Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pierwszy mecz, bramka 17 min wyjście 31, zysk byłby większy po bramce back 1,88 i 4 razy próbowałem zawrzeć zakład a w tym czasie kurs wzrósł do 1,99

post-8888-0-78815200-1417614126_thumb.pn

wycofałem się dość szybko chociaż do przerwy bez zmian, ale mecz zbyt otwarty dużo rożnych, akcji, i wolnych blisko pola karnego, meczu nie oglądałem i bazowałem tylko na mapce na bet365 co się dzieje w meczu, w przerwie kurs 2,8

post-8888-0-88972100-1417614290_thumb.pn

Edytowane przez trader1
Odnośnik do posta
Xanthi -Kalloni  Red 10 euro 
sciągnełem cimatica i stawiałem pierwszy raz przez niego, przez przypadek postawiłem 4 lay po kursach 1,71  1,7,  1,67 i 1,62 każdy przy stawce 5 euro po czym kurs jeszcze spadł do 1,52  Chciałem 15 euro postawić gdy kurs wzrośnie do 1,7 kurs był już przy 1.64, gdy nagle karny, czerwona i trzeba było redować
Na tego reda złożyły się następujące błędy
1. Brak obeznania z Cymatic
2. Nie śledzenie kursu u bukmacherów(bardzo głupi błąd po po nim pewnie mogłem w jakimś stopniu przewidzieć że kurs spadnie tak nisko)

Wiecie może gdzie znajdę dokładny opis programy cymatic co do czego służy ????

Giannina - Levadiakos
 1 bramka 39 min lay zagrane 2,44
2 bramka 43 min Red 4,15 
 Lay over 3.5 zagrane 5 euro po 2,52  red 7,06 euro 
  3bramka w 61 min, 4 bramka w 68 min  wyprzedzam pytanie czemu nie redowałem, chciałem wyjść na zero z rynu over3.5 do 67 min mój red się zmniejszył z 3,5 do 1,1. Ciekawa systuacja 2 strzały 2 bramki w drugiej połowie lavadiakosu

Przyznam że nie tak sobie wyobrażałem mój początek z tym systemem, zawinił mój brak doświadczenie, brak oglądania meczu na żywo, i zły dobór meczu, zmniejszam stawke do 3 euro po straciłem 25% banku, komentarze i uwagi mile widziane, czekamy na ligę francuską

Odnośnik do posta
Guingamp - Caen podkusiła mnie bramka w 5 min i pograłem 2 bramka w 17 min RED 1,5 euro
Montpellier - St. Etienne już miałem zamykać zakład z zyskiem równym 1 euro, a tu bramka RED 1,8
Bastia - Evian TG  rynek zamknięty w przerwie z zyskiem 0,54
Szkoda że nie pograłem rynku w meczu rennes ale zbytnio się skupiłem na meczu guingamp-cean

Szczerze to nie wiem co myśleć o pierwszym dniu grania tym systemem bo red jest dość spory jak dla mnie
Odnośnik do posta

Musisz inaczej zarządzać kapitałem. To podstawa każdej strategii. Im bardziej ryzykowna (jak ta) stawiaj ok. 5% kapitału. Zwłaszcza na początku. Redy będą mniej boleć. Przy okazji nauczysz się wielu rzeczy nie tracąc przy tym całego banku ;) W meczu Xanthi powinieneś ciąć straty wejściem o over wyżej (3,5) na 5-10 minut. Podobnie w Levadiakos, tylko tam problemem był gol przed końcem pierwszej połowy. Redów całkiem nie zredukujesz. Czasem lepiej tylko trochę obciąć stratę, niż narazić się na kolejną szybką bramkę. Powodzenia w dalszej grze i głowa do góry! :D

P.S. W tym systemie zyskasz jakieś 10-15% a stracić możesz 30-40%. Tak więc dobra analiza spotkań to podstawa. Nie wiem czy przypadkiem jakaś mała progresja nie byłaby dobrym wyjściem (choć czasem to droga donikąd).

Edytowane przez mikele
Odnośnik do posta
  • 4 months later...