Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

U/O 1,5 HT i U/O? zależny od wyniku

Promowane odpowiedzi

Itan wyluzuj sie troche, to co napisalem o wymyslania to ja to wymyslilem w chwile i tyczylo sie to co podalem .

Czyrtalem twoj system , zeby sprawdzic jego dzialanie trzeba naprawde przesledic duzo spotkan,

bo narazie to jest , ze trzeba dobierac mecze i takie tam .

Tu trzeba odrazu ustalac zalozenia i sprawdzac jak wszystko podchodzi pod dane kryteria, analizowac ststy .

Chce Ci oszczedzic czasu , niektore systemy lamia sie dopiero po czasie i naprawde warto poswiecic czas na poczatku niz cos grac na pale.

Jezeli sie chce grac teoj sposob do polowy to mozna podejsc w jeszcze inny sposob.

Grasz od razy under1.5 do HT , jezeli jest ok to masz zysk , jezeli jest wiecej bramek niz 2 , to czekasz do polowy i dopiero wtedy grsz nastepny krok od obecnego wyniku under 1.5 gola stawkowanie d"lambert. Przy takich zalozeniach nie masz problemu ze poplyniesz przy duzej ilosci bramek.

Bo odrazu masz wyznaczony zakres rynku , a nie wchodzi sie na wysokie progi zaleznie od wielu goli , ktore moga zjesc Ci profit zgromadzony z poprzednich meczy i naprzyklad prawdopodobienstwo wystepowania takich felernych spotkan bedzie wieksze niz ilsci meczydajacych plus.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Jezeli sie chce grac teoj sposob do polowy to mozna podejsc w jeszcze inny sposob.

Grasz od razy under1.5 do HT , jezeli jest ok to masz zysk , jezeli jest wiecej bramek niz 2 , to czekasz do polowy i dopiero wtedy grsz nastepny krok od obecnego wyniku under 1.5 gola stawkowanie d"lambert. Przy takich zalozeniach nie masz problemu ze poplyniesz przy duzej ilosci bramek.

Bo odrazu masz wyznaczony zakres rynku , a nie wchodzi sie na wysokie progi zaleznie od wielu goli , ktore moga zjesc Ci profit zgromadzony z poprzednich meczy i naprzyklad prawdopodobienstwo wystepowania takich felernych spotkan bedzie wieksze niz ilsci meczydajacych plus.

hejo, mozesz blizej zobrazowac system? i czy przy wiekszej ilosci meczow jestesmy w stanie wyjsc na plus?

jak proponujecie zmodyfikowac caly system aby mial male ryzyko co do wygranej?

Odnośnik do posta

Kamilos juz Ci odpowiadam mialem nieliczna dzisiaj chwiel na posilek.

Co do tego co napisalem to byla poprostu moja bezpieczniejsza interpretacja systemu podanego w tym temacie , niwe wiem jak sie on bedzie sprawdzal , ale trzeba to przesledzic .

W symie glownym zalorzeniem jest to , ze zysk mamy wypracowac w pierwszej polowie gdzie statystycznie wypada mniej bramek, grajac to under 1.5 czy jak to woli lay over 1.5 co jest tym samym , poprostu lability w layu jest takie jak stawka w backu.

Jezeli jednak juz te gole padna to mozna , zagrac to druga polowe zakladajac ze sie wystrzelali i dac ten under 1.5 od obecnego wyniku na wyzszym progu .

Kursy pewnie beda w przedziale 1.4 w gore.

Stawkownie lagodne tak jak pisalem d'lam czyli stopniowe pierwszy prog 1, 2, 3 ,... cofanie w razie trafienia o jedno. Budzet 100j , pierwszy stopien 1% to to nam przynajmniej 13 progow .

Stawkowanie mozna tez dobrac bardziej agresywne , ale na tak niski kurs to ryzyko

Trzeba sprawdzic jak to dziala ze stawkowaniami.

Odnośnik do posta

Ogolne to co podalem w moim 2 poscie w tym temacie , czyli omijanie bramki do 20 min. wydaje mi sie czyms pewniejszym niz to.

Jest to tak jakby strategia , ktora wspolnie kupowalismy tylko dorzucilem stawkowanie , ktore ma oszukac prawdopodobienstwo. Tego wlasnie tam brakowalo.

Odnośnik do posta

Zakres najlepszych lig do gry na under 1.5 do HT :

Bulgaria 1

Anglia 1

Francja 1

Grecja 1,2

Wegry 1

Rumunia 1

Wloch 1,2

Polska 1

Rosja 1

Hiszpania 1 ,2

to tak w skrocie , raczej bym omijal Holandie , Niemcy 2 , Nizsze Angielskie ,Austrie ,Danie.

Odnośnik do posta

Lay over 1.5 kurs 1.39 stawka 2 → 15 minuta → back over 1.5 → stawka 2 → zysk 0.30 €

Ozon weź podaj swoją strategie na jakimś przykładzie zaraz np zaczyna się mecz kotów z Liverpoolem chodzi mi o to żebyś to dał na konkretnym przykładzie razem ze stawkami i kursami.

Odnośnik do posta

wszystko juz rozpisalem.

Gra za za 100j , zaczynamy od 1j jak nie wejdzie w pierwszej to gramy w drugiej za 2j.

Stawkowanie 1-2-3-4-5-6-7-....

Przyklad mecz fiorentina - roma , wtopa w pierwszej plowie , druga polowa zagrane za 2 j under 4,5 po kursie powyzej 1.5 , zwrot stawki z pierwszego poziomu lub minimalny zysk,

Nastepny mecz od 1 j. i tak w kolko.

Prosta efektywna gra nie narazona na wysokie progi i wykorzystujaca to wystrzelanie sie w pierwsej polowie.

Dodam jeszcze ze nie warto gonic strat w 2 polowie jak nie wejdzie ten under 1.5 przechodzimy do nastepnego spotkania , w 2 polowie moga pasc z 4 gole wiec, nie ma co sie bawic tylko trzymac zasad.

Jeszcze kurs jezeli bedzie w miare wysoki na under1.5 od obecnego wyniku w 2 polowie mozna greenowac pod koniec

Odnośnik do posta

Niestety muszę dodać kolejnego posta pod ostatnimi swoimi ponieważ nie chcę edytować gdyż mam całkiem nowe pytanie do ozona.

Więc ozon w Twoim systemie rozumiem, że założeniem jest zakup na rynku First Half Goals under 1,5 za stawkę 1j. Średnio kurs 1,4. Jeśli wejdzie wygrywamy 40 centów i pytanie czy po wejściu pakujesz się nadal na Laya na rynku u/o 1,5 in all match ewentualnie u/o 2,5?

Po pewnych przemyśleniach myślę, że można założyć jakiś nowy temat do tej metody ponieważ naprawdę jest BEZPIECZNA! A co najważniejsze nie trzeba siedzieć cały czas przy meczu i oglądać co się dzieje dla ewentualnego layowania po golu. Jestem ciekawy co wyjdzie z tego systemu rozpoczynając od 1j.

Więc zachęcam do testów, jednak dużo lepszy sposób.. Piwa dla ozona:)

Odnośnik do posta

Nie , odpuszczamy taki mecz i przechodzimy do nastepnego, chodzi tu o wykorzystanie krotkoterminowego trendu na bramki , ze nie bylo go w 1 polowie moze byc w 2 polowie , a jezeli byl w 1 nie musi byc w 2 polowie.

Zobaczymy co z tego wyjdzie , trzeba to przetestowac .

Jezeli chcesz Kuchar przenosic to do innego tematu , byloby to dla mnie bardzo wygodne , oszczedziloby mi troche czasu , moge sie nie wyrabiac ze wszystkim co robie.

Odnośnik do posta

Sposób ozona faktycznie wygląda na bezpieczny,martwią tylko niskie kursy(u 1,5 HT~1,4 ,po 2 golach w 1 połowie lay u 3,5 ok 1,5-1,6,bo o to chyba chodzi?)Przyda się osobny temat , bo się pogubimy w tym wszystkim.Mam nadzieję że zrobisz jakieś testy,sam zobaczę na sucho jak to się będzie sprawdzac,powodzenia :-D

Odnośnik do posta

Swego czasu grałem na odwrót,czyli o 1,5 HT,przy 0:0 Ht o 1,5 Ft,a w przypadku 1 golaw 1 połowie o 2,5 Ht,głównie dlatego że kursy wyższe,można zacząc od niższej stawki.W końcu 2 gole w 1 połowie to nie jest wcale aż taka rzadkośc,ale zobaczmy jak to z tym prawdopodobieństwem.

Odnośnik do posta

Mozna to testowac jednoczesnie w druga strone , tak jak wlasnie to opisales .Ja postaram sie pomyslec nad jakims optymalnym stawkowaniem do tych overow , zeby stawki nie rosly zbyt gwaltownie przy seriach z underami.

Co do tej hiszpani 1 , Kuchar masz racje , sprawdzilem na szybko i w pierwszej polowie goli jast wystarczajaco malo , ale tu jest problem z druga polowa , bo kiedy druzyny juz strzela te 2 bramki , to w drugiej czesto laduja dalej nie poprzestajac na jednej. Hiszpanie trzeba sprawdzic dokladnie w statach.

Odnośnik do posta

Właśnie można testowac w dwie strony i zobaczymy co będzie z lepszym profitem,grac undery po niskim kursie ,czy overy po wyższym ,ale z mniejszą stawką;ale to już w nowym temacie,bo się zrobi masło-maślane.Trzeba się też zastanowic jak to grac,czy jedno spotkanie i po zakonczeniu 2 ,czy wszystko jak leci?(z tym że ja właśnie przy takim graniu się pogubiłem,i umnożyłem budżet przy takiej grze)Jakieś kryteria doboru meczy,sam nie wiem...?

Odnośnik do posta

Kurde już się pogubiłem. W skrócie może ktoś napisać jaki under na jakim rynku i za jaką stawkę? Bo zrozumiałem czytając te wszystkie tematy, że zmieniamy tylko stawkę z 1j na 2j . z góry dzięki

Odnośnik do posta

Jezeli ktos chce to testowac , to jak najbardziej powinien robic to w tym temacie i wypowiadac swoje opinie co o tym mysli.

Liczenie na mnie moze troche potrwac , ja gram duzo rzeczy w tym czasie i ciezko mi o czas na testy ,postaram sie jak najbardziej przeanalizowac ststystyki i podam uzyteczne informacje.

Napewno wlochy sprawdzaja sie idealnie , grecja dzisiaj mnie zdziwila , ale w tym sezonie warto chyba jednak odposcic tamta lige , bo wyniki sa dziwne jedna kolejka prawie same underu , druga prawie wszystkie overy i tak w kolko.

Co do grania tego sposoby ciagiem , to tak jak w wyjasnieniu, mecze dobierac najlepiej underowe pewnie bez bardzo mocnego faworyta.Po jednym meczu naraz ze stawkowaniem.

Granie jednoczesnie wiecej ilosci meczy przemycle pozniej i zobaczymy jak bedziemy stawkowac.

Z czasem posprawdzam zaleznosci miedzy ostatnimi wynikami do przerwy , czy lepiej wybierac mecze gdzie poprzednio byly undery czy overy do HT , ale to z czasem.

Odnośnik do posta

Chyba chodzi w tej strategi o to, że stawiasz under 1,5 do połowy spotkania. Back za 1j. Jeżeli nie "siądzie" to stawiasz back under +1,5 gola do wyniku za 2j.

Przykład.

Przed meczem stawiasz back under 1,5 ht - przegrywasz 1j.

W połowie jest 2:1 czyli 3 bramki. Dodajesz 1,5 bramki i wychodzi żeby postawić 2j na back under 4,5. Jeżeli się mylę to poprawcie.

I odnośnie tego mam jeszcze pytanie, czy jeśli w pierwszej połowie jak i w drugiej połowie nie wygram, to w następnym meczu od jakiej stawki zaczynam? od 1j znowu czy od 3j ? To samo pytanie jeżeli wygram.

Odnośnik do posta