Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Najlepiej wszystko przetestować a o to typy na dziś zobaczymy co z tego wyjdzie.

Mecz Anglia Islandia U21

Kurs cs 0:0 21 stawka 4E EW 80E

Kurs lay draw 5,5 stawka 10E zob. 45E

Mecz Oldhalm Tranmere

kurs cs 0:0 9,6 stawka 6E EW 51E

kurs lay draw 3,5 stawka 10E zob 25E

Odnośnik do posta

To teraz szybko podsumuje dwa mecze.

W 1szym Anglicy strzelili szybkiego gola 12min cod daje greena na poziomie 14c wliczając starte z wyniku 0:0,

czekając dalej gdy padła bramka na 1:1 kurs na lay wynosi w tym momencie 2.0 po golu na 1:2 62min kurs na 1:2 wynosi 3.5 dalej lipa a podnosi się znacznie dopiero w 80min, dlatego najlepsze wyjście to odsprzedanie odrazu.

W 2gim meczu wynik 0:0 co daje czysty zysk 25e, jak byśmy chcieli sprzedawać w połowie mamy zysk 4e.

Jutro kolejne mecze.

Odnośnik do posta

Mecz Ukraina-Turcja U17

back0-0 kurs 14 za 1e oraz LTD kurs 4 za 3e (zob. 9e)

36min. 1-0 gol (underdog) skok LTD do 4,1 i spadek do 3,7

połowa LTD -0,38e później dalszy spadek i stagnacja do

67min. 1-1, 68min. 2-1 LTD -0,04 od 71min. LTD na green

zysk dopiero od 78min. 82min. 2-2 koniec meczu.

przykład meczu gdzie gola strzela uderdog i wtopa prawie pewna

Odnośnik do posta

To po dupie też system, moim zdaniem najlepiej by było się skupić na rynku cs 0:0 gdyż kurs spada bardzo szybko i w połowie jest już o 60-65%mniejszy można by go odsprzedawać po 15-20min tylko w razie golu jakieś zabezpieczenie, gdyż można grać płaską stawką za 1e i odsprzedawać po 15min ale w razie przegranej sporo w plecy jesteśmy,a w razie wygranej nie znaczny zysk.

Ale jak by się zabezpieczył jakąś ciekawą opcją że by się wychodziło na mniejszy zysk ale pewny to by było pięknie.

Tylko co by tu zagrać jako zabezpieczenie.

Odnośnik do posta

Robicie caly czas kolo jezeli chcecie cos odsprzedawac , po 15-20 minutach to znowu wracacie do lay FG od 0-20 min. po kursie okolo 1.5 , wiekszosc rynkow na bf jest efektywna i oddzialywoje na siebie ,tak ze jeden rynek odzwierciedla drugi, a kurs zwykle oddaje prawdopodobienstwo , mozliwoscia oszukania prawdopodobienstwa wystepownia czegos jest z regoly stawkowanie , jedynym znalezieniem czegos co nie oddaje kurs jest edge i wtedy nawet bez stawkowania mialo by sie profit , jednak edge to jest inna para kaloszy bo znalezienie go to jest naprawde duzo zabawy i nie jest on w tak oczywistych rzeczach , znajduje sie go zwykle w statystykach , bo przy automatycznych strategiach bardzo rzadko wystepuje.

Odnośnik do posta

Kolejny mecz Węgry-Rumunia back 0-0 kurs 14, LTD kurs 3,85

3min. 0-1 LTD +0,18 17min.LTD =0 32min 0-2 LTD +1,72(zysk)

76min1-2 i koniec meczu.Tylko druga bramka robi zdecydowanie zysk. W innym przypadku do widzenia.Strategia wg mnie p u d ł o.

Odnośnik do posta

tak jak ozon napisał, rynki sa tak mocno ze sobą zgrane że nei ma szans znalesc zlotego srodka... da sie oszukac prawdopodobienstwo w danej chwili, stawkowaniemm, lub złapac jakis korzystny kurs wzdledem sytuacji... wykorzystac ruchy na poczegolnych overach wzgledem czasu tak aby dawały nam jakis minimalny zysk... a temat jak sie nie myle to progresja na lay over i to nalezy testowac bo o to chodzi o przechodzenei na wyzszy over.. ja dodam od siebie że lepiej czekac na bramke i wejsc na lay over wtedy złapiemy niski kurs np na overze 3,5 i po 10 min wyjscie jesli bramka to lat over 4,5 za stawke podstawowa + zobowiazenie z over 3,5 i tak odrobimy szybko strate nie narazajac sie na wchdozenei w druga połowe gdzie zobowiazanai rosna i kursy.. nie ma co szukac złotego 100% pewnego srodka bo go nie ma przeciez.

Odnośnik do posta

Co prawda to prawda, a już grałeś tak po golu lay over 3,5 w których minutach czekać na gol żeby był kurs na lay over 3,5 korzystny i warty grania?

Jak by to wyglądało po golu w I połowie odsprzedaniu go w przerwie jest szansa na jakiś ciekawy zysk?

Odnośnik do posta

do 25-30 min mozna spokojnie wejsc na over 3,5 pozniej juz na 2,5 zalezy to od kursów, zysk jest spory kursy leca szybko w gore a w przypadku bramki nie spadna jakos drastycznie. a i tak szybko odrobimy to, nie probowałem ale z moich obserwacji wynika ze warto tak grac jak mało co.. piłka nozna to nie ręczna czy hokej a jesli nawet to na anstepnym overze odrobimy jesli nie uda to mozna wejsc na nastepny over ale ja bym tu ucia stratt nei bedzie to olbrzymia strata

Odnośnik do posta

Stestowałem to na dwóch meczach.

1 mecz ukraina - włochy kurs w 27 15,5 na lay oever 3,5 w tej samej minucie pada gol kurs spada do 5,5 wejście za 5e zob, 22,5 wyjście w 55min zysk 2,14 po 60min kurs leciał w gore jak głupi.

2mecz anglia-ghana kurs w 43 min na lay over 3,5 12,5 po golu spadł do 5,2 kupiony za 5 odsprzedany w 60min z zyskiem 1,50e.

Tyle na dziś jutro jeszcze popatrzę inne mecze. Narazie z tego wynika że po 10-15min mamy zysk 1/5 EW

Odnośnik do posta

Spróbowałem mecz 2ligi Ukrainy(z braku laku) rynek pow. 10k

zagrałem u 1,5 HT kurs 1,4 Gol 33min. kurs lay ov 2,5 wynosił

2,32(najniższy. Do 80 min. wynik bez zamian. Także pewny zysk do tego dna obu rynkach. Metoda do grania na ligach underowych w mojej opinii.

Odnośnik do posta

Ja zagrałem inaczej trochę:

Mecz Paks puchar Węgier

Gol w 19min kupione lay over 2,5 po kursie 1,46 za 5E.

Po 10min zysk 30cent na czysto.

po 20 1.20 na czysto.

W przerwie 1.9e zysku, a zobowiązanie wynosiło 2,5 raptem więc nie tak źle:)

Moim zdaniem lepiej wchodzić na rynek po golu gdyż rzadziej się zdarza że gol pada w I połowie jeden za drugim(choć i tak bywa), średnio w 1 połowie 1-2gole są.

Jeszcze tylko muszę sprawdzić co jak będą dwa gole w 1 połowie, oczywiście kupujemy lay over 3,5 i w takim meczu ciekaw będę w którym momencie wyjdę na 0 jak będzie to dosyć szybko to moim zdaniem warto tak grać.

Ja do pt testuje tą grę potem wpłacam kasę i założę temat i się zobaczy czy system na plus:)

Odnośnik do posta

mocko3321 ,może to byc faktycznie lepsze niż startowac przed meczem z lay o 1,5 (założenia wstępne),a też wykożystując już wcześniej przytoczone przeszacowanie kursów tuż po bramce ,można wychodzic z zyskiem już w przerwie(lub wcześniej)-bo nie ma najmniejszego sensu narażac się na wysokie zobowiązania w 2 połowie w przypadku goli.Jak jesteś na fali to potestuj,powodzenia.

Odnośnik do posta