powinny byc wygrane 2 na 3 z takich zakladow wiec , trzeba maksymalizowac zyski w pierwszych minutach bo te zdarzenia beda najczestsze.

Odnośnik do posta

ale lay u4,5 do 20 min wzorsnie nieznacznie mysle ze do 1.2 wiec po zgreenowaniu ok 3j na u2,5 przy 20min na o4,5 bedzie red rzedu -2,5j - wszsytko czysto teoretycznie. Ile wynosi sumaryczny kurs na lay FG 0-20 min?

Odnośnik do posta

zestawienie overa 2,5 z 4,5 nie bedzie dla nas korzystne w miare upływu czasu, mam to opisane w temacie "niskie laye" ale suma goli jeden z over 4,5 moze byc z tym ze trzeba grac do samego konca meczu. Zreszta lepiej sie opłąca zagrac lay over 1,5 i odrabiac straty na 3,5.. niz lay over 2,5.. w sumie zalezy czy umecz underowy czy overowy

Odnośnik do posta

a wracajac do progresji underowej to jest to dobry pomysł z tym że jak bez zabezpieczenia to zaczałbym dopiero po pierwszej bramce albo nawet drugiej a konczył w pierwszej połowie nie zależnie czy z zyskiem czy strata, druga połowa to juz spore zobowiazania, ryzyko nie opłacalne wzgledem wygranych, tak mi sie wydaje

Odnośnik do posta

Ja sprawdziłem opcje lay 1gol i back over 1,5 po golach np w 40 badz 30min wszystko ładnie nawet zysk rzędu 8-10% w najgorszym przypadku jak gol w 42 ale jak gola nie ma to strata rzędu 25%.

Więc trochę lipa.

Odnośnik do posta

Witam Tokarz1989 testowałeś to co napisałeś o tym że przed meczem:

Lay suma goli 1 + zabezpieczenie Lay under 4,5 ( 5,5) i po bramce lay over 1,5 i tak dalej. Ta metoda wydaje się najlepsza gramy cały czas niskie laye na prawdę niskie i teraz tylko stawkowanie jakieś dobrać jak porozkładać stawki i jest szansa na regularny zysk. Mam nadzieje że Tokarz tego nie rzucisz bo to wydaje się odpowiednią strategią pozdro.

Odnośnik do posta

nei testowałem nie mam za bardzo czasu a na koncie grosze bo jeszcze nic nie wpłaciłem po listopadowej wypłacie.. niby tak ale gole pod koniec meczu to tez wyższe kursy takze nie wiem

Odnośnik do posta

Witam sorki Panowie ale wczoraj oglądałem Hiszpanów i już nie chciało mi się pisać. Hiszpanie zagrałem sposobem lay over 1.5 i potem lay over 2.5 na początku za 4 € a lay over 2.5 za 6 € w przerwie wyszedłem z zyskiem jakieś centy dla mnie nie do grania strategia. Ale teraz o teście a więc tak : Na początku kupiłem zabezpieczenie Under 4.5 lay kurs 1.10 za stawkę 10 € i tak jak Tokarz napisał zaczynamy od Suma goli 1 lub więcej Lay za 4€ kurs 1.12 . Po bramce Lay over 1.5 gola stawka 4 € kurs 1.24 , po następnej bramce Lay over 2.5 stawka 6 kurs 1.30 . I teraz tak zrobiłem jeszcze frrebeta na Lay over 3.5 w 40 minucie na 0.28€.

W 78 minucie dokupiłem Lay CS 2-0 za 4 € po kursie 1.43.

SUMA Zobowiązań 0.44 + 1 + 0.94 +1,72= 4.10

Nie uwzględniam zobowiązania z lay over2.5 o wysokości 1.82 € bo ten rynek był zwycięski.

SUMA Zysków 5.98-4.10 = 1.88

Teraz moje przemyślenia a więc myślę że do zabezpieczenia możemy dokupić jeszcze za większą kwotę jak kurs spadnie nieco np w 15 minucie kurs spadał do 1.05 i wtedy za 10 € jeszcze suma zobowiązań wyniosła by 1.50 ale bylibyśmy ubezpieczeni na 20 € . Co do lay over 1 myślę że warto zagrać na minimalny zysk bo wiadomo że 0-0 jest ale rzadko . Przyznam się że nie wiedziałem za bardzo co robić w 70 minucie jak było 2-0 i czy nie brać wtedy Lay CS po kursie 2.30 ale poczekałem 8 minut i kurs spadał do 1.43. Mam nadzieje że Tokarz albo Betrix przyłączą się do testów na razie za drobne gram ale to testy widzę Potencjał w tej metodzie. Mam nadzieje że Ktoś będzie testował razem ze mną i będziemy dzielić się przemyśleniami.

Odnośnik do posta