Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Siemka Mietek

Mam pytanko do jakiego momentu grasz ??? W przypadu 5 bramek jesteś w plecy bo green z rynku lay u4.5 nie pokryje zobowiązań z lay niższych overów grasz dalej tzn na rynkach u/o 5.5 ewentualnie 6.5 ?

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 152
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Siema makinka to zależy wszystko od przebiegu np jeżeli do 15 minuty nie ma bramki to dokładamy do zabazpieczenia kolejne 10€ i wtedy mamy 20€ pokryte przy zobowiązaniu ~1,50. Suma zobowiązań z meczu Angoli lay 1 - 0.36 lay over 1.5 - 0.62 lay over 2.5 - 2.42

lay over 3.5 - 3.42. W 50 minucie sprzedane wszystko z zyskiem 1.66 pozdrawiam. Na pewno coś napiszę jeszcze coś o tej strategi zagram dziś mam nadzieje jeszcze dziś to napiszę jak poszło. Chodzi mi po głowie nowa strategia :-D ale to chyba do nowego tematu ale muszę zrobić i wtedy dam znać . Makinka jak były by plecy to raczej nie wielkie i na pewno bym sie nie pchał już w 5.5 no chyba że do przerwy 4 bramki.

Tokarz1989 trzymam Cię za słowo :-D

Odnośnik do posta

Jak do przerwy 4 bramki to pleców nie będzie akurat , bo zobowiązanie na layu będzie jeszcze niewysokie , tak sobie myślę gorzej jak 3 i 4 w drugiej polowie .

Sluchaj a trochę się pogubiłem z tą Twoją strategią zaczyansz od o1 i dokupujez po bramce wyższego overa czyli 1.5 itd. ale po dwóch bramkach masz zakupionego o3.5 tak wnioskuje po tym co piszesz , a nie bardzo wiem z czego , mozesz przybliżyć ? Pytam , bo chyba tez sie popróbuje . :-)

Odnośnik do posta

Spoko Makinka kupiłem laya over 3.5 bo kurs był ~ 1.53 to zaryzykowałem i kupiłem miałem zamiar wychodzić z tego meczu jak najszybciej bo musiałem wyjść z domu więc wyszedłem a bardzo szkoda bo bym zarobił z 8 € no ale trudno. Zaraz nowa strategia będzie w nowym temacie nie związana z tą za bardzo ale na pewno tej nie opuszczę więc luzik

Odnośnik do posta

Wcyoraj testowalem ta strategie na mecyu Angli, chorwacji i niemiec. Otorz gralm lay 1 gol za 20e i lay u4,5 za 50e. Przy meczu angli gol padl w 7 minucie. Na u4,5 green na 3,5e a na lay 1gol strata 2e. Zgreenowalem rynek i wyszedlem z meczu na plusie ok 1,5e. Gdybym jednek poczekal do 11 min i zakupl laya wyzszego 1,5 za 20e (zob 2,3e) to greena na u4,5 mialbym juz w okolicach 14e czyli po odjeciu strat z nizszych overow mialbym ok 10 e do przod juz w 11 minucie przy nikim ryzyku.

Mecz Corwacji. Gol padl dopiero w 90 minucie. Ja sobie cirpliwie czekalem do 80 minuty. Strata na lay u4,5 5,5e natomiast zysk z lay 1 gol 12e czyli w sumie ok 6,5e do przodu. W polowe wygladalo to tak iz na layu 4,5 bylem 5e na czerwono a na lay 1 gol ok 3,5 na zielonym. doepiero te dwa rynki wyrownaly sie ze stratami w ok 60min, potem juz bardzo szybko rosl green na 1 gol. Zastanawia mnie jeden fakt co by bylo gdyby padla bramka w 50 minucie? Stracilbym 2 e z 1 gol, na lay u4,5 pewnie niewiele bym zyskal moze spadlo z -5 do -3-2e czyli bylibysmy do tylu ok5e. Zakup lay o1,5 bylby juz wysoki w granicach 1,6-1,7. Co wtedy robic??

Mecz Niemcow z Kazachstanem. Tutaj juz poplynalem troszke. Musialem zmodyfikowac zasady gdyz lay o4,5 byl na poziomie 2,1!!! Zagralem najwyzszego mozliwego undera 6,5 po kursie 1,3 za 20e i lay 1 gol po kursie 1,02 za 100e. Gol padl juz w 3 minucie. Green na u6,5 ok 1,5 nie wystarczylo na pokrycie 1 gola. Zagralem po kursie 1,05 lay 3,5 za 50 e. Gol w 25 minucie. Nie pokryl mi strat z 3,5. Czekalem na nastepnego (43min)ktory rozniez mi nie pokryl strat.. Ogolnie wyszedlm w przerwie ze strata ok 5e. Przy kazdym nastepnym golu o6,5wracalo do kursu z przed przerwy czyli bylem na nim na zero a straty ponioslem z nizszych ovwerow.. Moze ma ktos kilka slow jak to ulepszyc bo rozniez widze potencjal w tej metodzie:))

Odnośnik do posta

Tokarz na Angolach wyszedłem w 50 minucie z zyskiem w przerwie miałbym ok 0.80 greena więc da się :-D.

Witam berix no tak ja stawkowałem 6€ na lay under 4.5 i 4 € na lay over 1 gol. Co do ulepszenia ta można grać stawkowaniem d lamberta czyli 123456....... x stawka poprzednia po przegranej na wyższy próg po zwycięstwie na niższy . Ty stawkujesz nieco inaczej agresywniej ale spoko ja na testy mam kapitał tylko 48€ znaczy już jest 55 no ale wole trochę bezpieczniej.

Co do doborów spotkań to myślę że mecz taki jak Niemców jest No Bet w naszej strategi. Musimy nakreślić jakieś wytyczne wydaje mi się że max kursu w zabezpieczeniu to lay under 4.5 gola MAX 1.20 . Wtedy nie mamy jeszcze jakiegoś wielkiego zobowiązania a można poczekać do 10 minuty i zagrać za połowę zabezpieczenie a w 10 kurs spadnie do ~ 1.10 i wtedy za reszte.

Odnośnik do posta

Grałem mecz Salamanca-Valladolid

lay u4,5-1,09 za 10 (0,90e)

lay 1 bramka -1,13 za 3 (0,39e)

do przerwy 0-0 u4,5 red 0,76e 1 bramka green 0,37e

1gol 49 min. lay ov1,5 -1,41 za 3 (1,23 +0,1e -wynikłe z błędu na b365 gdzie pada druga bramka)

2gol 58 min. lay ov2,5 -1,56 za 4,33 (2,44e)

3gol 67 min. lay ov3,5 -1,77 za 6,77 (5,21e)

czerwona kartka 73 min. lay CS 0-3 około 2,4

4gol 82 min. dezercja - green u,4,5 (+3,01e)

5gol 87 min. i kaplica ratunek w u5,5 i ciecie strat red 2,47e.

zapomniałem o AU, może tu było coś do zrobienia. Gdyby się trzymać zasad ta byłby red 0,87e. Coś zagrałem nie tak trzeba?

Odnośnik do posta

Piotr zagrałeś dobrze tylko ja gram lay 1 gol za 4 €. Nikt nie powiedział że to jest złota startegia i że cały czas będzie przynosiła profity bo takiej jako tako nie ma! To był 1 mecz twój teraz zwiększ stawkę w 2 spotkaniu stawkowanie jest opisane wcześniej 123.... itd .

Odnośnik do posta

Kolejny mecz Huddersfield-Notts C.

lay u4,5-1,12 za 10 (1,20e)

lay 1 bramka -1,11 za 4 (0,44e)

1gol 36 min. lay ov1,5 -1,27 za 3 (0,90e)

2gol 57 min. lay ov2,5 -1,52 za 4 (2,08e)

3gol 62 min. lay ov3,5 -1,64 za 7 (4,48e)

lay CS 3-0 83min - 1,5 85 - 1,38, 87 -1,33, 88 -1,24, 89 -1,20, 90 - 1,20, 91 - 1,15, 92 - 1,08 mecz trwał 94min.

Wynik końcowy 3-0,wcześniej red lay u4,5(1,09) SUMA plus 2,14e

AU - w 83 min.4,4 i rośnie.

Wniosek lay obecnego wyniku po kursie 1,15 jest mało realny (ewentualnie sama końcówka). Po dodaniu zobowiązania zysk spada do około 1e.

Ciężka strategia 4 godz. śledzenia na żywo.Powodzenia traderzy.

Odnośnik do posta

a może nie tyle grać u/o a lay draw

Gramy przed meczem back za 1e wynik 0:0 czym kurs więkeszy tym lepszy i kupujemy lay draw w wyrównanym meczu po to by bez różnicy kto strzeli gola kurs poszedł w górę.

I teraz tak zazwyczaj jest tak że kurs na 0:0 do połowy z 20 potrafi spaść do 5-6 a z lay draw z 4 do 2 zazwyczaj

A jak gol pada to kurs z 4 leci do 5-6 no i mamy dwa scenariusze.

Mecz colon-boca junior

kurs lay draw 3,3

kurs 0:0 9,8

kupujemy lay draw za 3e zob 6,90

kupujemy back 0:0 za 1e ew 9,80

I najlepiej moim zdaniem granie jest takie że albo pada gol szybki odsprzedajemy lay draw i mamy albo zysk albo symboliczną stratę ale raczej powinien być green na 1e albo i na 1,50 nie ma gola przez długi okres czasu np do 70-80minuty to już lay draw kurs w granicach 1,2-1,4 a back 0:0 co daje pięknego greena strata z lay draw rzędu 70-80% ale zysk będzie i tak większy.

Co o tym myślicie?

Odnośnik do posta

Będzie minimalna strata , a moźe i malutki zysk, ale 1 czy 1,5 to na pewno nie . Jest to jakis pomysl ,aczkolwiek strategia do grania na 0:0 zyski mamy ok 60 minuty , wcześniej na dwoje babka wróżyła, zależy od meczu , trzeba byc cierpliwym bo na dluźszą metę powinno się wyjść na plus ;-)

Odnośnik do posta

Możemy w takim razie grać za 50c kurs 0:0 tylko że tylko kursy już wyższe powyżej 20, wtedy green będzie mniejszy ale i po strzeleniu szybkiego gola myślę że zysk z lay draw powinien być na poziomie 60-70c.

Trzeba dobrze dobrać stawki do kursów i by chyba było git.

Odnośnik do posta